|
Junior Member
Od: 12.2016
Offline |
|
|
Ok, dzieki za pomoc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Panowie chce teścia zabrać pierwszy raz na mecz .Czy mogę kupić mu w kasie bilet ten za 5 zł podając jego pesel czy musi być osobiscie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Tak.
10 znaków. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie masz po co Teścia fatygować.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ale bilety to na mlyn zostaly.... tam go raczej nie bierz
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Dzięki za odpowiedź. No nic, wylądowałem w inny miejscu niż zazwyczaj, ale za to cieszy frekwencja
![]() ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Małe podsumowanie, stan na godzinę 19:45:
Narożnik D-brak biletów Narożnik F-ostatnie 4 bilety Trybuna E-brak biletów, z wyjątkiem sektora E26-ostatnie 296 biletów. Sektor G1-386 biletów Trybuna H (sektor H22)-ostatnie 6 biletów Trybuna A-ostatnie 371 biletów Narożnik B-sporo dostępnych biletów, ponad tysiąc Trybuna C-sporo biletów, trochę ponad 2,5 tysiąca dostępnych wejściówek na 5798 wszystkich miejsc na trybunie Do czwartku powinny się skończyć wejściówki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Sektory G2, H11,H21 to z tego co kojarzę sektory buforowe.
B11 i B12 to koło 300-400 biletów. Jeśli chodzi o E11 i E16 to nie mam wiedzy w tej kwestii, więc nie wypowiadam się. Na ten moment brakuje już zaledwie około 100 biletów by złamać granicę 21 tysięcy sprzedanych wejściówek. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze by mu to zrobiło
![]() Dzieki byku kupione bez problemu dla niego. Tak przy okazji jak pisze krzaq jak dobrze pójdzie to max we wtorek nie będzie biletów.Byłem przed 19 po bilety kolejka na polu była.Po 19 zostały wrota zamknięte a i tak ludzie szarpali za klamkę.Stałem około 45 minut. Teraz będzie coś co czasami bywa.Ludzie się obudzą niezdecydowani "O jezu tyle biletów już poszło.... zaraz je wyprzedadzą.Ja tez muszę mieć" I ruszy szturm jutro i w czwartek po bilety ![]() To z godziny 18:45
Ostatnio edytowane przez wordbatata : 28.03.2017 o godz. 19:30.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
09.05.15 r, Górnik Zabrze - 8 724 20.05.15r, Pogoń Szczecin - 8 445 (środek tygodnia) 02.03.15r, Śląsk Wrocław - 11 221 (środek tygodnia) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wtedy byl protest przeciwko bednarzowi o ile dobrze pamietam.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie było. Protest przeciwko Bednarzowi zaczął się 08.03.14 r. (mecz z Ruchem, co prawda protestu jeszcze nie było ale wtedy był ten zakaz dla wszystkich co na Derbach byli na C),a skończył się 29.08.14 (mecz z Bełchatowem, na nim już protestu nie było).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Masz rację, te wszystkie chujowe sezony mi sie juz w jeden spajają.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Czy będzie jeszcze możliwość kupienia biletu w dniu meczu,a jeżeli tak to w jakich godzinach będą otwarte kasy?Pytam gdyż,będę dopiero w piątek miał możliwość aby być w Krakowie i nie wiem czy nie będzie za póżno.Jeszcze jedno,czy ktoś z okolic Katowic lub Będzina wybiera się na mecz samochodem,gdyż potrzebowałbym transportu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
Silver 125 zł Gold 300 zł Możliwy jest również zakup przez telefon. W tym przypadku płatność dokonywana będzie przelewem (do dwóch dni przed meczem). |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Stan na rano, ok:
G1 - 370 E26 - 200 B - 1000 C - 2150 A - 280 ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]()
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Bilety, jeśli zostaną, to będzie ich dosłownie kilkadziesiąt patrząc na to jak się sprzedają.
Zostało obecnie 4000 biletów (+jeśli otworzą G2, dolne B, oraz po połowie skrajnych H11 i H21 to dojdzie kolejne 2000). Więc można powiedzieć, że zostało 6000 biletów, dziennie schodzi ok 3500-4000 to łątwo sobie policzyć, że już w czwartek wieczorem może ich braknąć. Zostaną VIP za 125 zł - je można załatwić telefonicznie, bez stania w kolejce. Wchodzi się na zaproszenie, więc Karta Kibica nie jest potrzebna! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]()
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
do zakupu biletu w kasie potrzebne jest tylko: Imię i nazwisko + PESEL nie jest potrzebna karta kibica - ona już nie jest wymagana wcale, chyba, że ktoś ją ma, wtedy bilet ma nabijany na nią. Osoby nie posiadające Karty Kibica - kupują bilet w kasie i wchodzą na bilet. Jaśniej się nie da ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Czy da się odnowić KK dla znajomego, tak jak kiedyś się dało, czy teraz wydają tylko te nowe karty i trzeba się stawić osobiście?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
można wyrobić online nową kartę, ale czas oczekiwania to 5 dni, nie zdążysz jej otrzymać, chyba, że odbiór osobisty. Karta aktywna powinna być w ciągu 1 dnia w systemie. Wtedy możesz już kupować bilet, nie mając jej w ręku. Musisz ją natomiast odebrać przed meczem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Generalnie dzięki temu że będzie brak miejsc na innych sektorach, pewnie zostanie zapełnione C.
To dobitnie pokazuje, jak wszyscy traktują nasze nowe zgody. ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|