|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Brożek (+1,18), Zachara (+0,39), Ondrasek (-2,73), czyli Paweł powinien mieć bramkę mniej (wg nich strzelił więcej bramek niż mu na to pozwalały sytuacje), a Ondrasek 3 bramki więcej. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Brożek totalnie stracil szybkość. Bronią go tylko zasługi dla klubu. Zachara to wciąż dramatyczny poziom. Postawić na 3 ligowego, szybkiego kopacza z przodu i z braku laku ugra takie same statystyki. Dobrze że z forma w sezonie trafil Malecki Brlek i Boguski. Wręczali naszych tragicznych "defensywnych" napastników |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
jak ktoś miał złudzenia że będzie biegał jak 10 lat temu to gratuluję poczucia humoru i nowego kontraktu ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Byłam wczoraj gościnnie na meczu Stali Mielec i popatrzyłam sobie jak gra ten cały Kolev. No...Może jeden mecz nie jest miarodajny. Może to była ostatnia kolejka i mecz o pietruszkę. Ale gość serio nie pokazał nic szczególnego. Wysoki, ciężki, ociężały. Parę razy fajnie rozegrał. Tyle. Już Krzysiek Drzazga zagrał lepiej (nota bene - większość czasu grał za napastnikiem, nie na skrzydle).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wypierniczyć natychmiast Buchalika, Uryge, Spicicia, Ondraska, Brożka. Kontrakt Boguskiego to był błąd. Jeszcze będziemy musieli się z nim męczyć przez kolejny sezon. Załuska też niech idzie jak mu nie odpowiada umowa na rok. Można spokojnie znaleźć młodszego, lepszego bramkarza. Zacharę należy zostawić, bo pojdzie do Górnika i tam odżyje... Braci Mak bym ściągnął, Michała Chrapka. Videmonta i Valencie zostawić zobaczymy co pokażą po okresie przygotowawczym. Podobno z Termaliki był przymierzany Guilherme, w sam raz w razie absencji Sadloka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Uważaj bo zaraz ciebie zjedzą wielbiciele talentu Spicica
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 05.06.2017 o godz. 16:46.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Nie jestem może ekspertem od oceny gry bocznych obrońców więc nie będe nikogo zjadał , ale nie widze zbytniej utraty jakości w tym sektorze odkąd Matija zastąpił Sadloka
ogólnie rzecz biorąc nie da się ocenić przydatności piłkarza bez znajomości jego kontraktu przykładowo jeśli Spicic zarabia 3x mniej niz Sadlok to ja go wole jeśli tyle samo to już inna rozkmina ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
raczej wielbiciele meczu Wisła-Pogoń
co do komentarza powyzej, ze bramkarz jest łatwo znaleźć...na dodatek mlodszego i lepszego, to czekam na propozycje ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
||
- Zwłaszcza, że jego umowa kończy się za rok, ostatni dzwonek na zarobienie. Nie ukrywajmy, on sam chętnie by stąd uciekł do Poznania, Warszawy czy gdzieś zagranice. ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Za Kostevycha czy Hlouska? Ten pierwszy to moim zdaniem top 1 ligi, a drugi też robi robotę. Inny kraj to już bardziej realna opcja. Arsenicia szykujecie na zastępce Głowackiego, czyli na lewej zostałby sam Spicić, bo przecież Bartkowski jest PO. Poza tym, Arsenić to wielka niewiadomo, przecież sami widzimy co znaczy brak gry przez 3-4 miesiace (Stilić).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pewnie pójdzie do Poznania za Wilusza
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Sami fachowcy najwyższych lotów się trafiali w zasadzie bez specjalnego wysiłku promowani i transferowani za miliardowe kwoty do topowych klubów całego wszechświata ![]() ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jak Keylor Navas?
Mieliśmy wielu świetnych bramkarzy na testach, ale jak juz kogoś kupowalismy to Jovanicia za 400 tys ojro. Podsumowanie polityki transferowej za Cupiala i Kapki. Dobrego i utalentowanego bramkarza łatwo znaleźć. Problem jest co najwyżej z dobrym i już doświadczonym za pieniądze w naszym zasięgu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Jeśli nie ironia, to zebyś nie był gołosłowny, przypomnij staremy sklerotykowi te swietne persony ktore byly u nas na testach p.s. z Korony Filipczuka i Micanskiego bym wział. Obaj na wylocie. co do golkiperów? ? Wydaje m sie ze powinnismy isc ostatnio obraną dobra droga czyli brac starych polakow ktorzy ostatnio grali/trenowali po za granicami naszego kraju. Taki Leciejewski podpisał w Lubinie np. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
||
Natomiast Bartkowski w swoim byłbym klubie grał zarówno na prawej obronie jak i lewej obronie. ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Jeśli uda się sprzedać korzystnie Petara Brleka w jego miejsce Michał Chrapek był by fajna opcją.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Ciekawi mnie tez co ten pan by pokazał w naszej ekstralasie . https://www.transfermarkt.pl/adrian-.../spieler/52377
|
|
|
|
Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
No nie róbmy sobie jaj! Facet nawet wartości rynkowej nie ma... Liga jest podwórkowa, dla zabawy jak nasza B klasa
![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
Teraz tak zupełnie na poważnie i na chłodno. Załuska jakimś super kotem nie jest i podpisanie z nim kontraktu za wszelką cenę nie wchodzi w grę. 69,4 % obronionych strzałów to nie jest top ligi, Misiek dla porównania w 9 meczach miał 67,3 a w tamtym sezonie w 16 meczach 69,9%.
Dlatego dobry bramkarz tak samo jak skuteczny napastnik to ten sam priorytet. btw. Nie wiem co to Zagłębie ma do Polacka że szukają mu następcy ale jak go nie chcą to może warto by było to przysondować |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Statystyki w niewłaściwych rękach to niezwykle rakotwórcza broń. Z naszej ligi dobrym, wolnym bramkarzem jest Borjan odchodzący z Korony. Niemniej podejrzewam, że to nie nasza półka finansowa, jeśli chodzi o wynagrodzenie, ale pomyśleć/marzyć można.
Ostatnio edytowane przez filemon : 06.06.2017 o godz. 13:22.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Besart Ibraimi - środkowy napastnik 20 goli, 10 asyst
https://www.transfermarkt.pl/besart-.../spieler/66472 ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 09.2016
Offline |
|
I nie, Borjan nie jest wolnym bramkarzem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
cóż, widać że wiek mu nie przeszkadza i nadal czerpie przyjemność z gry co widać po statystykach
2 lata spokojnie może pograć na wysokim poziomie poza tym nie będzie kosztował kokosów ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Propozycja na środkowego napastnika to Czarnogórzec Stefan Mugosa. Zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie w meczu eliminacyjnym Czarnogóra-Polska. Strzelił nam zresztą bramkę i był najlepszym u nich piłkarzem. Twardy, zdecydowany i świetny przy górnych piłkach. Generalnie sprawiał duże kłopoty naszej obronie. Był w obecnym sezonie wypożyczony do Karlsruher (II Bundesliga) i grał mało. Wraca teraz z wypożyczenia do TSV 1860, który spadł do III ligi.
https://www.transfermarkt.pl/stefan-...spieler/149738 |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|