The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.05.2017, 23:45
Moim zdaniem założenie było słuszne: Lechia musi wygrać bo jest w czubie i gra o puchary i mistrza i jest bezpośrednio w odległości punktowej do lidera. My co najwyżej "mogliśmy", więc moim zdanie widać było różnicę w determinacji. W pomeczowej wypowiedzi Kiko widać, że Wisła miała grać od początku tak jak w drugiej połowie, czyli z wywieraniem presji i zażartą walką, która zaczęła się dopiero, gdy Gil zaczął drukować i naszym skoczyła adrenalina. Kiko nie mógł przewidzieć, że nasze skrzydła i żądło będą grać "stojko stojanova". Najbardziej dotkliwe było to, że "najlepsza środkowa pomoc w lidze", czyli Brlek-Mąka-Jonch dziś przegrali walkę o dominację w drugiej linii, a przynajmniej nie potrafili jej wygrać, co miało wpływ na to, że piłkarze stricte ofensywni nie mieli piłek. Ja jednak dalej uważam co pisałem w poście powyżej o Cywce, karnym i całym tym .chuju. w czarnym uniformie.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.05.2017, 23:48
Adenalix napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem założenie było słuszne: Lechia musi wygrać bo jest w czubie i gra o puchary i mistrza i jest bezpośrednio w odległości punktowej do lidera. My co najwyżej "mogliśmy", więc moim zdanie widać było różnicę w determinacji. W pomeczowej wypowiedzi Kiko widać, że Wisła miała grać od początku tak jak w drugiej połowie, czyli z wywieraniem presji i zażartą walką, która zaczęła się dopiero, gdy Gil zaczął drukować i naszym skoczyła adrenalina. Kiko nie mógł przewidzieć, że nasze skrzydła i żądło będą grać "stojko stojanova". Najbardziej dotkliwe było to, że "najlepsza środkowa pomoc w lidze", czyli Brlek-Mąka-Jonch dziś przegrali walkę o dominację w drugiej linii, a przynajmniej nie potrafili jej wygrać, co miało wpływ na to, że piłkarze stricte ofensywni nie mieli piłek. Ja jednak dalej uważam co pisałem w poście powyżej o Cywce, karnym i całym tym .chuju. w czarnym uniformie.
Miałem coś napisać o meczu, ale nie muszę - wszystko co najważniejsze napisałeś
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów