|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
sergio ubeku daj dowody ze nie walil!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Proszę Cie zwyrolu abys swoich fantazji tu nam wszystkim nie przedstawiał bo ja sie w takie rzeczy nie bawię
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Właśnie widać ... a może robisz, to nieświadomie ?
Nie będę z Tobą więcej dyskutował, bo zachowujesz się dokładnie jak te matoły przed sejmem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Nie zapomnij zabrać kanapek. Dobranoc
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
a była taka w miarę kultura w tym temacie :/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak widać nie wszyscy potrafią ją zachować
Na SB wczoraj też można było normalnie pogadać |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jesteście naprawdę pojebani że jako bracia po szalu wyzywacie się o te ....y z wiejskiej.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zaraz Tobie się oberwie za obrazę idoli
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Dajcie spokój Panowie, szanujmy się.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Sorry - jeżeli ktoś coś twierdzi, to musi mieć na to dowody, Sergio poprosił właśnie o takowe, a z jego wypowiedzi nie wynika, aby stwierdzał coś przeciwnego.
Taki tekst jak zapuściłeś kolego jest przykładem manipulacji wywodzącej się z dialektyki - udowodnij że nie jesteś pedofilem, nekrofilem czy mordercą stetryczałych staruszek..... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No bardzo trafne porownanie, tymbardziej ze Kaczynski tam byl i sa na to dowody
Jak trzeba bedzie to udowodnie, ze nie jestem pedofilem, nekrofilem czy co tam sobie jeszcze wymyslisz a sergio nie udowodni, ze Kaczynski tam nie pil wodki. Ot, taka "manipulacja". |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No i krótko i na temat skoro sam się przyznał, natomiast udowodnienie, że ktoś czegoś nie robił byłoby niemożliwe
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ludzie od Kukiza rozpieprzają tych gamoni z PO-PiS praktycznie w każdym przemówieniu. Ciekawe co by się działo gdyby takie osoby doszły do władzy
Nie wiem jak tu wkleić bezpośrednio link do filmu, a więc: https://www.facebook.com/endecja.pod...4775010926873/ Chodzi o filmik sprzed 2 godz, wypowiedź Andruszkiewicza ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Tego Kukiza stworzonego przez bezpieczniaków jako zawór bezpieczeństwa?
Bardziej niż popieranie PO/N. czy PiS rozweselają mnie ostatnio te coming-outy odnośnie popierania Kukiza. Zarówno tyczy się to dziennikarzy, jak też osób publicznych. Zbyt dużo wiadomo już o jego zapleczu finansowym, jak tez politycznym. O Jakubiaku z WSI, a także kilku innych bezpieczniakach na zapleczu. Kukiz to dobrze marketingowo stworzona postać, która prawdopodobnie miała zostać "zagrana" przeciw PiS-owi, a okazało się, że był to miecz obosieczny, który ugodził PO w samo serce. Stary artykuł o zapleczu finansowym i nie tylko partii Kukiza. http://archiwaipn.hvs.pl/kukiz-i-bez...oni-baronowie/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, dokładnie o tego Kukiza mi chodziło.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W takim razie dziwi mnie, że świadomie piszesz w ten sposób.
