The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2017, 22:15
JarooP napisał(a):Wyświetl post
Jestem świeżakiem na forum i nie chce się madzrzyc ale takie jak coś "przerzut na druga stronę" to dla co niektórych to są lagi. Gramy tego dużo bo niestety nie mamy w środku takiego zawodnika jak ISCO który zrobi coś z niczego nawet Petar nam tego nie dawał bo za bardzo cofał się do przodu. Wojtkowski ma potencjał ale brakuje mu doświadczenia ma więcej fantazji a jego przechodzony mecz nie świadczy o nim najlepiej i nie dziwie się dlaczego nie gra za dużo.
Kiko stawia na swoją armie która zna, która jak narazie nie wygrywa wszystkich wojen ale oby mu wygrali cała bitwę.
Każdy trener na świecie tak robi. Wierzy swoim bo zna ich umiejętności.
Wez prosze wyjasnij podkreslone stwierdznie, gdyz niesamowicie mnie to intryguje.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 16.09.2017, 22:17
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Wez prosze wyjasnij podkreslone stwierdznie, gdyz niesamowicie mnie to intryguje.
Jeśli nie rozumiesz, że są plusy dodatnie i ujemne, to nie zagłębiaj się w takie rzeczy
Odpowiedz cytując
JarooP
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 16.09.2017, 22:28
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Drogi panie wiesniak na chwile obecna nie mamy zawodnika który może wykonać podobna prace co wymieniony prezemnie zawodnik klasy światowej. Oczywiście nie oczekuje takiego u nas bo wszyscy wiemy ze nie predko będzie nas na takiego stać. Wciąż są poszukiwania takiego zawodnika który bedzie robił różnice w środkowej strefie. Wielu już było wypróbowanych i żaden nie dał rady ale są jeszcze inne opcje których trzeba wypróbować.

Podsumowując chodziło mi o zawodnika który zrobi nam różnice w środku a jak już gdzieś to napisałem nawet Petar nam tego nie dawał.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów