|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Carlitos i Bałaniuk zagrali razem pierwszy mecz. To że Carlos musi grać z drugim napastnikiem kolo siebie jest oczywiste. Na ten moment tylko Bałaniuk jest do gry i trzeba ich razem ogrywac. Pisałem ostatnio: niech zagrają ze sobą do końca rundy, wtedy ocenimy ich współpracę. Jeśli po drodze wyleczy się Ondraszek czy Kolar to super-będzie alternatywa!
Kolejna sprawa-za dwójką napastników na dzień dzisiejszy powinien grać Wojtkowski- ogromny potencjał, młody chłopak, należy dawać mu szansę! Potrafi wziąć grę na siebie, dryblowac, podać i strzelić z daleka. Na defensywnej pomocy jeśli będzie zdrowy Velez zdrowy to jest mój numer jeden.Ewentualnie Basha czy Llonch. Skrzydła Mały i Kostal/Bartosz/Ze Manuel(jak dojdzie do optymalnej dyspozycji) W obronie jeśli tylko Głowa będzie zdrowy to spróbowałbym tego co wczoraj było planowane, czyli przesunąć Arsenica na prawo kosztem Cywki.Cywka jest strasznie słaby w obronie, za każdym razem gubi krycie, przegrywa główki. Do bramki niech szybko wraca Cuesta. Mimo, że zagrał niewiele to wg mnie jest pewniejszy niż Buchalik. Buchalik w ogóle nie wychodzi do piłek po dośrodkowaniu czy to z rogu czy z wolnego. Cuesta wszystko przecinał i łapał (przypomnę jak padła bramka z Niecieczą-wyłapać dośrodkowanie i szybko uruchomił kontre) Cuesta - Arsenic, Głowacki, Gonzalez, Sadlok - Kostal, Velez, Wojtkowski, Małecki - Bałaniuk, Carlitos. Taki skład, jak tylko każdy będzie zdrowy, jest wg mnie optymalny i powinien być odgrywany. Ewentualnie za Głowę Velez, a do Środka Basha. |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|