|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
Kiko tymi przygotowaniami mnie utwierdził że jest dobrym trenerem. Poćwiczył inne ustawienia, po to by drużyna była w przyszłości jeszcze lepsza, i była bardziej nieprzewidywalna.
Pogoń została rozpracowana, chociaż była po prostu słaba. Nie ma co się oszukiwać. Co do oceny zawodników to: Cuesta: Jak wyglądała jego gra na przedpolu i nogami każdy widział, mam nadzieje ze to kwestia czasu jak poczuje się pewnie i poprawi te elementy bo grą na linii udowodnił że umiejętności ma ponad przeciętne. Cywka: No cóż, chłopak pewnego poziomu jednak nie przeskoczy. Szanuje go bo zapieprza równo, ale potrzebujemy kogoś lepszego w obronie bo lepsi zawodnicy czyt. Peszko, Cernych, Gyurcso robią z nim co chcą. Głowacki: Nie ma się co rozpisywać, dalej wysoka forma. Gonzalez: Również podobnie, trzyma swój niezły poziom. Sadlok: Czy on aby przypadkiem nie zrzucił paru kilo? Jakiś taki zwinniejszy mi się wydawał. Bardzo dobry mecz. Velez: Jak ktoś już wcześniej zauważył a'la Dudka. Taki zawodnik był potrzebny tej drużynie, silny, agresywny, troszkę wyższy i w dodatku uniwersalny. Gość który nie będzie grał spektakularnie ale będzie ważnym trybikiem w tej machinie. Tylko musi popracować nad kondycją żeby nie było więcej "puta madre" Brlek: KAPITALNY! Może sie okazać że te 2mln za które podejrzewam byliśmy go skłonni sprzedać przed sezonem to była mega promocja. Boguski: Klasyczny Rafał, tym razem wersja niewidoczna. Małecki: Mały w niezłej formie, dobry mecz. Carlitos: Wpasował się idealnie do naszej gry. Powinniśmy mieć z niego pociechę. Ondrasek : Prawda jest taka że potrzebujemy napastnika o takiej charakterystyce jak Zdenek. Na dzień dzisiejszy mamy jego i jego kontrakt. Założenia taktyczne wypełnia dobrze, minusem jest że nie strzela . Podejrzewam że na chwilę obecną nie stać nas na inną, wartościową klasyczną 9. No chyba że sie znajdzie na niego chętny. Wojtkowski Trudno ocenić, jeszcze nie w formie. I pasowałoby żeby skrócił grzywę bo mu ewidentnie przeszkadza. Bartosz No ta piłka wciąż go szuka. Nie mam pretensji, uderzył dobrze jednak Załuska się w tej akcji popisał. Arsenić: Saneczkarz piękny xd Ja nie wiem ile on tych wślizgów zrobił w te kilka minut. Podejrzewam że w drugiej połowie sierpnia trener podejmie decyzję by jednego z trójki Bartosz, Kostal, Wojtkowski wypożyczyć do innej drużyny. |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|