|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Jak chodzi o wzrost to prawie Uryga.
Ten Hiszpan ma 186-188 wg różnych źródeł, a Alan 191 cm/ A skoro nie widać różnicy to po co przepłacać? Alan do ataku |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ciekawe czy ten Hiszpan w ogole testowany jest bo wg artykulu z oficjalnej to ma "trenowac"
Moze przysluga jakas po znajomosci to tylko jest ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Inna sprawa, że zbyt wielkich oczekiwań wobec niego nie można mieć.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
dlaczego ?
gorszy od obecnych napastników raczej nie może być... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Miałem Pegasusa. Świetna zabawa jak na tamte czasy. Ale do rzeczy.
My teraz nie mamy napastnika w kadrze, a samych parodystów. Brożek - jemu nie dałbym popilnować psa Ondrasek - odkąd nie goli się na łyso to nie ma pilkarza. Jego jedynym atutem był agresywny wygląd Zachara - no też pograł coś tam w Chinach. Ale lepszy Hiszpan z Chin niż Polak z Chin. Konrad Gołoś tylko w napadzie. Głowa w dół i yalla. Ja tam nie widzę powodów do niepokoju. Będzie na pewno lepszy od wszystkich naszych aktualnych strajkerów. Z resztą. Naszymi ostatnimi dobrymi napastnikami byli Genkov i Biton. Wierzę w nowego Amigo.
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 30.05.2017 o godz. 22:51.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Years Team Apps (Gls)
2008â2009 Villarreal C 39 (20) 2008â2012 Villarreal B 20 (6) 2009â2010 â CacereĂąo (loan) 14 (2) 2010â2011 â Teruel (loan) 35 (11) 2011â2012 â Cartagena (loan) 16 (3) 2013 Atlético Baleares 18 (6) 2013â2014 Llagostera 26 (10) 2014â2015 Lleida Esportiu 36 (14) 2015â2016 Tondela 7 (1) 2016 Barcelona B 16 (1) 2016â Hong Kong Pegasus 4 (3) 77 goli w 8 sezonów , nieźle to wygląda ![]()
|
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
Dobrze, że zaczynamy testować już teraz. Chyba poprzednie okienko nas nauczyło, że jest różnica między łapanką a testowaniem z głową. Po ostatnim okienku mam do Junco duże zaufanie i myślę, że wie, co robi.
A ten Camorra, Gomorra czy jak mu tam - wcale tak źle nie wygląda. Kluby nie najgorsze, no i - co nie jest takie oczywiste - strzelał bramki. Złamała go kontuzja, ale po powrocie już zaczął strzelać. Moim zdaniem nie wygląda na totalnego ogóra Dajmy mu szansę. |
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
Btw - on tu wygląda jak zaginiony brat Paixao
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
My to wiadomo na TESTY powinniśmy zapraszać Ronaldo żeby sprawdzić czy ze zdrowiem wszystko OK i czy nie będzie olewał. TESTY są właśnie po to żeby sprawdzać tego typu wynalazki. Będzie lepszy niż Brozek to zostanie, gorszy to wyjedzie.
Tez były śmiechy z Lloncha i Ramireza a tutaj okazuje się ze goście maja pojecie o robocie. Ten typek ewidentnie w Hiszpanii dalej zaszedł niż Llonch. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ryzyk- fizyk:
Jakub Świerczok? Taki trochę jeździec bez głowy ale do spółki z Patrykiem Małeckim? |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Paytryk Malecki to co najwyzej moglby temu Swierczokowi glowe urwac. Za zboczenie przejawiajace sie miloscia do cyrankiewiczovii.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Trochę dużo w klubów zaliczył... Problemowy grajek?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Nie, to jest grajek który utożsamia się z klubem z gorszej strony Błoń. Chyba nie potrzebujemy takich.....
|
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Przecież ten świerszczyk, to gość który miał na fejsie zdjęcie przekreślonej białej gwiazdy. a na jakimś kibicowskim turnieju paradował w szaliku "śmierć Wiśle" Czy wy k**** macie dobrze w głowach z tymi propozycjami?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
skwierczoka nie traktuję poważnie. Chodziło mi o tego hiszpana z hong kongu.
27 lat i już kilkanaście klubów zaliczonych. Dużo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jakim cudem w wieku 26 lat załapał się do Barcelony B?
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bramkostrzelny i utalentowany
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
hehe ten cały Chamorra może być lepszy od naszych napadziorów, wcale bym go nie skreślał
![]() ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo Barca ma czasem takie strzały uzupełniające skład
ot choćby obecnie: https://www.transfermarkt.pl/alberto.../spieler/99559 lat 27 napastnik przyszedł z jakiegoś UE Olot w zeszły sezonie albo ten https://www.transfermarkt.pl/jesus-a...spieler/154559 też napastnik lat 25 przyszedł w tym sezonie z CD Alcoyano ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Za sam pseudonim dałbym mu szansę w testach
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
No jak na napastnika to chyba umie strzelać. Samo imię "Salva" wiele mówi.
![]() A Chamorro to po hiszpańsku mieszkaniec Guam (albo cielak) |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
4 mecze i 3 gole, szkoda że złapał kontuzję bo wówczas można byłoby coś więcej powiedzieć.
Ciężko stwierdzić, na podstawie 4 spotkań czy rzeczywiście przerastał tamtą ligę .... Przykład Lloncha, czy Spicica uczą jednak pokory. Sam, bez bicia przyznaję się, iż nie wierzyłem w powodzenie tych transferów, a sprawdziły się ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Panowie spokojnie jak znamy Kiko i Junco na sztukę nie wezmą jak będzie słaby to go odpala
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|