|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Widocznie Junco skompletuje skład na puchary latem skoro o tym mówią. Nie ma co czekać kolejnego roku(6 dla przypomnienia )jak jest szansa to walczyć. Wzrośnie prestiż klubu to może przyciągnąć kolejnych sponsorów a to oznacza kolejne pieniądze.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Przede wszystkim żeby to wszystko miało sens, w zawodnikach musi być wrobiony nawyk walki o jak najwyższe cele. Zawsze.
Bez tej mentalności Wisła utonie w ligowej szarzyźnie i nigdy nie wróci na właściwe tory. Dlatego absolutnie popieram podejście Kiko i mocno podejrzliwie patrzę na wszelakie głosy zachęcające do odpuszczania, ogrywania i tym podobne. |
|
|
|
Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Kilka akapitów wyżej właśnie o tym napisałem.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
patrząc dalej w horyzont - zapodaję tezę, że Kiko to trener, który do wielkich sukcesów nas nie poprowadzi - ot człowiek, który dzięki dobremu składowi jest w stanie poprowadzić zawodników do 4.. no, max 3 miejsca. zapraszam do dyskusji
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
A o czym tu dyskutować
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ba, za jakiś czas całe forum będzie jechało po Kiko. Bo z natury rzeczy kiedyś zaczniemy grać słabiej i przegrywać ważne mecze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Do zwolnienia natychmiast!!! słaby trener a nie czekaj....jeszcze nie przegraliśmy
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Równie dobrze ja mogę napisać, że Kiko nie zostanie zwolniony, a sam odejdzie za 3 lata kiedy wypełni swój kontakt awansują z Wisłą 2x do 1/8 Ligi Europy, pokonując po drodze hiszpańskie kluby i w 2020 roku obejmie np: Seville, robiąc sobie tym samym piękny prezent na 50 urodziny.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
A gdzie Polska dewiza czy się stoi czy się leży 20 tys. się należy? Nie podoba mi się ta zmiana!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Nie trzeba zwalniać i tak nie przedłuży...
![]()
My Psy musimy trzymać się razem!
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Transfermarkt podał, że bierzemy Messiego to raczej przedłuży.
![]() |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A czemu ma nie przedluzyc? Nie plec glupot.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dzisiaj w Lidze+ekstra o 20 gościem będzie Kiko Ramirez
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Dobra robota trenerze z tyłu jestesmy poukladani.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Kontrakt z Kiko przedłużony - poinformował trener w L+ Extra
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Na fb klubowym potwierdzili. Kiko zostaje na najbliższy sezon z opcją przedłużenia.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Brawo. Najpierw przedluzyli z Kiko, a teraz zaczna z pilkarzami. Tak to powinno wyglądać. W dodatku mamy wyjasniona sytuacje z gra w pucharach i trener może przetestowac lilku zawodników pod kątem następnego sezonu. Zawsze to jakis plus.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żadnych testów raczej nie będzie, gramy na poważnie.
Musimy mieć piąte miejsce. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja bym dał też zagrać ogony białym nosom, bo wypożyczenie też się kiedyś skończy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Będzie gdzieś do obejrzenia cała liga + z naszym Treneiro? Albo chociaż fragmenty tylko z nim? Jakby ktoś coś miał to poprosze link
![]() ![]()
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Pojawi się na allgoals.com.pl pewnie jutro lub pojutrze. Jak nie zapomnę, to wrzucę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Cienko wypadl. Problemy z komunikacja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
NIe powiedzialbym, ze cienko.
Cienko to wypadl tlumacz. Niestety, ciezko prowadzi sie w ten sposob dluzszy program na zywo, do tego tlumacz nie do konca musi rozumiec i dobrze tlumaczyc futbolowe niuanse i powiedzenia. Bardzo sie ciesze z przedluzenia Kiko i jestem niesamowicie ciekawy jak to bedzie wygladalo po letnim obozie. Tak naprawde to w lipcu zacznie sie realna ocena pracy Kiko. Poki co dla mnie bardzo mocne +4.
Brawo Zarzad za tak ryzykowna i niepopularna decyzje zima.
Ostatnio edytowane przez WioReXXX : 07.05.2017 o godz. 23:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dobra decyzja. Pamiętacie jak kiepsko wyglądały początki Maaskanta w naszej lidze? Mając dream team z Meliksonem, grał gorzej i punktował słabiej niż teraz Kiko.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
I dobrze. Wykonał zadanie, więc w najbliższym sezonie trzeba mu wyznaczyć cel : Pierwsza trójka. Jest to gość mega ambitny, wyciągający wnioski. Z pomysłem na każdego przeciwnika, jeśli Junco dostarczy mu odpowiednich wykonawców to ja jestem spokojny. Wisła wróci na własciwe tory
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kiko musiał zostać. Jesli mamy cos budować to trzeba zacząć stawiać fundamenty od trenera. Musi mieć poparcie i musi być wiara w jego projekt.
-Czy rozmawia sie na korytarzach o sracovi? ...NIEEE ! ![]()
Ostatnio edytowane przez Dariook : 07.05.2017 o godz. 23:48.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kto chce powtórki niech sobie wejdzie na dailymotion i przewinie obraz, mozna ogladac na kilkanascie godzin wstecz
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zdecydowanie jedyna słuszna decyzja o przedłużeniu, dobrze, że tak się stało.
Ale mój poprzedni post miał na celu podyskutować o "Wiśle Ramireza", minęło pół roku, sezon nam się praktycznie skończył i możemy pierwsze wnioski wysuwać. Póki co fajnie, że nie punktujemy najgorzej i staramy się w każdym meczu coś ugrać, ze stylem jest różnie, ale to co póki co wysuwa się na pierwszy plan wg mnie, to taka powiedziałbym lekka bojaźń w grze - dlatego wysunąłem taką, a nie inną tezę w poprzednim poście. Główny zarzut z tym związany dotyczący naszego trenera jest taki, że kończymy grać przy 1-0, a zaczynamy przy 0-1 i widać to w prawie każdym meczu. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|