|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Wolfy debilu zobacz sobie transfery Slaska w letnim oknie a pozniej zastanow sie nad swoja glupota. Cale dwie kolejki, bo od tamtej pory nie przegrali zadnego meczu, wystarczylo Urbanowi zeby ogarnac Slask po przemeblowaniu nie mniejszym niz nasze. Juz w zjebanej trzeciej kolejce gralo, uwaga, siedmiu, siedmiu, powtarzam, siedmiu nowych zawodnikow, ktorzy przyszli do Slaska w lecie ale .... tylko u nas trzeba czasu bo Kiko tak powiedzial a przychlast wolfy powatrza
![]() Wy tak bedziecie czekac, czekac i czekac az sie doczekacie zwolnienia Kiko PS. Jeszcze dla porownania. W ostatniej kolejce w Slasku wyszlo w podstawowym skladzie szesciu nowych zawodnikow z letniego okna, u nas... trzech ale to u nas potrzeba czasu... PS2. Co do meczu. Polska liga. Wygra Slask albo Wisla, ewentualnie padnie remis. Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 11.10.2017 o godz. 19:36.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Inną ekipę buduje Urban, a inną Kiko. Można zbudować w ciągu kilku tygodni ekipę, która będzie realizowała taktykę level 1. Taka taktyka w naszej lidze sprawi, że będzie można na już wygrywać, ale potem całość się posypie, bo wszyscy już ten level 1 rozgryzą i nie dadzą sobą na boisku pomiatać. Inny trener będzie budował ekipę w dłuższym czasie, na początku będzie to kulało, bo cele taktyczne są bardziej zaawansowane, ale gdy już ruszy ma szansę utrzymać się dużo dłużej. Ja wierzę, że Kiko i Junco budują właśnie taką ekipę na dłużej. Termalica też w pierwszej rundzie ubiegłego sezonu była w czubie, a potem omal nie spadła. Legia długo się męczyła na dole, a potem zdobyła MP. Ocenianie drużyny po kilku bardziej czy mniej udanych kolejkach nie ma najmniejszego sensu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Na chwilę obecną Śląsk zrobił znacznie lepsze transfery od nas, nie ma co się oszukiwać jakościowo różnica klas. Do Śląska trafili piłkarze rządzący lub którzy rządzili tą ligą i którzy są przynajmniej w jako takiej formie, do nas nie znający ligi i kompletnie bez formy. Pieniądz robi tę różnice.
FraMat napisał(a):
Punkt ze Śląskiem będzie sukcesem, ale może Kikson nas zaskoczy i będą 3 pkt. pozostaje wierzyć, a to w końcu tylko polska liga. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Co do meczu, czuję remis. W tej lidze nie ma żadnej logiki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
||
Cytat:
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() Moge mylic daty, ale dzien przed pierwszym meczem Slaska zorganizowano super szybkie walne spotkanie, na ktorym prezydent musial dac 10 milionow zlotych + odpuszczenie paru umów, by Śląsk wystartował w lidze, bo to bylo dość mocno zagrożone ponieważ bez hajsu miasta to by przetrwali miesiąc. Wydaje mi sie ze po tym sezonie juz dojdzie do sprzedaży klubu Panu Ślakowi i klub odetnie się wkońcu od miejskiego hajsu... p.s. Dać ogromny kontrakt to nie sztuka. Sztuką jest go wypłacić... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wydaje mi się, ze to temat zamknięty. W Śląsku na dziś jest całkiem fajnie, ale nie wiem co będzie po sezonie. Wydaje mi się, że to pie*dolnie.
![]()
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Framat napisał(a):
Tak, Urban buduje taktykę LVL ONE i się szybko expi, żeby go zrushować, a Kiko zbiera wszystkie questy z okolicy i czeka aż będzie miał na tyle, żeby po wręczeniu mu lvl 3 wskoczył od ręki No proszę Cię, każdą argumentację potrafię przyjąć, ale to co napisałeś przestawiło mi mózg w poprzek. Uwierz mi, że piłka nożna nie jest aż tak skomplikowana, jakby niektórzy chcieli sądzić.W szczególności Ty. Śląsk gra w piłkę i piłką, my bronimy i próbujemy szybko kontrować, myślisz, że która taktyka jest łatwiejsza do zrealizowania dla piłkarzy? Częściowo do mnie trafia argumentacja o potrzebie czasu - bo faktycznie zmian było multum. Bardziej trafia do mnie argumentacja, że Śląsk pozyskał piłkarzy w lepszej dyspozycji, droższych i lepiej znających realia naszej ekstraklasy, a u nas z aklimatyzacją w nowym otoczeniu jest trudniej. Za to argumentacja o levelach taktyk sprawiła, że spadłem z krzesła. Ty naprawdę wierzysz w to co piszesz? SERIO? SERIO? SERIO? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez s1mone : 12.10.2017 o godz. 17:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Gdybym nie wierzył to bym nie pisał.
Tak. Piłka nożna jest prosta. Wystarczy zebrać kilku chłopaków (jak Tadek), rzucić im piłkę: niech wygrywają. Mogę się mylić co do planów Junco i Kiko, albo ich umiejętności. Ale wierzę w to, co piszę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Co do meczu to, żeby nie było off topu - w plecy. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
Cytat:
*aczkolwiek kontuzje nie sprzyjają przez co zagramy bez 3-4 podstawowych zawodników i tu jest znowu problem.
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 12.10.2017 o godz. 07:58.
![]()
Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
to kiedy przyszli to raz, a dwa to jakiej klasy zawodnicy - najlepsi strzelcy tej ligi, zawodnicy klasy international , jak to porównać do darmowych kontuzjowanych 2,3 ligowców ? najlepszym przykładem gdzie jesteśmy kadrowo my a gdzie wks Jovic, na takiego zawodnika stac nas było tylko za czasów TF , do dzisiaj odczuwamy brak solidnego PO , a tam nie łapie się do 11 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Arkadiusz.Czerepach[RIGHT napisał(a):
![]() Żaden z nich nie poradził sobie w ogórkowych klubach zza granicy. Ani mistrz karnych Robak, ani piech, podwójnie zmielony i wypluty przez poważna pilke pich czy Chrapek odpalony z lechii. Jovic za dobry dla nas a u nich sie nie łapie ? Jovic ma kontuzje. Najpierw sprawdź to o czym chcesz pisac, bo wychodzą pozniej takie kwiatki. A przeciez próbujesz uchodzić za mędrca forumowego ;D to nie przystoi.. Remis będzie super wynikiem. Brak Maleckiego będzie mocno widoczny. Był bez formy, ale jego współpraca z Sadlokiem to był jeden z naszych nielicznych pomysłów ofensywnych. Oby Małego zastapił Bartosz albo Wojtkowski a nie Imaz czy Ze manuel..
Ostatnio edytowane przez pomeran : 12.10.2017 o godz. 13:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
z Jovicem mój błąd niedokładnie doczytałem , umknął mi powód absencji ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|