|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
No ale docelowo, gdy już będziemy mieć te dobre wyniki i możliwości, to wolałbyś mieć wyniki i grać brzydko czy wolałbyś mieć wyniki i grać ładnie? Trudno mi uwierzyć, że jest Ci to obojętne. Nawet jeżeli z jakichś powodów rzeczywiście nie sprawia Ci przyjemności obserwowanie płynnej gry w piłkę nożną, to przecież efektowny styl = większe zainteresowanie kibiców niedzielnych, a to oznacza większe wpływy, co przekłada się na większe możliwości i lepsze wyniki klubu, a więc coś, co stawiasz na pierwszym miejscu. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Co do reszty - nie mamy też większych szans na grę w Lidze Mistrzów, ale bardzo byśmy chcieli, prawda? Bo na tym polega m.in. kibicowanie/uprawianie sportu, że chociaż realizm wymaga oceny trzeźwej i na tu i teraz, to ambicja nakazuje za ostateczny (!) cel postawić sobie zwycięstwo (wynik) /mistrzostwo (jakość). Zresztą żeby w Polsce grać przyjemniejszy dla oka futbol przy przyzwoitych wynikach chyba nie trzeba chyba mieć w składzie mistrzów świata. Chociaż na pewno to jeszcze przed nami, to myślę, że w przyszłości nie jest niemożliwe. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie zgodzę się z tym za Moskala też byli średni piłkarze, a potrafiliśmy ładną piłkę grać lecz nie było napastnika z prawdziwego zdarzenia i nie miał kto strzelać
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Właściwie i za Moskala i za Smudy i za Wdowczyka zdarzały nam się okresy fajnej gry, ale były to tylko okresy. 7-8 spotkań i zjazd. W każdej rundzie. Zawsze miało to związek ze szczytem formy 3-4 ofensywnych zawodników. Brożka, Boguskiego, Garguły, Stilića, Donalda, potem Wolskiego. Niestety, paliwa nigdy nie wystarczało na długo. Obecnie jesteśmy w trochę innej sytuacji, abstrahując od taktyki, z ofensywnych w formie jest tylko Carlitos i dlatego to wygląda, jak wygląda. Potrzebujemy czasu, żeby to poprawić, tym bardziej, że kilku kluczowych zawodników powoli zbliża się do końca kariery. Niestety, upływ czasu jest nieubłagany.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|