The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2017, 12:04
UcheJ napisał(a):Wyświetl post
Lamey, Jalens, ivica iliew, chavez, nie wiem czybdobrze napisalem: porownaj tych pikarzy to DZIADKI!!!!
Chavez jak do nas przychodził to miał 26 lat.
Odpowiedz cytując
seba_109
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 23.06.2017, 12:05
picasso napisał(a):Wyświetl post
przecież w topowej (piłkarsko) nie gra...nie jestesmy w pierwszej trójce.jak ma cos z Kuby byc to niech walczy o skład u nas. minimalizm nie zawiedzie go na szczyty
Mimo wszystko uważam, że jesteś o wiele wiele lepszą druzyną jak np beniaminki, czy też termalika,wisła płock
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 23.06.2017, 12:31
Niektórym to nic nie dogodzi.
Jak teraz to: przeczesujmy III ligę w Polsce, tam muszą być talenty.
Jak przeczesujemy polskie zespoły z III ligi: to nie uchodzi, będziemy grać takimi prostakami?

Normalnie aż żal byłoby to forum czytać, gdyby nie to, że z gównoburzy fahofcuff można się pośmiać
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Mysciak
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 23.06.2017, 12:32
Czasem czytam to forum , w zasadzie nie wiem po co. Niektórzy ludzie tutaj są kompletnie oderwani od rzeczywistości
Płacz, że Wisła holenderska wraca, bo uwaga Junco ściąga CZWARTEGO hiszpana, na JEDNOROCZNY kontrakt. Czy niektórzy są na prawdę tak ułomni, że nie widzą różnicy w ściąganiu ludzi, którzy grają na 90% za mniejsze pieniądze niż Polacy. Którzy podpisują kontrakt jednoroczny, więc w razie okazania się "piłkarskim szrotem" można z nimi bez żadnych problemów po roku się pożegnać
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 23.06.2017, 13:17
po 1,5 tygodniowej nieobecności, zmarnowałem tylko 2h na czytanie forum, wystarczyło podsumowanie , a jest ładnie 2 konkretne transfery + pozbycie siię obciążających budżet zawodników niewiele wnoszących do gry (wyłączając Załuske którego akurat doceniałem, no ale następca wygląda POTENCJALNIE lepiej)
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.06.2017, 13:20
Mysciak napisał(a):Wyświetl post
Czasem czytam to forum , w zasadzie nie wiem po co. Niektórzy ludzie tutaj są kompletnie oderwani od rzeczywistości
Płacz, że Wisła holenderska wraca, bo uwaga Junco ściąga CZWARTEGO hiszpana, na JEDNOROCZNY kontrakt. Czy niektórzy są na prawdę tak ułomni, że nie widzą różnicy w ściąganiu ludzi, którzy grają na 90% za mniejsze pieniądze niż Polacy. Którzy podpisują kontrakt jednoroczny, więc w razie okazania się "piłkarskim szrotem" można z nimi bez żadnych problemów po roku się pożegnać
Zgadzam się, szkoda słów i nerwów, by komentować podejście niektórych osób.
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 23.06.2017, 13:33
szkoda slow i nerwow ale kazdy tu zaglada/) czy to masochizm ?
Odpowiedz cytując
skorsinio
Member

Od: 01.2009

Stary 23.06.2017, 14:48
Jak czytam niektórych i ich płacze tutaj az odechciewa mi się wszystkiego przypomnijcie sobie jak nie dawno gdzie byliśmy i co się działo teraz jest lepiej ludzie się starają a wy narzekacie ? Mówicie aby szukać młodych w niższych ligach a kto tam się wyróżnia bo jakoś nie zauważyłem aby było takich grajków co by dali radę w naszej eklapie ;/ Gracze co przychodzą do nas nie maja jakiś długich kontraktów i tez nie są to starzy gracze co przyjdą i będą odcinać kupony tylko będą chcieli się pokazać i jeszcze raz spróbować swych sił u siebie lub w mocniejszej lidze
Nie narzekać a dopingować i trzymać kciuki za naszą WISEŁKĘ
i cieszmy się ze mamy takiego Dyrektora Junco bo przypomnijcie sobie wszyscy jak u nas wcześniej wyglądały okienka i kiedy przychodzili gajkowie i jacy
Mam nadzieje ze MARUDERZY przestaną płakać
Odpowiedz cytując
rokfor
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2004

