Konrad. napisał(a):

Zacznę od tego, że oczywiście nie jestem za zwolnieniem trenera na tym etapie... Ale jak czytam coś takiego:Cały czas słyszę, że Wisła ma problemy finansowe. Nie płacimy na czas, niektórzy nawet twierdzą, że nie stać nas na odprawę dla Kiko...
Tymczasem PZPN za wygranie tego meczu zapłacił by nam 50 tysięcy złotych. Swoje dorzucił by LVBet i inni sponsorzy. Plus kasa z biletów za 1/4 finału - jeżeli byłyby to derby to na pewno ponad 20 tys by się uzbierało.
Także zakładając, że w ćwierćfinale byśmy odpadli, Kiko odpuścił na bide 100 TYSIĘCY ZŁOTYCH. Że o stratach w marce klubu (już powoli mamy łatkę nie udaczników, którzy nie potrafią załapać się do pucharów) i ogólnym wizerunku nie wspomnę.
Oto mam pretensje. Przed tym meczem powinna być mega rozmowa w szatni, Małęcki i Carlitos obowiązkowo powini jechać i wchodzić na boisko gdy sytuacja się nie układa... A nie eksperymenty.
Ale o miejscu w lidze zadecyduje DWADZIESIEŚCIA OSIEM MECZY, które jeszcze przed nami! Po .... teraz się oszczędzać?
Kolego we wczorajszym meczu nie można było zdobyć żadnych punktów. Albo awansujemy my, albo oni. Nie dało się zremisować.
Znam: najbliższy mecz ligowy z Koroną. Sparing w przerwie na kadrę (która już za dwa tygodnie), albo inny mecz ligowy z DWUDZIESTU OŚMIU jakie nam zostały do rozegrania...
Super, że był zmęczony. Nawet na 15 minut nie mógł zagrać, bobył zmęczony?
....a.
Zadzwonię do szefa, że dziś do pracy nie idę bo jestem zmęczony. Ciekawe jak zareaguje...
|
Facet,kompromitujesz sie tylko na forum. To tak dla hecy,czy sado-maso ? Uwazasz jednym slowem,ze np. kontuzje w sporcie wynikajace ze zmeczenia nie istnieja ? I porownujesz ten sport i ten wysilek fizyczny do swojej pracy ? Nastepny gosc wytacza argumenty 15-latka ? I te Twoje opowiesci,ze wlasnie stracilismy 100 tys

To moze zaproponuj swoja kandydature na Prezesa jakiegos klubu i powiedz,ze bedziesz chcial grac w pucharach i lidze ciagle tymi samymi graczami

Polski innowator

On sie nie bedzie teraz oszczedzal,ze inni tak robia,furda tam ! Na calym swiecie sie - oczywiscie - myla
Chlopie,w moim poscie,ktiry cytujesz,wszystkie odpowiedzi sa,problem w tym,ze Ty nie rozumiesz,co czytasz. I pozniej powtarzasz te same glupoty,co inni. Ale to moze tez wina Kiko...