The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2017, 12:56
Kurz napisał(a):Wyświetl post
1) widać różnicę w stylu i sposobie gry. W skrócie, większa kontrola kosztem, co zrozumiałe, jakości w ofensywie. Zależnie od wahnięć formy zawodników i podejścia przeciwników, raz będzie lepiej, raz gorzej, ale tę filozofię Kiko od początku konsekwentnie wprowadza w życie. Wrażenia artystyczne na tym często cierpią, ale wyniki w tym sezonie bronią. Prawdę mówiąc, gdyby nie fatalny występ Ivana w Zabrzu moglibyśmy mieć dzisiaj komplet punktów. Przypominam, że to wszystko za pomocą zawodników, którzy przychodzą tu za darmo...
Najpierw piszesz, że zmieniliśmy styl i sposób gry, a potem, że gramy konsekwentnie to samo. Czegoś nie zrozumiałem? Ja od rundy finałowej zeszłego sezonu widzę ciągłość.

A co do reszty - mam podobne odczucia i tylko o tym wczoraj napisałem.

Nie sugerowałem, że mamy grać kosmicznego futbolu, bo staram się realnie patrzeć na możliwości. Nie oczekuję niczego wielkiego, cieszę się zwycięstw, doceniam świetny bilans Kiko. Po prostu moim zdaniem, jeżeli nie dojdzie do jakiejś eksplozji formy, w dłuższym okresie zaczniemy punkty gubić. Mam tylko nadzieję, że nie od następnej kolejki!
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2017, 17:15
czaro napisał(a):Wyświetl post
Najpierw piszesz, że zmieniliśmy styl i sposób gry, a potem, że gramy konsekwentnie to samo. Czegoś nie zrozumiałem? Ja od rundy finałowej zeszłego sezonu widzę ciągłość.

A co do reszty - mam podobne odczucia i tylko o tym wczoraj napisałem.

Nie sugerowałem, że mamy grać kosmicznego futbolu, bo staram się realnie patrzeć na możliwości. Nie oczekuję niczego wielkiego, cieszę się zwycięstw, doceniam świetny bilans Kiko. Po prostu moim zdaniem, jeżeli nie dojdzie do jakiejś eksplozji formy, w dłuższym okresie zaczniemy punkty gubić. Mam tylko nadzieję, że nie od następnej kolejki!
Ok nieporozumienie. Zmieniliśmy sposób grania od momentu, kiedy przyszedł Kiko. Konsekwentnie go udoskonalamy czy też poprawiamy.

W poprzednich sezonach przeplataliśmy okresy bardzo dobrej gry padaką. Może teraz nie będzie takiej sinusoidy? Może też, czego nam wszystkim życzę, teraz przechodzimy słabszy okres, a gra na poważnie zacznie się za kilka kolejek. Może forma kilku piłkarzy pójdzie w górę, a paru nowych wkomponuje się lepiej w drużynę i pokaże, że są ciekawą alternatywą. Mądrzejsi będziemy pod koniec roku.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów