|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nawiasem, dostaliśmy w końcu te wszystkie raty za Chrapka od Catanii?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Może nie wierzyli że maka052987 odejdzie do 7 a Chrapek już był dogadany ze Ślaskiem.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
tak ale to kontrakt na 2 lata nie na rok
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Poza tym to wycena kontraktu przez prawnikow a nie jego zarobki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cwiąkała pisze,że interesujemy się mocno Oriol Rosell ze Sporting CP problemem było by go wciągnięcie.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
p.Dukat duka,że
http://www.dziennikpolski24.pl/sport...cnik,12279222/ ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Kilka spostrzeżeń: w drużynie mamy obecnie tylko 3 zawodnikow po 30 roku życia. W tym oknie niesamowicie odmlodzilismy kadrę. Co za tym idzie w koncu mamy graczy na ktorych możemy potencjalnie zarobić. Po wiosennych transferach Junco nie ma juz prawie sladu. Zostal tylko Pol, Ivan i Bartkowski, ktory za wysokich notowań nie ma. Oby obecne okno bylo bardziej trafione. Kadra wydaje się szeroka, ale tak naprawdę wystarczą 2-3 kontuzje graczy ofensywnych i juz na lawke pójdą juniorzy. Zanim opuscil nas Stillic i Videmont mówiłem że druzynie nie potrzeba juz transferów. Teraz jednak ktoś by się jeszcze przydał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Jakości koniec końców nam nie ubyło, chyba, że na papierze. Gdyby ten ŚP ze Sportingu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
||
Carlitos, Ondrasek, Brożek, Małecki, Boguski, Brlek, Bartosz, Wojtkowski, Halilović, Kostal - na dziś 10 na 5 do 6 pozycji na boisku. Póki co to nie wszyscy zmieszczą się na ławce, a podobno ma dojść jeszcze 2 zawodników w tym jeden napastnik. Na pewno mamy kłopot z prawą stroną, ale nie wszystko naraz, obrotowe drzwi w szatni też nie sprzyjają dobrym wynikom. ![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Tez uwazam ze skutecznosc na poziomie 50% za dobra, poki co do niej Junco brakuje, ale tak iak mówiłem. Jestem pelen optymizmu i wierzę w jego rozsadne działania. Nikt z nowych nie wygląda na no name, ale zobaczymy czy za tym podaży też głowa. Jesli ktos sie zasiedzi na lawce cala runde to moze przyjsc frustracja. Najwieksze obawy mam o Veleza, ale to z racji tego ze łapie kartki na potęgę i kilka razy pewnie oslabi drużynę. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Dla mnie kazdy z nich to no-name, ale jakie to ma znaczenie w polskiej lidze? Zadne. Liga sama weryfikuje. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Z całym szacunkiem ale fakty ze Ty czy ja kogoś nie znamy to nie znaczy ze to jest no name. Jak ktoś rozegrał kilkadziesiąt spotkań w Primera Division to nie jest no name. Oczywiście nie mowie ze nie ściągaliśmy no nameow bo Kostal to klasyczny przykład.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
Videmont i Stilic - złe (jeden nie sprawdził się w roli zmiennika na skrzydle, drugi mimo euforii kibiców po prostu się nie nadawał). Szrotu na chwilę i za grosze nie ma co liczyć. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Stilic został ściągnięty wyłącznie dla kibiców. Kibice go chcieli więc kibice go dostali...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
W sumie tak samo Kostal
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
da rade coś jeszcze zarobić na Małeckim ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
nesta, wypier... z tymi Twoimi "informatorami" z twittera. Masz temat dla fantastów i oszołomów, tam pisz.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
retertetertre
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 30.12.2018 o godz. 13:39.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Ze Manuel:
https://www.youtube.com/watch?v=VdYC6HALsT8 |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
wolfy, elkabat, głupio teraz? http://www.wislaportal.pl/33131,Ze_M...le_Krakow.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Głupio ? Co my po 18 lat mamy, że glupio ma nam byc ze na jakims forum cos napisalem? Bądźmy poważni..
Wcześniej było to traktowane jako plotka. Wypada tylko trzymac kciuk za chłopaka, żeby odpalił i wszyscy na tym skorzystamy. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wygląda nieźle. Wiadomo, że w tym budżecie nie przyjdzie nikt z niewiadomo jakimi liczbami. Trzeba szukać jak Junco i to się do tej pory udaje.
Poza tym do Porto przez przypadek nie trafiasz. Docelowo zapewne na prawe skrzydło za Boguskiego. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja nie wiem jakie kontakty ma Junco, ale naprawdę odwala kawał dobrej roboty!
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wyglada na lepsza wersje Brozka.
No, no. Carlitos, Ze Manuel i Brozio luzujacy ich... Pisalem jeszcze w poprzednim sezonie ze Ondrasek jest do odpalenia i na to sie zanosi |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|