|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Nie trzeba zwalniać i tak nie przedłuży...
![]()
My Psy musimy trzymać się razem!
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A czemu ma nie przedluzyc? Nie plec glupot.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Transfermarkt podał, że bierzemy Messiego to raczej przedłuży.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dzisiaj w Lidze+ekstra o 20 gościem będzie Kiko Ramirez
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Dobra robota trenerze z tyłu jestesmy poukladani.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Kontrakt z Kiko przedłużony - poinformował trener w L+ Extra
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Na fb klubowym potwierdzili. Kiko zostaje na najbliższy sezon z opcją przedłużenia.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Brawo. Najpierw przedluzyli z Kiko, a teraz zaczna z pilkarzami. Tak to powinno wyglądać. W dodatku mamy wyjasniona sytuacje z gra w pucharach i trener może przetestowac lilku zawodników pod kątem następnego sezonu. Zawsze to jakis plus.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żadnych testów raczej nie będzie, gramy na poważnie.
Musimy mieć piąte miejsce. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Ja bym dał też zagrać ogony białym nosom, bo wypożyczenie też się kiedyś skończy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Będzie gdzieś do obejrzenia cała liga + z naszym Treneiro? Albo chociaż fragmenty tylko z nim? Jakby ktoś coś miał to poprosze link
![]() ![]()
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Pojawi się na allgoals.com.pl pewnie jutro lub pojutrze. Jak nie zapomnę, to wrzucę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Cienko wypadl. Problemy z komunikacja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dobra decyzja. Pamiętacie jak kiepsko wyglądały początki Maaskanta w naszej lidze? Mając dream team z Meliksonem, grał gorzej i punktował słabiej niż teraz Kiko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
NIe powiedzialbym, ze cienko.
Cienko to wypadl tlumacz. Niestety, ciezko prowadzi sie w ten sposob dluzszy program na zywo, do tego tlumacz nie do konca musi rozumiec i dobrze tlumaczyc futbolowe niuanse i powiedzenia. Bardzo sie ciesze z przedluzenia Kiko i jestem niesamowicie ciekawy jak to bedzie wygladalo po letnim obozie. Tak naprawde to w lipcu zacznie sie realna ocena pracy Kiko. Poki co dla mnie bardzo mocne +4.
Brawo Zarzad za tak ryzykowna i niepopularna decyzje zima.
Ostatnio edytowane przez WioReXXX : 07.05.2017 o godz. 23:26.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
I dobrze. Wykonał zadanie, więc w najbliższym sezonie trzeba mu wyznaczyć cel : Pierwsza trójka. Jest to gość mega ambitny, wyciągający wnioski. Z pomysłem na każdego przeciwnika, jeśli Junco dostarczy mu odpowiednich wykonawców to ja jestem spokojny. Wisła wróci na własciwe tory
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kiko musiał zostać. Jesli mamy cos budować to trzeba zacząć stawiać fundamenty od trenera. Musi mieć poparcie i musi być wiara w jego projekt.
-Czy rozmawia sie na korytarzach o sracovi? ...NIEEE ! ![]()
Ostatnio edytowane przez Dariook : 07.05.2017 o godz. 23:48.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kto chce powtórki niech sobie wejdzie na dailymotion i przewinie obraz, mozna ogladac na kilkanascie godzin wstecz
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zdecydowanie jedyna słuszna decyzja o przedłużeniu, dobrze, że tak się stało.
Ale mój poprzedni post miał na celu podyskutować o "Wiśle Ramireza", minęło pół roku, sezon nam się praktycznie skończył i możemy pierwsze wnioski wysuwać. Póki co fajnie, że nie punktujemy najgorzej i staramy się w każdym meczu coś ugrać, ze stylem jest różnie, ale to co póki co wysuwa się na pierwszy plan wg mnie, to taka powiedziałbym lekka bojaźń w grze - dlatego wysunąłem taką, a nie inną tezę w poprzednim poście. Główny zarzut z tym związany dotyczący naszego trenera jest taki, że kończymy grać przy 1-0, a zaczynamy przy 0-1 i widać to w prawie każdym meczu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem czy wczoraj dobrze słyszałem,ale na pytanie czy boli noga Kiko odpowiedział spoko
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
odpowiedział po hiszpańsku "poco" /poko / czyli "trochę"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
wypadł bardzo dobrze zwlaszcza w dogrywce i pomidorze , w pierwszej czesci troche odpowiedzi ogolnikowych , ale to wina porblemow z komunikacja moim zdaniem
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Dobra decyzja z przedłużeniem kontraktu, moment też dobry. Piłkarze wiedzą na czym stoją, nie będzie olewania treningów bo może za miesiąc będzie ktoś inny. W końcu jakaś normalność w naszym klubie zapanowała
![]() ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Moje świeże wnioski po obejrzeniu powtórki programu:
- ostatnie mecze będą testem przydatności dla zawodników pod kątem przyszłego sezonu, szansę powinni dostać inni zawodnicy (Zachara, Bartosz) - jeszcze dużo brakuje drużynie by wyglądała tak jakby Kiko tego pragnie, co za tym idzie będzie kilka zmian personalnych, wielu przedłuży kontrakt, ale i ktoś odejdzie - Wisła z chęcią nawet w lecie przyjmie dobrą ofertę za Brleka - w drużynie jest sporo optymizmu, przed drużyną będą stawiane wysokie cele w następnym sezonie i z innej beczki podziwiam luz Kiko. Sam w studiu pełnym ludzi z kiepskim tłumaczeniem - nie dał po sobie poznać ani grama zdenerwowania, a może naprawdę go nie miał? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Gdyby ktoś chciał oglądnąć Lige + Extra https://openload.co/f/ZEPUwNx1KR4
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zapomniałeś dopisać komisji Legii i co jeszcze ? bo tylko kopnął reklamę ? Chyba,że powiedział Gilowi,że marny z niego sędzia
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A gila pedała na ile zawiesili?
I nurka Peszko na ile? ![]()
Ostatnio edytowane przez Kamson : 10.05.2017 o godz. 18:01.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
.......ona komisja ligi a Gil dalej bedzie sobie sedziował i dalej beda go wyznaczali do prowadzenia naszych spotkan.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|