Stary 23.06.2017, 15:43
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Przypomina to coraz bardziej okres holenderski - ówczesna fatalna gra obcokrajowców, którzy zarabiali 2-3 razy więcej od tych ,,Polaczków" (wielokrotnych MP) doprowadziła wraz z wyczynami Basałaja (twarzy tamtego projektu), Valckxa i Maaskanta (eksperta do spraw spadków) do największego kryzysu w erze Cupiała i strat liczonych w dziesiątkach milionów złotych.
Faktycznie przypomina.... po chvju
Odpowiedz cytując
michalmichal1906
Junior Member

Od: 02.2017

Stary 23.06.2017, 15:44
najpierw wyjdźmy z długów poprzez obniżanie zarobów czyli ściąganie budżetowych grajków np z Hiszpanii i wprowadzanie młodych a dopiero za jakiś czas ściągajmy zdolnych i dobrych Polaków. Chyba że przyjdzie jakis szejk
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 23.06.2017, 16:48
Valencia jak szybko zadebiutowal w Wisle tak jeszcze szybciej ja opuscil a szkoda bo nawet nie mogl sie pokazac. Zebysmy potem nie czytali jak wymiata w jakims dobrym klubie jak Paulinho bo bedziemy jak LKS Halilovic podpisany to chyba po malu mozna sie zegnac z Brlekiem.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 23.06.2017 o godz. 17:26.
Odpowiedz cytując
opolan
Member

Od: 07.2006

Stary 23.06.2017, 17:01
Czas na jakiś skrzydłowych bo cienko z tą pozycją
Odpowiedz cytując
matiuszek
Junior Member

Od: 06.2013

Stary 23.06.2017, 17:30
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Valencia jak szybko zadebiutowal w Wisle tak jeszcze szybciej ja opuscil a szkoda bo nawet nie mogl sie pokazac. Zebysmy potem nie czytali jak wymiata w jakims dobrym klubie jak Paulinho bo bedziemy jak LKS Halilovic podpisany to chyba po malu mozna sie zegnac z Brlekiem.
Miałeś chyba na myśli Paulinho.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 23.06.2017, 17:53
Do obydwóch transferów jestem sceptycznie nastawiony.

Po prostu nieciekawie wyglądają na papierze i nie chodzi tu o ligę tylko raczej o to, że w klubach w których grali na tych niższych poziomach też często mieli problemy z regularną grą.

Bardziej by mnie ciekawił młody chłopak co strzela regularnie w 3 lidze, niż ktoś kto się od klubów dużo słabszych od Wisły piłkarsko parokroć odbił jak od ściany.

Generalnie nie zamierzam wróżyć z fusów, bo nie takie rzeczy piłka widziała. Możliwe, że odpalą, ale ja bym nawet złamanego szelonga na to nie postawił. Ufam Junco, myślę, że chociaż 1-2 gości jakich ściągnię latem będzie dla nas wzmocnieniem a reszta conajwyżej chwilowym uzupełnieniem. Ostatnie okienko to genialne dwa transfery (Lloncha i Gonzaleza), więc uważam, że zasługuje na zaufanie.
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 23.06.2017, 17:55
Cytat:
Ever Valencia i Matija Spicić żegnają się z Wisłą Kraków.
Nie potrafię zrozumieć czemu nie dano więcej szans Valencii. Chłopak potrzebował czasu.
Powód: Źrodło: https://twitter.com/Strefa_Wisly/status/878278433561874433
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 23.06.2017 o godz. 17:56.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 23.06.2017, 18:00
X-Ray napisał(a):Wyświetl post
Nie potrafię zrozumieć czemu nie dano więcej szans Valencii. Chłopak potrzebował czasu.
A może mu się nie chciało. Przyjechał, stwierdził, że to nie jego parafia i poprosił o powrót. Nie wiesz, co siedzi w głowach młodzików z Ameryki południowej.
Odpowiedz cytując
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 23.06.2017, 18:02
s1mone napisał(a):Wyświetl post

