|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Przecież to nie Probierz....a po drugie gramy z cracovią
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
1. Kto jest trenerem Cracovii teraz?
2. Kto wsławił się wypowiedzią o ".......nięciu sobie whisky"? Oczywiscie, że to nie jest Probierz osobiscie, no ale proszę Cię... ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=de0wqN1QfMo
Tak ku przypomnieniu, jaki powstał filmik rok temu jako promocja karnetów. I technicznie i 'klimatycznie' znacznie lepiej. Ten, nie mówię, że jest zły, ale czegoś wyrazistego mi w nim brakuje ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ale wy marudzicie coś dzieje marketing w końcu rusza źle, nic się nie dzieje też źle, to jak ma kuźwa dobrze ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Przecież sam na poprzedniej stronie krytykowałeś (?) ten film.
Przy okazji - odnoszę wrażenie, że czasem ktoś ma potrzebę napisania posta w stylu "niech moje będzie na wierzchu", ale nie odnosi się do meritum tylko pisze "ciągle narzekacie/ględzicie". Bardzo to jest irytujące. Jak ktoś ma racje, to niech narzeka, po to jest forum dyskusyjne, żeby dyskutować i dzielić włos na czworo. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Poprzedni filmik ten ''Jestem Wiślakiem'' został zrobiony przez ludzi z video-imagine
a ten Derbowy przez Wisłe Kraków Stąd widoczna różnica |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie chcę być tutaj jakimś pieniaczem i narzekaczem, ale za katering na razie wielki karny kutas.
Wczoraj ponownie skandaliczna obsługa, kmiotki zebrane z ulicy, które nie wiedzą po co tam są... Na derbach ponoć 'trzy' punkty mają być otwarte na E, ja im życzę wszystkiego najlepszego, ale za ten brak bułek i wydawanie samej kiełbasy z ogórkiem powinni dostać po prostu bana. Przerzucanie ludzi z jednej kolejki - od płatności, do drugiej po odbiór, bez paragonu, nie wiedzą kto płacił, kto nie płacił, teoretycznie można było podejść i wziąć kiełbasę bez płacenia... no po prostu żenada i wstyd. Łaskawca z obsługi w pewnym momencie przyniósł wyczarowaną niewiadomo skąd bułkę i z uprzejmością obsługi z hotelu 5* odparł: MASZ ....A. Serio? W ryj powinieneś bucu dostać. O cenach tego sikacza w plastiku które też podskoczyły nawet szkoda się wypowiadać. |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Niestety to prawda. Jest jeszcze gorzej niż za poprzedniego cateringu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Po obiecującej wypowiedzi na temat w którymś z wywiadów, liczyłem że catering się poprawi (co nie powinno być żadną sztuką). Niestety - jest dramat - o co tu chodzi?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Każdy element: organizacyjny, cenowy, smakowy jest poniżej krytyki. Niestety musi ktoś pogadać z firmą bo to odstrasza i frustruje.
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
W każdym razie źle to wygląda. Już nawet sam wygląd tych stoisk, kurde, nie można by tego zrobić jakoś estetycznie?
Drugi mankament - brak możliwości płatności kartą. Wczoraj, po opłaceniu nowej karty kibica zostało mi 2.50 w portfelu, i oczywiście nic nie można sobie kupic... Co do jakości oferowanych produktów się nie wypowiadam, bo z przyczyn wymienionych wyżej nie byłem w stanie ocenić. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Poprzedni catering był masakrą. Ale ludzie sie wyrobili i jakoś ogarnęli i było w miarę sprawnie. Chvjowo, ale sprawnie.
Teraz organizacyjnie jest 3 razy gorzej, wszystko jest droższe, a smakowo to nie wiem, bo nie doczekałem i zrezygnowałem z dalszego stania. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Powiem na swoim przykładzie.
