The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
konvict1993
Member

Od: 09.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.07.2017, 17:25
Kiko tymi przygotowaniami mnie utwierdził że jest dobrym trenerem. Poćwiczył inne ustawienia, po to by drużyna była w przyszłości jeszcze lepsza, i była bardziej nieprzewidywalna.
Pogoń została rozpracowana, chociaż była po prostu słaba. Nie ma co się oszukiwać.
Co do oceny zawodników to:

Cuesta: Jak wyglądała jego gra na przedpolu i nogami każdy widział, mam nadzieje ze to kwestia czasu jak poczuje się pewnie i poprawi te elementy bo grą na linii udowodnił że umiejętności ma ponad przeciętne.
Cywka: No cóż, chłopak pewnego poziomu jednak nie przeskoczy. Szanuje go bo zapieprza równo, ale potrzebujemy kogoś lepszego w obronie bo lepsi zawodnicy czyt. Peszko, Cernych, Gyurcso robią z nim co chcą.
Głowacki: Nie ma się co rozpisywać, dalej wysoka forma.
Gonzalez: Również podobnie, trzyma swój niezły poziom.
Sadlok: Czy on aby przypadkiem nie zrzucił paru kilo? Jakiś taki zwinniejszy mi się wydawał. Bardzo dobry mecz.
Velez: Jak ktoś już wcześniej zauważył a'la Dudka. Taki zawodnik był potrzebny tej drużynie, silny, agresywny, troszkę wyższy i w dodatku uniwersalny. Gość który nie będzie grał spektakularnie ale będzie ważnym trybikiem w tej machinie. Tylko musi popracować nad kondycją żeby nie było więcej "puta madre"
Brlek: KAPITALNY! Może sie okazać że te 2mln za które podejrzewam byliśmy go skłonni sprzedać przed sezonem to była mega promocja.
Boguski: Klasyczny Rafał, tym razem wersja niewidoczna.
Małecki: Mały w niezłej formie, dobry mecz.
Carlitos: Wpasował się idealnie do naszej gry. Powinniśmy mieć z niego pociechę.
Ondrasek : Prawda jest taka że potrzebujemy napastnika o takiej charakterystyce jak Zdenek. Na dzień dzisiejszy mamy jego i jego kontrakt. Założenia taktyczne wypełnia dobrze, minusem jest że nie strzela . Podejrzewam że na chwilę obecną nie stać nas na inną, wartościową klasyczną 9. No chyba że sie znajdzie na niego chętny.
Wojtkowski Trudno ocenić, jeszcze nie w formie. I pasowałoby żeby skrócił grzywę bo mu ewidentnie przeszkadza.
Bartosz No ta piłka wciąż go szuka. Nie mam pretensji, uderzył dobrze jednak Załuska się w tej akcji popisał.
Arsenić: Saneczkarz piękny xd Ja nie wiem ile on tych wślizgów zrobił w te kilka minut.

Podejrzewam że w drugiej połowie sierpnia trener podejmie decyzję by jednego z trójki Bartosz, Kostal, Wojtkowski wypożyczyć do innej drużyny.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów