|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Śmiesznie to brzmi, ale chyba każdy wie, o co Macierewiczowi chodzi w tej wypowiedzi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
O co Macierewiczowi chodzi? Ja nie wiem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pewnie ruska bomba atomowa maczała w tym palce.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A Tusk z Putinem wszystko dogadali na molo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Nie wiem, nie bylo mnie tam i nie podsluchiwalem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak było, nie wiesz?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie wiem, a Ty wiesz?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
min. Jarek tak mówi, więc tak być musiało
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To tylko opinia Jarka. Nie musisz w nia wierzyc. Tak samo nie musisz wierzyc w opinie Donka na temat katastrofy smolenskiej.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie no jak, nie wierzyć w to co Jarek mówi?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mistrzu Jaroo1,
Uwierz mi na słowo, że jestem wielkim fanem teorii spiskowych. Wręcz irytuje mnie nazywanie ich "spiskowymi", wolałabym określenie alternatywnego poglądu. Uważam, że spojrzenie na pewne wydarzenia z wręcz zupełnie abstrakcyjnej strony ma sens, budzi pytania, tworzy margines dla oficjalnych założeń, w związku z czym możliwa jest wersja odkrycwajaca zupełnie nowe nowe światło na dany temat. Np. wspomniane niedawno przez Jarka porównanie Smoleńska do WTC. Jeżeli zaglądnąć w alternatywne teorie o tym co się wydarzyło 9.11 to ma naprawdę ręce i nogi i jest tam wiele racjonalnych i rzeczywistych punktów zaczepienia. I po zapoznaniu się z tym z całą świadomością mogę powiedzieć, że bajka o złym Bin Ladenie, to...no bajka ![]() Natomiast w kwestii Smolenska...nie ma żadnego punktu zaczepienia, te wszystkie teorie Antoniego są póki co niestety p dupy rozbić. Moim zdaniem ktoś popełnił straszliwy w skutkach błąd - skoro ruskie tak strasznie wzbraniaja się przed wspolpraca, to można domyślać się że błąd był pod ich stronie, w kwestii przygotowania lotniska, błędnych informacji, bądź najzwyczajniejszego olewactwa pod batutą "jakoś to będzie". I tyle. Rozgrywanie polityczne tej olbrzymiej tragedii pod hasłem zamachu jest obrzydliwe. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Zamach czy nie zamach, jeśli ktoś się wychyla w sprawie Smoleńska i nagle sobie popełnia samobójstwo albo ginie w wypadku to coś jest nie tak i trzeba dążyć do tego aby wyjaśnić czy
a) był zamach b) był to błąd Rusków c) był to wypadek ale od początku Rosja specjalnie zaczęła mieszać (rozbieranie wraku, mycie, wywożenie go itp). Prawda mogła wyjść na jaw więc zaczął się słać trup Smutne jest to, że dla Ciebie większym problemem jest to co mówi Antek i miesięcznice smoleńskie a to, że kilkadziesiąt osób związanych ze Smoleńskiem, jak ja to mówię (czyli ci co coś zaczęli za dużo gadać po tej tragedii) nie żyje to nic wielkiego. Jakoś nie kojarzę żebyś robił aferę po śmierci tych osób ale jak Antek powie "a" to już wielkie halo. Czasami trzeba pewne rzeczy przewartościować i nawet jeśli Macierewicz gada głupoty a miesięcznice smoleńskie są bez sensu to "wydaje się", że ważniejsze jest życie tych kilkudziesięciu osób, które zginęły po 2010 roku i to jest kluczowa sprawa zaraz po wypadku tego samolotu. To ze śmiercią tych ludzi coś jest nie tak więc najpierw się pochyl nad tym, a później sobie o Macierewiczu będziesz myślał. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Samolot z siłą ponad 100 G uderza w błotniste podłoże i nie tworzy krateru. Jak to możliwe?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=0GRax6D3AMk
https://www.youtube.com/watch?v=VKIJLuvrusI I jak myślicie, złapał go za jaja czy nie złapał? ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stary, nie jest większym problemem co mówi Macierewicz i w tym momencie troszkę manipulujesz.
A z Macierewicza najzwyczajniej się śmieje, tak jak śmiej się z każdego idioty, to naturalna kolej rzeczy. On nie powinien mieć nic wspólnego z tą sprawa, bo niestety robi z siebie, a co gorsza z całej Polski klaunów. Nikt nie widzi, ze Ruskim taki pacan jest na rękę? Robią, czy nie robią z wrakiem co chcą, w każdym bądź razie jest pod ich kontrolą, a kretyn na jednym z najwyższych stanowisk w Polsce chce zderzać na lotnisku brzozę przyczepioną do samochodu z samolotem. No naprawdę, nawet kamienna twarz Putina w takiej sytuacji może się zmienić. A co do wywiadu ![]() AYALA http://fizyka-smolenska.blogspot.com/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1) Generał Sławomir Petelicki
2) Marek Dulinicz 3) Siergiej Tretiakow 4) Eugeniusz Wróbel 5) Dariusz Szpinieta 6) Dr inż. Włodzimierz Abramowicz 7) Bp. Mieczyslaw Cieślar 8) Remigiusz Muś 9) Krzysztof Zalewski Może nie kilkadziesiąt ale 9 osób się zebrało. Do tego druga taką listę można stworzyć ze sprawy Leppera i jego kolegów, który też sobie umarli. Fajnie, że naśmiewasz się ze śmierci osób i nic ci nie mówi, że nagle umierają ludzie od Smoleńska czy Leppera. Teraz mi podaj listę samobójców z PO czy PSL. A nie, sorry, zapomniałem, że tylko ci co sa za PiSem lub anty PO i anty cały ten układ są czubami, którzy sobie odbierają życie i pechowcami, którzy giną w wypadkach. PS I te wszystkie osoby umarły sobie w okresie po 10 kwietnia 2010 do końca 2012 roku. Kurde i nagle od 2012 roku już chyba nikt od Smoleńska się nie zabił, kurde. A PiS rządzi od ponad roku i też kurde nie kojarzę jakichś tajemniczych zgonów. Kurde, ile jest tych zbiegów okoliczności. Z Lepperem to samo, zabił się on i zaraz po nim kolejni ludzie i później znowu cisza i już żadni koledzy Leppera się nie zabijają.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 05.02.2017 o godz. 11:56.
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale w ogóle jaki problem? Ziobro ma teraz całą prokuraturę pod sobą. Niedługo będzie miał sądy, więc na pewno wszystkie te tajemnicze śmierci powyjaśnia w try miga. Już niedługo dowiemy się całej prawdy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najważniejsze, że już się nikt nie zabija. Znowu taki dziwny zbieg okoliczności, że to się złożyło z zakończeniem rządów PO i po tym jak uwalono ludzi od Smoleńska i Leppera. Od tego czasu ludziom się odechciało zabijać bo w sumie po co?
Tacy ludzie jak ty mają zajebisty tupet i chora moralność żeby ze śmierci tych ludzi się śmiać albo nic sobie nie robić a później pisać, że Kaczyński i PiS najgorsi, że nie ma demokracji, wolności słowa i w ogole totalitaryzm wraca. Idź lizać jaja swoim POwcom i czekaj aż kolejni ludzie będą ginęli. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a co to ma do rzeczy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jarooo, czyżby? A Królikowski?
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaroo1, nie naśmiewam się ze śmierci tych ludzi. To tragedia dla ich rodzin. Naśmiewam się z takich jak Ty, którzy wierzą, że jakieś pionki miały tajemną wiedzę o zamachu w smoleńsku i trzeba ich było zabić. I które twierdzą, że zmieniła się władza i odpowiedzialni za śmierć tych ludzi, czyli jak rozumiem szeroko pojęta banda Tuska w zmowie z Putinem przestała mieć moc, żeby zabijać następnych.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
1.Przegląd techniczny samolotu prezydenckiego przed katastrofą smoleńską miał miejsce w Rosji.
Czy można podłożyć ładunek wybuchowy i zdetonować go w odpowiednim czasie drogą radiową? 2.Satyryk Górski ze swoim "Uchem Prezesa"robi furorę w sieci. W jednym z wywiadów powiedział,że kiedyś śmiał się z Tuska bo był u władzy. Dzisiaj natomiast żartuje sobie z Kaczyńskiego,najważniejszego człowieka obecnej władzy. Górski zdradził swój światopogląd,gdyż kiedyś,śmiejąc się z Tuska brał pieniądze z TVP. Dzisiaj natomiast swoje własne pieniądze ładuje w projekt o nazwie "Ucho Prezesa". Narzeka przy tym,że ma problemy z finansowaniem autorskiego pomysłu. A pieniądze z reklamy O....e już przepuścił? ![]()
Kibic Legii Warszawa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Cytat:
Cytat:
Od 2013 roku chyba najgłośniejsze zgonu to śmierć Kulczyka, syna Wałęsy i Rafała Wójcikowskiego. Gdzie syn Wałęsy to typowy alkoholik z problemami więc nie ma tu nic dziwnego, że się przekręcił. A śmierć Kulczyka i Wójcikowskiego może być tak samo zagadkowa jak i prawdopodobna. Dziwne więc, że tyle trupów było za rządów PO a nagle ginie jedna osoba na rok. ![]()
drozd:
||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|