Dawno nie korzystałem z cateringu na naszym stadionie, częściej ''o.......ę kiełbę'' na wyjazdach. Ostatnio jednak, wybrałem się do punktu gastronomicznego w około 20 minucie meczu z TBB, zaskoczenie spore.. Kolejki maskaryczne. Na trybunie E jedno okienko otwarte. JEDNO! Odpuściłem. Myślę, przyjdę później. Wybrałem się jeszcze raz w 60 minucie to samo.. Jakoś się dopchałem do stanowiska. I tutaj kolejne moje zdziwienie. Wziąłem dwie cole i daje Pani 20 złotych, na co ona twierdzi, że nie mają wydać, musi być wyliczone. Kilka chwil wykłócania się o ''głupie dwa złote'' nie przyniosło rezultatu. Zrezygnowałem. Brak jakiejkolwiek organizacji. Panie sobie stoją w około 6 osób, po czym każda z nich twierdzi, że jest od czegoś innego a kolejka do kasy jest tylko z jednej strony i ona nie poda mi napoju, chipsów, bo nie i już. Widziałem, że ludzi już tam ''chuuuj strzelał''. Bo wygląda to tak: Kasia, Basia, Stasia, Ania.. Kasia przyjmuje zamówienie: Basia cola dwa razy! Basia idzie i nalewa! Stasia, nabij na kasę 18 złotych! Stasia nabija 18 złotych. Ania weź od Pana pieniądze, tylko wyliczone bo nie mamy wydać.. Wczoraj było lepiej, kolejki nie uświadczyłem osobiście a byłem po bramce dla Płocka przed rzutem karnym już wróciłem. Sukces.. Ale wyposażenie lodówek - serio jak za komuny, albo dobrej wyprzedaży w Biedronce. Oczywiście nadal na E otwarty jeden punkt. JEDEN! Na Derbach raczej nie będę korzystał z cateringu, szkoda nerwów.. Zaproszę dziewczynę do Mc'D przynajmniej kolejek nie będzie i więc stanowisk ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dol trybuby E ma ok. 2500 miejsc, góra 6 tysięcy. Po 1 punkcie otwartym
Szkoda tylko wplywów,które traci klub. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Ponoc na derby mial byc start juz wszystkich pubktow na E W kazdym razie... mogliby tak 5 -10 minut przed przerwa zaczac nalewac piwska. Wylozyc sobie na blacie. Podchodzi kibol zamawia 2 piwa placi odbiera. A tak to jedna dziewucha i leje.... i leje cisnnia nie ma w beczce a ona leje pol minuty jedno piwo a kolejka ku.rwa pod nastepny sektor. Taka prosta rzecz - nalac piwo do 100 kubełków i kolejka przyspiesza 10-cio krotnie. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
A co z akcją 12 bohater?
Rozumiem, że klub ma problemy finansowe ale trzy stówy drogą nie chodzą... Niech następny raz się nie porywają na taką akcję, jak nie stać ich, nie potrafią ogarnąć takiej akcji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Kolego, cel akcji 12Bohater był prosty. Jak go nie dostrzegłeś / nie zrozumiałeś, to przykro. Ale za to akurat nie wiń klubu.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Miłe te ostatnie dni, bo i zwycięstwa i transfery, ale pora na łyżkę dziegciu do tej beczki miodu. Poziom konferencji prasowych jest delikatnie rzecz biorąc mierny. Pani rzecznik i Pani tłumacz sprawiają wrażenie jakby w ogóle nie miały emocji towarzyszących Wiśle i co gorsza nie znały się na piłkarskim żargonie. Nie podoba mi się ta prezentacja nowych zawodników. No ale to pewnie nie jestem sam.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
za to miła dla oka jest ta tłumaczka od wywiadów przedmeczowych w C+
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
![]() ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mi w ogóle nie odpowiada nowa Pani rzecznik, w ogóle ciężko jej się wysłowić. Dodatkowo poprzedni rzecznik jakoś lepiej trzymał kontakt w social mediach z kibicami. Szczerze to niestety muszę stwierdzić, że obecnie każdy mógłby zamienić obecnego rzecznika.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Potwierdzam, też mnie ch.uj strzela jak oglądam te konferencje, po prostu się nie da.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
Jest fatalna i pozostanie fatalna. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
), jest profesjonalistką, dba o szczegóły w przeciwieństwie do poprzednika. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Czy ty właśnie porównałeś rzecznika do tłumacza? Jak ci się podoba hiszpański nowej pani rzecznik, bo to jest chyba właściwe porównanie?
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Offline |
|
|
Zależy co kto lubi i oczekuje od konferencji. Mnie obecne przypominają stypę.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy Wam się wszystkim sufit na łeb nie spadł? ;D
Rzecznik jest tak dobry, jak dobrze mówi po hiszpańsku ;D No genialne. Żenujące są wpisy pod każdym postem/twittem, w których to wręcz płacze się za Damianem. (Równie żenujące są wpisy na fb zawierające narzekania na brak polaków wśród naszych transferów, ale umówmy się, tam akurat komentują raczej "niedzielni fani", nie to co na forum sympatyków klubu.) Byłego rzecznika musi bardzo boleć pewna część ciała jak w co drugim poście ktoś wyraża swą tęsknotę. Damian znalazł już sobie nowe zajęcie, rozdział w Wiśle jest na ten czas zamknięty, a to czy był dobrym rzecznikiem ciężko jest jednoznacznie określić. Na plus duża aktywność w mediach społecznościowych, kontakt z kibicem. Jednak czy z tego głównie rozliczany jest rzecznik PRASOWY? Niestety, na swoim koncie miał kilka większych lub mniejszych wizerunkowych wpadek, mnie osobiście nie przeszkadzał, jego rola w klubie była znikoma, na pewno nie taka, by roztrząsać tę sprawę dłużej niż odejście Mączyńskiego... Poza tym od osoby, która była na praktykach w biurze prasowym wiem, że wcale taki super fajny to ten Damian nie jest. A nowa pani rzecznik póki co prezentuje się bardzo słabo. Jak widzę konferencje z jej udziałem to myślami cofam się do czasów szkolnych, gdy pod tablicą, przy odpowiedzi stoi uczeń nie mający bladego pojęcia na temat zadawanych pytań i najbliższe chwile to pokaz wstydu i zażenowania. Czy się wyrobi? Nie wydaje mi się, jednak to nie jest powód, by pracowniczkę naszego klubu obrzucać błotem przy każdej wymyślnej okazji. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|