The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.02.2017, 21:43
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
I kji w nos Mielcarskiemu,znajomi ogladali mecz w Canal+ i tak stronnicznego komantarza to dawno nie slszeli,mecz mam nagrany to sam sprawdzę.
Nie musisz sprawdzać - ja niestety na drugim końcu polski dziś i tylko TV. Bardzo stronniczy Mielcarski i ten c.wel z C+. Żenada.

Może im coś nie pasi że trenera mamy nie z Polski? Bo od tego się już zaczęło na początku meczu że to dyshonor dla naszych rodzimych trenerów...
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.02.2017, 22:10
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Nie musisz sprawdzać - ja niestety na drugim końcu polski dziś i tylko TV. Bardzo stronniczy Mielcarski i ten c.wel z C+. Żenada.

.

Ok ,jest jak piszesz i mi mówiono,jest stronniczo.Po pierwszej polowie omal nie płakał ze Korona przegrywa ,no jak moze? przeciez gra piłką! .Zenada,caly czas lament ze Korona jest lepsza i powien byc remis.

Wegrzyn , Szymkowiak ,Mielcarski musieli dostac na odchodnego z Wisły porządnego kopa w dupę ze teraz tak wylewają na niej swoje frustracje.Szymkowiak juz nie pracuje jako "szalony reporter" ale tez pamietam jak jechał po Wisle ile fabryka dała.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 11.02.2017 o godz. 22:12.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów