|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jeszcze Bartosz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
@ZNAMEK: Ze Roberto? Kiedy wyciągneliśmy go z Palmeiras?
![]() A wyliczanka Znamka pokazuje, że walka o meczową 16 (18 minus bramkarze) może wkrótce pójść na noże. Bo będzie się o nią mogło bić do 24 zawodników. Niektórzy długo (wcale) mogą do niej nie trafiać. Nie wspominając o pojawieniu się na boisku.
Ostatnio edytowane przez Adasss : 10.09.2017 o godz. 13:10.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
@ R33
na dzien dzisiejszy obroncy- pietrzak, bartkowski pomocnicy- boguski, manuela napastnicy- ondrasek i....tu mam problem bo nałatwiej było by wstawic brozka ale uj wie jak prezentuje sie kolar i balaniuk |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
To po prostu było takie luźne nawiązanie, nic złośliwego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Martwicie się o meczową osiemnastkę. Po ostatnim meczu taki Ze Manuel jak nie dojdzie do jakiegoś przyzwoitego poziomu to nie powinien się nawet do niej zbliżać.
Jeden zatem już odpada. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Może się ogranie i nie będzie z niego ogór...
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
wielu speców/obeznanych kibiców ma problem wymienić wszystkich co przyszli, tak więc z tych zachwalaniem bym się wstrzymał. Ile piłkarzy musi się sprawdzić na 10 żeby można było pozytywnie ocenić
Ps. pytanie za 100pkt ile przyszło w czasie poprzedniego okienka ![]()
Pieniądze są w sieci tylko trzeba wiedzieć jak po nie sięgnąć!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Oni mają krótkie kontrakty, więc jak się nie sprawdzą, to odchodzą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Mi wystarczy, że dwóch - trzech będzie stanowiło o sile zespołu walczącego o pierwszą piątkę w tabeli. Jak reszta się nie sprawdzi to sajonara.
Jeśli skończymy np. na 10 miejscu, nie będzie miało większego znaczenia, nawet jeśli w 1 składzie będzie grało 60% nowych nabytków. Taka prawda. Chyba, że postawimy na młodych, którzy powinni się zacząć spłacać w rok później. Mnie np. ciągnie sytuacja w której trener postawiłby mocniej na młodych (Wojtkowski, Halilović, Kostal, ten nowy napastnik) u boku tych co ciągną nam grę. Nawet jeśli byłby klops w tym sezonie, to w przyszłym mogło być dużo dużo lepiej, a w perspektywie niezła kaska. Tylko, że to takie gdybanie; Kiko gra o wynik i nie będzie się bawił w opieranie gry na młodych.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 10.09.2017 o godz. 16:28.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Trzeba bylo Pawlowskiego zostawic bo tez o to gral. Pieniadze by sie zaoszczedzilo.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Myślisz ze Kiko więcej bierze?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mysle, ze nie trzeba by bylo zatrudniac po drodze Wdowczyka, poza tym mozna bylo zatrudnic jakiegos trenera z B-klasy, tez by gral o jak najlepszy wynik w kazdym meczu, nie wiadomo, czy nie z lepszym skutkiem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No masz racje, pewnie Mourinho gra o najgorszy wynik , tym sie różnią
aaa No i jeszcze Smuda ale on sie nie pierdooli i oficjalnie gra o spadek.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 10.09.2017 o godz. 18:45.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
A ja myśle, że nie masz pojęcia o czym mówisz. No nic, pozostaje mi od teraz ingorować twoje posty. Jestem pewien, że będzie miało to lepszy skutek niż denerwowanie się czytając takie bzdury. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie wiem o co w tym sezonie gra Mourinho. W tamtym na poczatku mowil, ze MU gra o awans do LM. A my o co? Tym sie roznia.
A ja mysle, ze nie myslisz. Slusznie, ignoruj i sie nie denerwuj. Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 10.09.2017 o godz. 18:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Tym ze oni maja $ a my niestety nie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No my? O pierwsza ósemke prawdopodobnie...Moze Tobie sie wydaje, ze wyłącznie o mistrza i w tym jest problem?
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jak na razie nie jest zle. 2 punkty straty do lidera, dochodzą nowi gracze, potrzeba czasu by to wszystko poukładać. Nie twierdze ze Kiko jest najlepszym trenerem na świecie, ale trzeba mi dać czas by spokojnie popracował.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
I klub i piłkarze chcą miejsca gwarantującego grę w europejskich pucharach. To był też na pewno magnez dla wielu piłkarzy. Nie po to Junco ściągnął nam 13 piłkarzy by się pałętać w dolnych rejonach tabeli.
Jeśli Kiko po rundzie jesiennej będzie na 9-10 miejscu (lub niżej) to zapewne zarząd będzie się zastanawiał nad alternatywą. I to zapewne również Hiszpańską (Portugalską). |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
Osobiscie sie zgadzam z wami oboma. Sam o tym pisalem nie tylko jeden raz. Cel to gorna osemka, zeby na spokojnie ogarniac inne sprawy. Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 10.09.2017 o godz. 19:22.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Nie żebym miał coś do Boguskiego czy Brozia, jestem im wdzięczny za wiele lat które oddali dla Wisełki, ale skoro klub wybrał koncepcje na ściąganie młodych, to dajmy im szanse, co za różnica czy przewalimy z Arka z Boguskim w składzie czy którymś z młodych, Boguś czy Brożek już niczego nie wymyślą nowego, a każdy z tych młodych daje cień szansy, że może coś z nich kiedyś będzie.
Co do transferów... Dzieki Bogu ktoś kiedyś wymyślił coś takiego jak okienko transferowe, bo myślę , że gdyby można było ściągać zawodników przez cały rok, to z rozmachem Kiko, nie wiem czy w na setce by się zatrzymało.
Ostatnio edytowane przez dzollo : 10.09.2017 o godz. 23:01.
![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nas okno nie dotyczy my bierzemy wolnych zawodników
![]() .![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Przecież jesteśmy już dawno po zamknięciu okna transferowego a my dalej ściągamy graczy. W obecnej polityce transferowej naszego klubu termin okienka transferowego nie ma znaczenia. I tak ściągamy gości z kartą na ręku a tych mozna kontraktowac caly rok.
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Transferowe eldorado Manuela Junco nigdy się nie skończy