|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
imho Zachara casus podobny do Stepinskiego moze byc.
A pilkarsko - jak Stępiński. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
||||
Cytat:
Cytat:
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
||||
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Gwarancji to nikt nigdzie nie daje.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Kłóciłbym się, uważam, że taki Nikolić przychodząc do Legii dawał gwarancje przyzwoitej liczby bramek.
![]()
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kłóciłbym się, uważam, że taki Nikolić przychodząc do Legii dawał gwarancje przyzwoitej liczby bramek.
a pamiętasz może kto mu dogrywał piłki czy zapomniałeś? napastnik sam na boisku nic nie wskóra choćby nie wiem jak bramkostrzelny był zejdź na ziemie ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Online |
||
Słowo gwarancja bramek, względem napastnika utarło się w żargonie piłkarskim. Nie interpretuj na Boga tego dosłownie. ![]()
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Żegnaj Popoviciu. Takich cieniasów nie powinno być w naszym klubie. Sympatyczny z charakteru, ale w piłkę grać nie umie, no chyba, że na poziomie 1 ligi słoweńskiej!!! Powodzenia. Napastnika ściągnąć, który potrafi strzelać bramki, bo takich którzy widnieją tylko jako napastnicy jest aż 3 w naszym klubie!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Nikolić rzeczywiście od początku zapowiadał się na napastnika, który będzie strzelał seriami. Tak też się stało. Szkoda tylko, że Wisły nie stać nas nawet na pół takiego zawodnika. Podobnie jak wszystkich klubów Ekstraklasy poza Legią i Lechią. Lektura kadr klubów Ekstraklasy pod kątem posiadanych napastników jest tragi-komicznym przeżyciem.
Obawiam się, że jedyne co moglibyśmy teraz osiągnąć to zwiększyć ilość napastników w kadrze ale nie ich jakość. Lepiej zacisnąć pasa i pospłacać długi. ![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
A gdzie Ci Kolumbijczycy? Zanim tu przyjadą i poznają drużynę i trenera to będzie koniec sezonu. Dlaczego u nas wszelkie możliwe formalności trwają tak długo.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
I nie przyjdą - a przylecą a dokładniej to przyleci jeden bo jeden już przyleciał ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie wiem skąd janekx89 ma info, wiem skąd mam ja i dalej twierdze że jest o 200k
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cos wiecej? Ktory juz jest? Trenowal juz?
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nikolić tak samo jak Rudnevs był królem strzelców na Węgrzech.Oboje też strzelali mnóstwo bramek w extraklasie.Więc gwarancja jest tylko trzeba mieć 500 tyś ojro na transfer i zaproponować kontrakt.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 23.02.2017 o godz. 22:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Jakbyśmy kupowali piłkarzy w przedziale powyżej 500 tysięcy euro zmniejszylibyśmy ryzyko niewypału. Ale 100% pewności że wypali nigdy nie ma. Nie mniej pieniądze wyraźnie zmniejszają ryzyko błędu. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Cytat:
Powód: Błąd ort.
Ostatnio edytowane przez TRNKRN : 23.02.2017 o godz. 23:11.
![]()
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
TRNKRN
Chyba faktycznie pomyliło mi się z tym Nikolicem ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Online |
||
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 23.02.2017 o godz. 23:20.
![]()
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Oboje = mężczyzna + kobieta Sorry za off |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Ja wiem, że w kwestii transferów jest teraz cisza, ale co po niektórym się chyba nudzi. Znowu rozwalacie topik w temacie o polityce transferowej Wisły rozmawiając o...Nikolicu z (L).
Było wietrznie, smog wywiało. Nie wiem, wybierzcie się na spacer albo pobiegać. |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2016
Offline |
|
|
http://www.wislaportal.pl/32323,Deni..._Orenburg.html
Mamy kolejny transfer |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Nie byłem nigdy fanem gry Denisa ale czy jego transfer nie rozjebie naszej szatni ?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
A co on jakims budowlancem byl?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
bo kwoty na forum padały różne 100 200 300 kola ojro |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Denis miewał przebłyski dobrej/bardzo dobrej gry, ale zdecydowaną większość czasu prezentował nam klasycznego człapanowa. Jeśli wyciągnęli za niego te 200-300k euro to nic tylko przyklasnąć i szukać ewentualnego zastępstwa.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Najbardziej prawdopodobna opcja to 200 tys. + 100 tys. w bonusach/zapisach. Z tego co wydedukowałem.
![]()
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
według mnie bardzo dobre pieniążki. Ciekawe czy i ewentualnie za ile z Lechii Michała Chrapka można byłoby wyjąć
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|