|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Sprawa wygląda tak, że TFK (na 99%) jest w posiadaniu prawidłowo złożonej, ładnej oferty. Podpisanej przez przechrzczonego ukraińca - Losera. Ma też wszystkie pełnomocnictwa itp. Nie wiedzieć czemu do T.S. wysłali jednak tylko jakąś parodie oferty - podpisaną przez Bernatzky'ego. Musieli sobie zdawać sprawę, że TS takie coś odrzuci... Czyli wychodzi na to, że TF chce wejść w spór prawny z TS. Tylko po co?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Mnie najbardziej martwią dwie rzeczy:
1) Dopiero teraz się dowiedziałem, że komornik siadł na majątku SA po przejęciu przez meresińskiego.... - dotychczas sądziłem, że tylko kasę za Donalda przytulił.... 2) Gównoburza, którą tutaj robicie przez te dziecinne domysły i snucie wizji apokaliptycznych odbije się SPORTOWO na drużynie po tak udanym starcie :/ O losy klubu jestem raczej spokojny, nikt nie odda nonejmowi po takim świstku papieru Wisły... zamiast pierd.. smuty kupcie karnet. Poza tym jak będzie lipa to wolfy, który karnet widział tylko na www odkupi od niemców Wisłę za kasę z prowizji od sprzedaży Wawelu, tak więc looz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2015
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Już widzę, niżej dopisał, że to za zerwanie pełnomocnictwa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tylko, jeżeli TFK wygra ten spór prawny, to TS zostanie ogłoszenie upadłości. Więc nie wiem, czy TFK byłaby traktowana jako wybawca...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
@up,
to jest za zerwanie pełnomocnictwa 0,5 mln zł. Za zerwanie umowy dużo wyższe, liczone w mln. W ogóle nie mówi się o tym kto mógł Niemców zainteresować Wisłą. A to by dużo wyjaśniło. Jeden z forumowiczów, bodajże Błaszczu_Wiślak pisał na SB, że zna tych ludzi i oni chcą dla Wisły jak najlepiej, to samo potwierdził Miga. Więc może oni rozeznali Loesera wcześniej skoro zależy im na klubie. Mówi się, że to ktoś ze środowiska Wiślackiego, ale nie znany szerszej publiczności.
Ostatnio edytowane przez nesta : 26.07.2017 o godz. 09:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Jeśli oferta została złożona i spełnia normy oferty, jednocześnie jeżeli TS nie opamięta się, to TS będzie mieć NIEPRAWDOPODOBNIE OLBRZYMI problem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
w zasadzie juz ma.tak naprawdę to nie maja ruchu
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Dziś podobno ma być oświadczenie firmy Stechert. Czy ktoś ma jakieś informacje o której godzinie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli to jest nasz Loeser na tej ukraińskiej stronie to Komisja Praw Człowieka go właśnie niedawno wylała
https://alliancegsa.wixsite.com/ihrc...ed-from-Office bo się nie nadawał ? bo ma złe kwity ? edit: eeee... to lipa ta cała organizacja ;/ lipa lipą pogania i wały na okrągło. Lepiej żeby ten leser nie przekraczał Odry tylko wysłał tweeta : psieplasiam was Chociaż tutaj na tablicy znalazł się również pan Biernacki Norbert Powód: lipa
Ostatnio edytowane przez szorstki : 26.07.2017 o godz. 10:05.
![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W którymś artykule widziałem jak znajde to wrzucę.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Na jakim papierze? Na jakiej stronie? Może na TT Nie wiem co przez ten czas robiła firma Stechert ale faktycznie takie oświadczenie powinno być już dawno wydane, bez względu na to, czy kupują czy nie kupują. Przecież dla nich to też są straty wizerunkowe. Pełnomocnik, który na chwilę obecną nie jest pełnomocnikiem. Fejkowe konto na TT, którzy z rana wzięli za pewnik. No ludzie święci. Dziwne to całe podejście do sprawy. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
https://alliancegsa.wixsite.com/ihrct/contact |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Ale nawet jakby ich nie było, to sam fakt że ktoś jest gotowy zainwestować taką kasę w Wisłę + to że TS dostaje 16mln, to jakakolwiek próba blokowania sprzedaży, jest działaniem na szkodę SA i TS. Jedynie zrozumiałe są jakieś wątpliwości, ale to jak ostro i szybko do tematu podszedł TS, jasno pokazuje że tu nie chodzi o sprawdzenie, a próba blokady sprzedaży. Ktoś wspominał o tym, że to to że widnieje na stronie w zarządzie, nie znaczy że jest właścicielem. ![]() Tłumaczone przez Google Transalate z niemieckego na angielski dlatego są błędy Pierwsza spółka to tam gdzie jest główna siedziba, to drugie to tam gdzie jest jeden z zakładów produkcyjnych. https://www.moneyhouse.de/p/Joerg-Lo...Ur0SDJ2r0hxW30 Tu więcej info tylko trzeba się zarejestrować. Można by dużo wyciągnąć, włącznie z przychodami spółek do których wchodził, ale to kosztuje... nie mniej jednak, po przejęciu został wpisany do wszystkich spółek.
Ostatnio edytowane przez WislaFan123 : 26.07.2017 o godz. 10:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Wygląda mi to na jakąś organizacje do prania pieniędzy.
![]()
!!Ekstraklasa w miastach, a nie w wioskach!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
http://www.dziennikpolski24.pl/sport...hary,12306481/
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...hary,12306481/ Następni którzy dali się nabrać na fejkowe konto, żenada Panowie.... Wasze dziennikarstwo to dno... Tak samo jego poziom, drugi Pudelek się robi. Bez żadnej weryfikacji.
Ostatnio edytowane przez heoij : 26.07.2017 o godz. 10:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
W ogóle to się nie zdziwię jak nikt jutro nie przyjedzie.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
A tak wygląda nasz Norbert. To jakim cudem wg Dziennika "nikt nie słyszał o Bernatzkym w AllianceGSA"? |
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
a nikomu nie przyszło na myśl ze Cupiał i Loser mogą się bardzo dobrze znac na przykład ze świata biznesu ? i stoi za tym jeszcze grubsza historia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Z moich informacji, z pewnego źródła (tak, wiem jak to brzmi) mogę powiedzieć tyle, że w ciągu ostatniego miesiąca u Cupiała w Myślenicach dwa razy byli Niemcy (nie wiem jacy, nie wiem kto - po prostu Niemcy). Do tego po jednej z takich wizyt doszło do dużej kłótni między Cupiałem a jego córką.
Niczego nie dorabiam, sam nie znoszę plotek i wiadomości "od młodszego brata kolegi siostry". Staż na forum jakiś mam, więc liczę na wyrozumiałość. Jak to rozumieć - nie wiem. Zakładając, że byli to właśnie ci Niemcy, wskazywałoby że negocjacje i rozmowy już trochę trwały. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
https://twitter.com/MateuszMiga ![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
ja prdle, przy pomysłach niektórych to okił khamidow wymięka
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ja bede zaskoczony jak ktos jutro przyjedzie
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Strasznie to wszystko pogmatwane z jednej strony niemiecka firma robiąca krzesełka ala Groclin do tego misja humanitarna z Ukrainy, no ciekawe jak to się skończy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jak patrzę na twarze z zarządu tego Alliance gsa to nie dałbym im stowki do potrzymania a co dopiero klubu.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|