Generalnie nie zamierzam wróżyć z fusów, bo nie takie rzeczy piłka widziała. Możliwe, że odpalą, ale ja bym nawet złamanego szelonga na to nie postawił. Ufam Junco, myślę, że chociaż 1-2 gości jakich ściągnię latem będzie dla nas wzmocnieniem a reszta conajwyżej chwilowym uzupełnieniem. Ostatnie okienko to genialne dwa transfery (Lloncha i Gonzaleza), więc uważam, że zasługuje na zaufanie.
No to zdecyduj się w końcu, czy ufasz Junco, czy od razu jedziesz po jego transferach i nie postawiłbyś na nie złamanego szelonga.
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 23.06.2017, 18:03
Revolver napisał(a):Wyświetl post
A może mu się nie chciało. Przyjechał, stwierdził, że to nie jego parafia i poprosił o powrót. Nie wiesz, co siedzi w głowach młodzików z Ameryki południowej.
Może, albo klub po prostu nie otoczył go odpowiednią opieką? Z takimi dzieciakami, trzeba jak z jajkiem.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 23.06.2017, 18:08
O Valencii słyszałem, że psioczył na klub i nie chciał zostać. Jeśli rzeczywiście tak było, to bardzo dobrze, że mu podziękowali.
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Stary 23.06.2017, 18:08
Czyli do naszych transferowych potrzeb nalezy dopisać lewego obrońcę i 2-3 skrzydłowych.
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 23.06.2017, 18:25
Damy szanse Bartoszowi a nie zagranicznemu szrotowi.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 23.06.2017, 18:25
Merkury napisał(a):Wyświetl post
Czyli do naszych transferowych potrzeb nalezy dopisać lewego obrońcę i 2-3 skrzydłowych.
Mamy na te pozycje Sadloka, Arsenicia i Pietrzaka. Potrzebujemy czwartego do brydża? No to jest Bartkowski.
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 23.06.2017, 18:27
Obronę to akurat mamy zabezpieczoną. Jeżeli ma odejść Mąka i Brlek potrzebny byłby jeszcze ktoś do środka + skrzydła.
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Stary 23.06.2017, 18:31
Witamy na pokładzie kolejnego tym razem Chorwata. Tych skrzydłowych mamy raptem dwóch, przy czym Boguskiego nim do końca trudno nazwać.
Ostatnio edytowane przez Merkury : 23.06.2017 o godz. 19:10.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 23.06.2017, 18:37
Merkury napisał(a):Wyświetl post
Witamy na pokładzie kolejnego tym razem Chorwata. Tych skrzydłowych mamy raptem 2, przy czym Boguskiego nim do końca ciężko.
To jest zdanie po polsku?
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 23.06.2017, 18:48
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
po 1,5 tygodniowej nieobecności, zmarnowałem tylko 2h na czytanie forum, wystarczyło podsumowanie , a jest ładnie 2 konkretne transfery + pozbycie siię obciążających budżet zawodników niewiele wnoszących do gry (wyłączając Załuske którego akurat doceniałem, no ale następca wygląda POTENCJALNIE lepiej)
Są 4 Arsenić,Carlitos,Julián Cuesta i Tibor Halilović a to podobno nie koniec
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 23.06.2017, 18:56
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Są 4 Arsenić,Carlitos,Julián Cuesta i Tibor Halilović a to podobno nie koniec
Zapomniałeś o 5, goleador Drzazga.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 23.06.2017, 19:12
Będą jeszcze jakis transfery oprocz bramkarza ?
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 23.06.2017, 19:24
Damian Dukat na TT pisze ze bedzie nowy skrzydlowy.
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Stary 23.06.2017, 19:37
Na razie transfery na papierze wyglądają na szrot, nasz ostatni nabytek rozegrał łącznie niecałe 850 minut w ostatnim sezonie notując jedną asystę. Szczerze mówiąc jak mamy być silniejsi jak trafiają do nas nigdzie niechciani zawodnicy z e słabym CV, tym bardziej, że na 100 % w letnim okienku odejdzie Brlek i myślę że ktoś z dwójki Sadlok i Mączyński.
Przynajmniej na razie vide okienko zimowe Junco kompletnie nie wychodzą transfery zawodników ofensywnych.
Ostatnio edytowane przez Merkury : 24.06.2017 o godz. 07:09.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów