|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Już więcej nowości jest na krakowskiej Wyborczej
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Tak. Podstawowa sprawa, którą powinien był ustalić to, czy rozmawiał z Bernackim czy Bernatzkym, a może jeszcze innym wcieleniem zausznika naszego germańskiego oprawcy, znaczy się, zbawcy.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Hej, jestem tu nowy... powiem tyle, jutro lub w poniedziałek będzie GRUBO.
Pamiętacie wyjazdy Smudy na Zarabie do Bossa i negocjacje w zaciszu chłodnego pokoju przy buteleczce? To teraz, taki tam sobie, się dzieje, taka tam imprezka, rozmówiki przy wódeczce i sushi... po hehmiecku. Takie tam, info. Niesprawdzone, ale pewne. ![]()
rotfl lol2 buhahahahha
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Raz stanę w obronie. Pracuję w dziale prawnym pewnej krakowskiej spółki giełdowej. W sumie pół tuzina osób obsługuje kilka tuzinów spółek (cała grupa kapitałowa, mamy zasięg globalny). Niekiedy nie ma czasu nawet się wysikać. A i tak często kończy się tym, że nasze analizy/opinie/zalecenia idą do kosza, bo dyrektor/zarząd chce inaczej. Takie są realia, więc myślę że Ci szeregowi pracownicy-prawnicy TF robią co mogą. Sorry za @top.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
![]()
rotfl lol2 buhahahahha
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Powód: posty się kasujo.
Ostatnio edytowane przez master777 : 27.07.2017 o godz. 21:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Nowy artykuł redaktora Bialonskiego na Interii
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...an,nId,2422201 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Nawet jeżeli gość nie jest do końca profesjonalny, to i tak takie pesymistyczne artykuły są warte więcej niż lanie wody Janeksa i Migi, według mnie przynajmniej. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Piszesz o kolesiu który całą swoją wiedzę czerpał z fake konta na Twitterze. Wszyscy mu pisali że to fake ale on dalej cytował kolesia.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie jest pesymistyczny, jest racjonalny
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
A nawet optymistyczny.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O Boże pan Bialonski racjonalny. "Czy Joerg Loeser już przyjechał?", "Kiedy Loeser przyjedzie i.wykupi Wisłę" - dociekają na forach kibice.
Widać czyta to forum bardzo często |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
To już jego drugi tekst utrzymany w podobnym tonie. Jestem zszokowany.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Pal licho jego inną działalność - bo nie śledze - ale ten artykuł jest ok
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
janexxx się skończył! Prawdziwe info tylko u eWiślaka!
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2016
Offline |
|
|
Tymi Niemcami dupcy przekrętem juz na kilometr. Tweety Dukata jednoznacznie o tym świadczą, a nawet ostatnie oświadczenie TF jakieś takie niemrawe było... Może kolarz za tym stoi i znalazł sobie ziomków w niemczech?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Poczytajcie sobie wpisy D. Dukata:
https://twitter.com/DamianDukat/with_replies Wygląda na to, że to wszystko lipa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jeszcze nick na Korg Loser i Plnaca będzie cytować połowa mediów i cały twitter
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Ten odcinek już się kończy, ale tak prawdę mówiąc już się nie mogę doczekać, żeby zobaczyć kto nas będzie kupował w lipcu 2018
Stawiam na Włochów którzy okażą się Albańczykami. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
w przyszłym roku będą chińczycy których do tej pory blokował Cupiał, ale w końcu się doczekają i będą mogli kupić Wisłę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ludzie czego Wy chcecie, po co Wam jacyś Niemcy...
Pierwszy raz od dłuższego czasu w Wiśle widać jakąś sensowną politykę... Mamy ciekawego trenera, dobrego scouta, rozsądny Zarzad - pomimo tego, że z historią. Znowu chcecie takiej sytuacji, ze budżet od tego zależy czy awansujemy do jakiejś tam rundy, czy nie spójrzcie na L. - ilu się zachwycało, że taka potęga - a teraz przgrali pierwszy mecz i jest trzęsienie portkami - bo im te 7,7MEuro potrzebne do spięcia budżetu... A my spokojnie, po 2 meczach mamy komplet punktów i nic nie musimy... Piłkarze czytają nasze forum - więc my powiliśmy murem stać za obecnym Zarządem. Oni mu ufają więc zaufajmy i my i przestańmy nakręcać karuzelę... ![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
oczywiście ALbańczykami z Kosowa a pełnomocnikiem będzie jasnowłosy imigrant z Erytrei mówiący jedynie w języku turkmeńskim, na pieczątce będzie miał napis "Enternacional Menago Bajabongo" i wyśle tweeta Janekxowi89 ze zdjęciem walizki wypełnionej kasą.....
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
No i to będzie problematyczne, bo Chińczyków forumowi detektywi nie wyśledzą w internecie. Trzeba będzie zdać się na zdrowy rozsądek, a ten - jak wiadomo - przychodzi dopiero wtedy, gdy wyczerpią się wszystkie pomysły i deski ratunku.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jasne... pisz chińczyki... za parę dni jakiś nawiedzony dziennikarz na podstawie tego skleci pożal się boże artykuł o chińskim inwestorze i znowu będzie jazda na forum... wyluzujcie...
![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Czyli wyjaśniło się, czemu TF nagle zmieniła oficjalne stanowisko - TS pokazał im z kim chcą ubić interes. Czekam na koniec śledztwa i mam nadzieję, że obie strony (tj. TS i TF) wystosują klarowne oświadczenia, w których wytłumaczą kim są Jorg L. i Norbert B. i czemu nie przejmą Wisły. Szczególny nacisk na oświadczenie ze strony TF, bo wyznawcy janekx'a nie dają za wygraną i cisną na ludzi TS-u (nie tu, ale choćby na TT), nie to żeby obchodziło kogoś zdanie zgrai pokemonów, ale po prostu robią smród i tego nam nie potrzeba.
![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|