|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Słowacki Messi już trzeci dzień na badaniach medycznych... zamęczą biedaka :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=B6qWPfZX5Wk
temat ku*wy w kontekście tego wątku POLITYKA TRANSFEROWA" można uznać za zamknięty , od tej pory , wszelkie posty na jego temat proszę modów o przenoszenie do wątku http://www.wislakrakow.com/forum/sho...=1#post1474456 o ile "Wiślacy" jest tu słowem na miejscu no i oczywiście dla mniej lotnych forumowiczów: NIE CHODZI MI O PRZEJŚCIE DO LEGII ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Tak, chodziło mi raczej o to, że Fran będzie wprowadzany na ŚO, a ŚPD zagra na bide. Bramkarza nie zaliczałbym do 'nowych twarzy', bo podstawowe słowa do komunikacji to w 3 dni ogarnął. Zostaje w takim prawdopodobnie Halilović za 052987 i myślę, że bardzo powoli wprowadzani będą Wojtkowski z Kostalem na skrzydła, a w jednym z pierwszych meczów na skrzydle zobaczymy też Carlitosa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Wczoraj dopiero pojawilo sie info ze ma przejsc testy. Fizjoterapeuta reprezentacji Anglii powiedzial ze testy medyczne mogą, a nawet powinny trwać do 48 godzin. Same testy dlugo nie trwają, większy czas potrzebny jest na wykonanie pełnego zakresu zdjęc, skanow, testow wydolnosciowych itd, przynajmniej jezeli klub chce podejsc do tego profesjonalnie .. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
testy takie jakby Messiego zatrudniali, za conajmniej 10 mln EUR
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
w obecnej sytuacji Klubu należy liczyć każdego złamanego grosza i patrzeć na niego 3 razy zanim się go wyda [ pensja + podpis agenta + ewentualny ekwiwalent]. Dobrze, że nie biorą szybko, tylko negocjują i sprawdzają pod względem zdrowotnym zawodnika.
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wcześniej nie mogli się dogadać finansowo, a przy naszych finansach - każda złótówka i mięsień zawodnika jest oglądany dwa razy.
Nie na miejsca na pomyłki. Dziś pewnie będą wyniki i może niespodzianka przed meczem, że podpisał ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przypierdalać się o długość medycznych zawodnika... Do czego to dochodzi...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Później te same osoby narzekałyby, że co za amatorka w klubie, że zakontraktowano piłkarza z jakaś wadą zdrowotną.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
To nie Mączyń$ski powiedział,że z szacunku do kibiców Legii nie pójdzie do Lecha to i do Wisły też nie.A po drugie po co nam następny który rozwala szatnię.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Środek jest zaklepany i nie będzie już na 99% żadnych ruchów - nawiązując do słów Junco.
Więc szkoda czasu na suche gadki, typu Furman, czy inny głąb. Dojdzie jedynie oby Kostal, Słomka do Katowic na wypożyczenie i jedziemy z sezonem. Pomimo niesmaku z Krzysiem, każdy chyba już czeka co ten sezon przyniesie ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Panowie - w sprawie Furmana specjalnie napisałem, że to ironia, a wy się podpuszczacie jak dzieci na lizaka.... Czy tak się godzi ?
Wiem, że każdy z nas oczekuje regularnego zaciągu jak za wczesnego Cupiała, ale nabierzmy do siebie dystansu, będzie nam łatwiej ![]() ![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Za dużo nowych twarzy za mało czasu i meczów na sprawdzenie różnych wariantów i formy piłkarzy. Myślę, że któryś z październikowych meczy coś więcej powie odnośnie personaliów ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
||
Kostal zresztą wygląda na gościa który był szykowany jako alternatywa dla Wotkowskiego, jeśli jego transfer nie dojdzie do skutku. Pokazał się jednak z na tyle dobrej strony, że zatrudniono (oby!) ich obu. Sam zresztą uważam, że za Mąkę nie trzeba nami w tej chwili nikogo. |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Martin Koštal przeszedł testy medyczne, ekwiwalentu nie trzeba płacić. W poniedziałek ma być podpis w Wiśle Kraków. - Michał Trela
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jak sie trafi frajer na Ondraska to bedzie nowy napadzior...
