|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja widze nagonkę na Buchalika tylko nie moge sobie przypomniec tych meczów ktore ponoć tak zawalił i slabo bronil.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
No w zeszłym sezonie ciężko szukać bo kontuzje leczył
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2006
Offline |
|
Zero gry na przedpolu to jego znak rozpoznawczy. Nie jest oczywiście Pawełkiem, który sam sobie robi problemy (BTW też genialne zagranie Pawełka w tym skrócie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
To najbardziej cipowaty bramkarz grający regularnie we Wiśle którego pamiętam.
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 01.07.2017 o godz. 07:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Kapka by zrobił porządek z tym całym towarzystwem
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Klub zachowuje się w porządku. W przeszłości zdarzało się że wystawialismy piłkarzy na listy transferowe a jednak zostawali w klubie. To że proponuje podwyżkę Mące to również dobry gest. Jak można odbierać to inaczej?
Jak nie ma do czego , to i tak Mercury znajdzie powod by sie przy.......ic. Z Kuzba sobie pogadaj, jak sie tak dobrze znacie to Ci załatwi angaz w dziale sportowym klubu i zrobisz tam porządek. |
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Na Maczyńskim trzeba zarobić, bo widać że on nie chce tu zostać. Dla mnie to będzie żenada roku jak przejdzie do ległej kiedy w c+ niedawno stanowczo temu zaprzeczał. Ale to jego problem.
Mnie to wali za przeproszeniem, chce to niech idzie do tej legii, ale za większą kasę. A że przy okazji wykorzystuje brudy klubowe jako formę nacisku to jeszcze gorzej to o nim świadczy. Krzysiek odejdź ale daj zarobić Wiśle na twoim transferze. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Mączyńskiego po tym jak odrzucił propozycję nowej umowy nie ulega wątpliwości, że trzeba sprzedać mając na uwadze stan naszych finansów. Szkoda, że dwa tygodnie przed startem kadra zespołu głównie właśnie z przyczyn finansowych nie jest zamknięta, oby któryś z tych testowanych zawodników potrafił coś zagrać, przy czym prawdopodobnie w przyszłym tygodniu z tego co słyszałem mają przyjechać kolejni zawodnicy na testy sportowe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Możliwe, że przeginam, ale co do tego poziomu to też taki pewny bym nie był - nie grał dwa lata, po poważnej kontuzji, a jaki poziom prezentował przed nią to niestety doskonale pamiętamy. Tak czy inaczej przedłużanie umowy z takim zawodnikiem to żart, niezależnie od zarobków. Ani się go nie sprzeda, ani nie gwarantuje żadnej pewności w kwestii obsady bramki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Buchalik jest słaby, ale i tak będzie siedział na ławce, więc jaka to różnica. Słabo wyszło tylko z tym, że już go pożegnali, ale zdarza się. Znacznie większą wtopę (i moim zdaniem błąd) zaliczyli z pożegnaniem Urygi. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Na rezerwowego Buchal moze byc jak najbardziej ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Mam nadzieje, ze Maka zostanie, choc historia pokazuje, ze wiele razy ktos tam byl o czyms przekonany (prezes, trener, zawodnik) i nic z tego nie wynikalo.
Jako zawodnika to cenie Make. Ciesze sie, ze zaszedl tak dalego i jest podstawowym graczem 6. repry swiata Niech mu sie wiedzie jak najlepiej.Nie wierze i nie licze na zadne sentymenty zadnego z naszych graczy, bo nikt tu z sentymentu nie gra. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jakiś czas temu ukazał się wywiad z Mączyńskim. W odpowiedzi było zapewnienie, że do 10 czerwca wszystkie zaległości zostaną uregulowane... Z ludźmi niepoważnymi się nie rozmawia. Każdy ma swój próg cierpliwości. Jeszcze dodając do tego taką politykę medialną, to o czym tu rozmawiać.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Dlaczego uwazasz Maczynskiego za niepowaznego czlowieka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Cóż, trzymajmy kciuki za zdrowie Juliana. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Są tacy zawodnicy (Głowacki, Brożek). Mączyński też na pewno ma sentyment do Wisły ale jednak mimo, że jest wychowankiem to wiele się u nas nie nagrał. Statusu legendy nie ma bo na taki pracuje się długimi latami. Jego odejście do Legii nie jest dla mnie czymś niewyobrażalnym. Zostanie to fajnie. Odejdzie? Płakał nie będę. Szanuję jego osiągnięcia reprezentacyjne ale nie jest dla nas piłkarzem niezastąpionym.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kolejny zawodnik do defensywy. Gdzie klasyczni skrzydłowi? Damian Rasak - zawodnik, którym się interesowaliśmy w/g Kuźby wybrał Płock.
Zobaczymy gdzie hiszpańska Wisła zakończy zbliżający się sezon. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Przecież mamy 5 skrzydłowych: Mały, Boguś, Videmont, Kostal, Wojtkowski + Carlitos nieźle sobie tam radzi, to takie 5.5
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Kostal ani Wojtkowski jeszcze nie podpisani
A Videmont to chyba jeszcze w zadnym sparingu nie zagral Cos mi sie wydaje ze juz jest odstrzelony przez Kiko ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |