PhantomRanger napisał(a):

Za oficjalną:
Od czwartku trenerem Wisły Kraków zostanie Hiszpan Francisco „Kiko” Ramirez Gonzalez. Umowa 46-latka z Białą Gwiazdą będzie obowiązywała do czerwca 2017 roku.
Kontrakt dla trenera na pół roku? Chyba czas zająć się czymś bardziej pożytecznym, bo powoli tracę chęci na oglądanie popisu włodarzy. Z początku liczyłem, że to tylko wymysły przekrętu, a tu nie dosyć okazują się prawdą to jeszcze zatrudniają go na pół roku.
|
Z perspektywy czasu widzę, że byłem w ogromnym błędzie i drugi raz tego błędu nie popełnię. Kiko stawiany przed nim cel osiągną i należy mu się przedłużenie kontraktu. Po tych 3 miesiącach widać pomysł na drużynę. Przy odpowiednich transferach może być na prawdę dobrze.
Wojtas napisał(a):

|
Kiko dał Wisle jaka taką pewnosc siebie,polowa pilakarzy odżyła,Cywka chyba najbardziej,generalnie częsci ludzi ktora smiała sie z Kiko teraz zaczyna być głupio.No bo jak to trener z 4 ligi hiszpanskiej jednak daje rade ?jak to...
|
Jako, że krową nie jestem to zmieniam zdanie na temat naszego trenera i biję się w pierś, że zbyt pochopne wnioski wyciągnąłem. Mam nauczkę na lata, ale z chęcią mogę taki samosąd pisać co roku, tym razem o naszych piłkarzach, bo myślę, że Kiko zostanie z nami przynajmniej na dwa kolejne lata.