Jak sie trafi frajer na 2 mln E za Brleka to bedzie nowy srodkowy pomocnik... Jak sie trafi frajer na Sadloka za 0,4-0,6 mln E to bedzie nowy lewy obronca... Jak sie frajerzy nie trafia to ruchow juz nie bedzie raczej. Chyba ze trafi sie jakas okazja to moze sie szarpna... Choc IMHO obecna kadra pozwala myslec o walce o miejsca pucharowe. |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Jaka kadra na puchary? Gdzie te puchary?
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 07.07.2017 o godz. 21:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Patrzac na nasze wystepy w PP, to juz predzej w te europejskie bym uwierzyl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ale ja nie wspominałem o finale
![]() ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Cytat:
Co nie znaczy, ze kazdy zawodnik jest wybitny i nie jest kulom u nogi. Ondrasek bedzie gral pol rundy bo takie ma podjescie Kiko. Ale jak Carlitos sie wkomponuje i Brozek bedzie kopal cokolwiek to bedzie grzal lawe. Ondrasek to w gruncie rzeczy jest przecietny zawodnik. Sadlok. To jest akurat na polska lige bardzo sensowny zawodnik. Tyle, ze za rok konczy mu sie kontrakt i nikt nie da wiecej niz 400k E. Pytanie czy w ogole ktokolwiek bedzie chcial go za takie pieniadze kupic. Jesli tak, to nie zastanawiac sie i sprzedawac. Za polowe tej kwoty spokojnie znajda zastepstwo a druga polowa na dlugi. Frajerzy, bo nikt raczej nie da takich pieniedzy. A 100 k watpie ze Wisla przyjmie. Brlek. On tez nie jest wart takich pieniedzy (2 mln E). Na ten moment, gdybym ja byl zainteresowany jego kupnem to nie dalbym wiecej niz 800k E. Chlopak zagral kilka niezlych spotkan w ostatniej rundzie i to tyle sensownych wystepow przez cala kariere. Osobiscie bym sie wstrzymal z zakupem do poznej jesieni zeby sie przekonac czy bedzie potrafil podtrzymac takie wystepy. Natomiast z perspektywy Wisly sprzedawac go teraz za 800 k to jest bezsens. Wydaje sie, ze po sprzedazy Maczynskiego jest zlapany oddech i mozna sobie pozwolic na chwile czekania. Tym bardziej, ze kontrakt mu sie nie konczy za rok. Dlatego kazdy kto teraz da 2 mln E za Brleka jest troche frajerem, bo kupuje kota w worku. Jesli to bedzie klub, dla k torego 2 mln E to drobne to luzik, ale 3/4 klubow w Europie dobrze liczy zanim wyda. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Drwicie z pucharow, ale spojrzcie na tabele poprzedniego sezonu i pomyslcie, gdzie bysmy byli gdyby nie katastrofalny poczatek.
A ten zespol relatywnie zostal jeszcze wzmocniony suma summarum. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Katastrofalny poczatek i katastrofalna koncowka zarazem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze przed oficjalnym ogłoszeniem transferu Mączyńskeigo do Legii napisalem że Wisła powinna dać zawodnikowi na piśmie zakaz wypowiadania się na temat swojego przeszłego pracodawcy. ( najlepiej pod groźbą kary finansowej)
Właśnie na takie sytuacje, nie wiem skąd ten wywiad ale Mąka już zdążył coś palnąć: ![]()
Ostatnio edytowane przez wester : 08.07.2017 o godz. 10:30.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Przykład KM pokazuje jak z człowieka którego podziwiamy można stoczyć się na samo dno. I tu już nawet nie chodzi że poszedł do L ale że nie umie za ten krok wziąć odpowiedzialność. Tak powiedziałem że do L nie pójdę żałuję tej wypowiedzi. I koniec. A nie udowadnianie teraz że to cały świat zmusił go do tego kroku a on Krzysztof Wspaniały jest cacy. Choć trochę odwagi i odpowiedzialności za swoje słowa.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 08.07.2017 o godz. 11:06.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|