|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Byleby kasa na Dovbyeva się znalazła, to grajek do doszlifowania, ale idealny napastnik dla Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Nie no stawianie Bartkowskiego obok Jovicia to jest zbrodnia. Cywka z poprzedniego sezonu to rzeczywiście jakaś tam konkurencja dla Jovicia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Mam tylko nadzieje że Ze Manuel nie okaze sie Barrientosem i Crivelaro bis i będzie wzmocnniem rozrusza gre w przodzie bo papiery na to ma Reszta pol roku ławy... potem bedzie frustracja ze nie graja i odejda jak murzynki kolumbijskie, Stilic, Spicić i teraz Videmont
Ostatnio edytowane przez regan : 08.08.2017 o godz. 16:23.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Czyli 3 transfery za jednym zamachem. Widac Junco ostro dziala by konkurencja byla jeszcze wieksza. Najbardziej mnie ciekawi Ze Manuel, jezeli wywali Bogusia z pierwszego skladu to ten moze sie bedzie bardziej staral ale pozostali zawodnicy tez wydaja sie ciekawi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Wszedłem na wislaportal, twsd i oficjalną i nie widzę komunikatów o transferach. Rozmawialiście o spekulacjach?
Ostatnio edytowane przez czaro : 08.08.2017 o godz. 17:16.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Możliwe,że Brlek odejdzie, ale mówił,że mu się nie śpieszy
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie, czytałem z nim wywiad
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Na razie za transferów Junco do I składu przebili się sami Hiszpanie. Mam nadzieję, że ta sztuka uda się też zawodnikom, którzy dołączyli bądź za moment do nas przyjdą. Cierpimy na deficyt skutecznych napastników, strzelamy za Ramireza mało bramek, w kolejnych ruchach transferowych upatruję zmiany tej tendencji.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Możliwe, że są od razu informowani jaka jest sytuacja finansowa lub też zadziałał ten inwestor mający podnieść budżet kilkunastokrotnie. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że "kupują", aby później płacić piłkarzom za rozwiązywanie kontraktów z winy klubu.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Bo wy wiecie najlepiej ile czasu spóźniają
Kocham tych wszystkich 'poinformowanych'. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież oficjalnie gdzieś o tym było, więc nie 'poinformowani', tylko 'zainteresowani'.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Jakoś uciekła Wam informacja, że w tej chwili zarząd zalega z pensjami wyłącznie za czerwiec i lipiec
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
EDIT: szprotson - chyba w jakimś wywiadze Pani Prezes powiedziała, że następne wypłaty w październiku.
Ostatnio edytowane przez ashkeczup : 09.08.2017 o godz. 10:53.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Sierpien, wrzesień? WTF ?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Platnosci sa do 10 kazdego miesiaca wiec na dzis zalegaja z 1 pensja za czerwiec, platna do 10 lipca, a za 2 dni beda zalegac z druga za lipiec platna do 10 sierpnia.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
myślę, że piłkarze wiedzą na bieżąco co kiedy i jak będzie płacone, bez tego byłoby trochę lipnie.
Obecnie wpływa kasa za bilety na derby etc więc na pewno coś jest wypłacane. Do tego wpływa kasa od sponsorów. Dodatkowa kasa za Mączyńskiego była nadpłatą, więc część, która była przeznaczona dla miasta za stadion, zostaje w kasie. Na pewno nie jest tak źle jak piszecie. |
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Ze Manuel już oficjalnie
czekamy na resztę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wiem, że nie wiadomo czy się sprawdzi itd itp,
ale wie ktoś czy mamy opcję wykupienia i ewentualnie ile by to wynosiło? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Dziwny ten Ze Manuel - statystyki nie powalają, to co da się zobaczyć na YouTube'ie też wielkiego wrażenia nie robi, a jednak gość trafił do Porto, chociaż w sumie tylko po to żeby iść gdzieś na wypożyczenie. Trochę to pachnie utrzymywaniem dobrych kontaktów z jakimś agentem, ale zobaczymy, oby był wzmocnieniem.
![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kwota bez znaczenia, i tak go nikt nie wykupi.
Gosc ma 28 lat, wiec inwestycja w zblizajacego sie do 30-tki goscia (za rok 29 lat) rzedu kilkuset tysiecy euro mija sie z celem. My za x-set tysiecy euro to powinnismy sprzedawac 28-latkow a nie kupowac. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ło panie, a kto pana matematyki uczył?
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
27 lat,
faktycznie, to zmienia postac rzeczy. Inwestowac, i sie nie ogladac. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|