|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
....a to po co tego Kostala na dwa lata podpisali wg Ciebie wiertar? Bo słaby jest i gówno grał? Chłopak ma potencjał i powinien wchodzić tak jak i Wojtkowski który też ma potencjał. Oboje od strzała nie wejdą do pierwszej 11 i nie zaczną wciągać ligi nosem. Niech ich Kiko tylko wprowadza jeśli na to zasługują.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ale czy ja gdzieś napisałem że jest słaby i gówno grał? Poprostu wydaje mi się że Wojtkowski ma większe szanse coś osiągnąć i w przyszłości Wisła na nim może zarobić.
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Chłopaki, ale zdajecie sobie sprawę, że przekrzykiwanie się który z naszych nowych piłkarzy jest słabszy jest... hmmm... słabe?
Nie chodzi nawet o to, że żaden z nich nie dostał jeszcze szansy na pokazanie swoich umiejętności, ale o to, że publiczna dyskusja o tym, która z naszych "nadziei na przyszłość" jest większym odrzutem jakoś nie pasuje do tego miejsca. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
2 liga? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Byłeś kiedyś na slowacji, widziałeś jak tam wyglądają stadiony? U nas 2liga czyli 3poziom rozgrywek jest polzawodowy. Natomiast na Słowacji tylko pierwszy poziom rozgrywek jest zawodowy reszta to bida z nedza. Ostatnie pół roku Kostal grał na takich o to stadionach
![]()
Ostatnio edytowane przez wiertar : 18.07.2017 o godz. 21:11.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Trzeba wyjść skoncentrowanym na 100% i wygrać mecz TYLKO 3 ptk!!! Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda!!!
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
A od kiedy to o klasie sportowej świadczy na jakich stadionach grałeś? Blaszczykowski w wieku 19 lat gral w Rakowie Czestochowa - wtedy 4 liga
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stary nie wyrywaj już moich wypowiedź z kontekstu, widziales na jakie pytanie zadał ashkeczup? To mu odpowiedziałem
Napisałem ze stadion świadczy o jego umiejętnościach? Tam poziom 4ligi jest u nas jak A klasa. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
To są wyniki tego zespołu w Lidze Europy w ostatnich dwóch sezonach. ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Mamy wielu kibiców ktorzy sa tak ślepo zapatrzeni w historie naszego klubu, że nie potrafią przyjąć do wiadomości że w czołówce ligi słowackiej mogą byc lepsze zespoły od nas. A jesli Spartak Trnava z ktorej przyszedl Kostal to mocniejsza pilkarsko ekipa od naszej? Wiesz na pewno że tak nie jest kolego wiertar?
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Błąd. Wówczas grał w KS Częstochowa.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale o co ci chodzi? Jaki drugoligowiec miał ograć Austrię czy paok? Przecież ja piszę że Spartaku B Trnava a z daje się że oni nie grali w europejskich pucharach
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
Cytat:
![]()
Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawostka: Kostal grał dłużej w LE niż Wojtkowski w Bundeslidze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I w związku z tym co ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Pol Llonch nie zagra również z Bruk-Betem. Ma nadzieję, że wyleczy się na trzecią kolejkę.
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli sprawa rozwiązana, Velez zostaje w składzie i wychodzimy tak samo jak na Pogoń. [raczej]
![]()
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Prawdopodobnie tak będzie.
Chociaż chetnie widzialbym Semira z Carlitosem kosztem Zdenka. Mam jednak pewność, że Kiko wybierze najlepiej na dany moment |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
chciałbym wrzucić ziarnko do dyskusji Kostal vs Kamil , zaznaczam że mój post nie ma na celu deprecjonowac Kamila
chciałbym tylko zdeprecjonować argument że skoro skauci RB Lipsk coś tam w nim kiedyś widzieli to wiadomo że kozak otóż w mocnych klubach częstą praktyką jest pobieranie młodziutkich piłkarzy w ilościach hurtowych, licząc na to że ich talent odpali, kto bogatemu zabroni ? były już takie przypadki które wywoływały orgazmy polskiej prasy sportowej np młody Maciej Korzym w Chelsea (2004) , Król w Realu Madryt (2007), czy żeby daleko nie szukać nasz Misiek w AC Milan ( a jak sie ich przygody skończyly - wiadomo ) prawdopodobnie , analogiczna sytuacja była z Kamilem , nam pozostaje mieć tylko nadzieje że odpali u nas , na nasze warunki będzie gwiazdą (napewno łatwiejsze to niż w bundeslidze) i że na nim zarobimy ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nic nie wiecie o żadnym z nich więc dyskusja bez sensu.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2016
Offline |
|
|
"Podopieczni trenera Kiko Ramírez zostali dziś podzieleni na dwie ekipy. Drużyny âczerwonychâ i âniebieskichâ rywalizowały w konkursie goli strzelonych po dośrodkowaniach. Lepszy okazał się zespół tych pierwszych, a z dobrej strony pokazał się jej reprezentant - Paweł Brożek, który nie zmarnował bodajże ani jednej wrzutki. A przegrani? Przegrani ponieśli karę i w konsekwencji âpompowaćâ musieli m.in. Semir Stilić i Zdenek Ondrášek." Oby w meczu z Niecieczą Paweł był również skuteczny. Chciałbym go w parze z Carlitosem zobaczyć
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jarosław Przybył sędzią meczu Wisła - Bruk-Bet Termalica
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Otóż to! Skoro Zdenek nie gwarantuje wielkiej jakości i nie strzela goli, a Paweł na treningach wszystko strzela to może i w meczu sobie postrzela. Lubi grać kombinacyjną krakowską piłkę to u siebie i to z Niecieczą mógłby się wykazać. Chciałbym go pooglądać jeszcze bo jak skończy karierę to zostaną tylko wspomnienia. Niech się pnie w klasyfikacji strzelców i może dogoni Pana Kmiecika
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Myślę, że jutro będziemy chcieli przewazac i utrzymywać się długo przy piłce i faktycznie możemy wyjść z przodu z Carlitosem i Broziem.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|