Od sprawy związanej z przeobrażeniem się z proupowca i promajdanowca w człowieka o antyukraińskich poglądach, po jego proweniencję od Jarocina, przez Owsiakowe orkiestry, ultralewicowe lata 90-te oraz mizianie się z PO oraz PiS, na komuchu Dudzie kończąc (tym od związków), a także patrząc na te plecy od bezpieczniaków to wali od niego fałszem na kilometr. Udało się kiedyś wykreować jednego Leppera przez służby wojskowe. Teraz obstawiam, że to eksperyment cywili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Od kiedy Kukiz ma jakas partie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ma. Od kiedy jako partia startował do sejmiku wojewódzkiego. Dokładnie chodzi o dawny dwór Dutkiewicza.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To znaczy jaka - Komitet Bezpartyjni Samorzadowcy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Jest u Kukiza sporo ludzi sensownych i w nich pokładam swoje nadzieję. Czy to sa ludzie, którzy w razie potrzeby będą dalej myślec po polsku - nie wiem, ale jak nie da się im szansy to nigdy się nie dowiem. Kukizy to jest jedyna alternatywa na to co się w Polsce dzieje. I zapewne za 3 lata nic się nie zmieni i do wyboru będzie albo PiS - PO/N lub jakiś łączny twór tych dwóch partii, może jakieś gówno powstałe z KODu, no i nieśmiertelni Janusz Korwin-Mikke oraz PSL, do tego lewactwo może coś wystawi. I kogo ja mam popierać z tej całej watahy? Chyba normalne, że stawiam na ludzi, którzy mówią z sensem. Nie będę profilaktycznie zakładał, że taki Andruszkiewicz, Borowska, Marzec czy Tyszka pieprzą pod publiczkę i specjalnie kłamią. A jeśli WSI coś montuje to wygląda na to, że za porozumieniem z PiSem bo jakby nie patrzeć to ci dają pożywkę tym cwelom z KODu, np ta cała akcja na temat aborcji - nie chcieli tego wprowadzać to po co od razu się nie odcięli od tego projektu (?), czy teraz z dziennikarzami (po co tym pedałom podsuwać tematy żeby mogli się produkować jak to w Polsce się mediom zamyka usta?). Także takich scenariuszy sobie można wymyślać tysiące tylko i tak na końcu każdego z nich są dwa pytania. 1. Czy mimo wszystko idziesz na wybory i na kogoś głosujesz bo masz nadzieję, że to coś da? 2. Na kogo głosujesz z wąskiego grona partii i ludzi? Także teorii, możliwości są tysiące a alternatyw na kogo zagłosować jest blisko zeru. Myślę, że internet robi tyle złego co dobrego. Za dużo jest tego przypieprzania się o wszystko. I nie chodzi mi o to aby nie pamiętać co w przeszłości robił przykładowy Kukiz ale o to, żeby mieć to na uwadze a mimo to jeśli na chwilę obecną wydaje się, że jest na dobrej drodze to go czy innego Kaczyńskiego popierać. Będąc zbyt prawilnym to ja bym nawet na siebie nie zagłosował w żadnych wyborach bo zawsze na życiorysie u każdego się znajda jakieś rysy. A na kogoś i tak się trzeba zdecydować. No chyba, że nawet mniejszego zła nie chcemy wybierać i od razu oddajemy pole większemu złu, bez walki. PS Gdyby nie ten klub Kukiza to mielibyśmy już pewnie koniec rządów PiSu bo by w sejmie był sam PiS i wszyscy antyPiS. Także byliby równo jebani i by bardziej to wyglądało, że wszyscy skoro jebią PiS to musza mieć rację. A takt o Kukizy są taką ostoją normalności. Gdyby nie Kukizy to by w tym sejmie nie było 90% merytoryki, wielu mądrych słów, to by nie było mądrych wywiadów przed kamerami i gdyby nie Kukizy to by w tej chwili w tym sejmie był tylko i wyłącznie jeden jebany wielki burdel czyli wojna PiS vs PO/N. A takt o jest głos rozsądku w całym tym szambie. Dlatego u mnie mają za to plusa i zobaczymy jak dalej będa działać. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
a ja bym chciał tylko jedno powiedzieć - czy to PiS, czy PO, czy Nowoczesna czy Polska Partia Przyjaciół Piwa - każdy jak będzie u władzy, będzie robił wały, z tym że nikt nie robił tego tak bezczelnie jak dzieje się to teraz.
A gadanie o patriotyzmie, ojczyźnie i wszystkie idiotyzmy o kościele i bogu - ludzie, wydoroślijcie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
azor to z czego mamy wydoroslec ? bo tak czytam Twoja wypowiedz i nie wiem co masz na mysli ?
![]()
Zawsze wierni i oddani z Nowej Huty Wisły Fani!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
@azor Czyli co najlepiej siedzieć i się rozpłakać?
Wydoroślej i weź sprawy w swoje ręce, a nie licz na polityków. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ale nikt nie robił takich wałów jak PiS
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
to się zgadza - kreatywności to im nie brakuje
![]() @heoij - ale dokładnie o to mi chodzi zamiast bawić się manifestacje rządowe, antyrządowe, protesty etc. - ogólnie rzecz biorąc, niepotrzebnie się denerwować, lepiej zająć się sobą. Chociaż akurat jeżeli jakimś cudem udałoby się doprowadzić chociażby do referendum, to będę pierwszy w kolejce, żeby PiS poleciał. I tak, pomimo świadomości tego, co PO narozrabiało przez poprzednie lata, to chyba aktualnie najbardziej "wyjściowa" frakcja. A jako szary obywatel, który mam gówno do gadania i zerowy wpływ na to co się dzieje, patrzę na polityków z perspektywy reprezentatywnej - w całej szerokości tego pojęcia. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|