|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ale meczycho było... szczerze to do końca czułem, że to wygramy, nawet przy bramce na 2:1 wierzyłem, co często w podobnych sytuacjach mi się nie zdarza. Warto było poczekać
Na gorąco : Świetnie zagrały boki obrony, Cywka i Sadlok profesura. Dobry mecz Stilicia ale pechowo, bardzo dobry Brleka. Llonch i Mąka na swoim poziomie, z tymże Krzysiek znowu zawalił krycie przy stałym fragmencie, nie pierwszy raz. Pierwsza bramka całkowicie na konto Załuski, nie wiem co on tak próbował zrobić, po co się kładł. Gość wygląda przez większość meczu pewnie, a potem robi takiego babola! Już drugi gol w tej rundzie na jego konto. Płakał po nim nie będę jak mu się skończy kontrakt. Uryga mnie nie przekonał, jak był przy piłce to się bał nią grać i ciągle podawał do Załuski, który umówmy się mistrzem w grze nogami nie jest. Parę głupich strat z tego wyszło. W defensywie trochę lepiej, ale szału nie ma. Gonzalez dużo pewniejszy. Małecki bez formy niestety. Aż prosi się o ławeczkę, Boguski nic nie pokazał, miał szansę dobić strzał Stilicia ale zamiast biec do końca stanął i patrzył. Videomont coś tam przy linii grał, ale zabrakło konkretów. Zachara dobrze, brak pewności siebie, ale przynajmniej dochodzi do sytuacji, jedną z nich wykorzystał. Patrząc na to co prezentuje obecnie Paweł, myślę, że Zachar powinien go posadzić na ławce. O Kolumbijczykach na razie ani widu ani słychu niestety.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 08.04.2017 o godz. 21:57.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|