|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Już nie bądźcie tacy wrażliwy na wulgaryzmy. Jeden z drugim był ostatnio w teatrze? Na przykład na Bitwie Warszawskiej 1920? Narodowy Teatr Stary, a w co drugim zdaniu leci soczysta ....a i jakoś nikogo to nie gorszy ani nie razi. Uprzejmy gospodarz rozmawia z gośćmi językiem, który oni rozumieją, żeby nie czuli się nieswojo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
To na pewno temat meczowy
Dwie strony rozkminek na temat dopingu? Ja p........le. Młyn i będzie śpiewał to co będzie chciał, a Wasza dyskusja jest zbędna. Podyskutujcie sobie na priv. A Wy kochani fani dopingu bez bluzgów zapewne pierwsi zapodacie "jazdę z k....i" jak sytuacja na boisku będzie stykowa. Bez odbioru |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Oczywiście, że nikt nie ma problemów z jechaniem pasiastych, tym bardziej na meczu derbowym.
Jedynie żenujące jest, kiedy "jesteśmy dumą tego miasta" jest ledwo słyszalnie mruczanym muru-murando, a nagle ktoś zapoda "Cracovia to stara kura" i wszyscy wtedy dają z siebie maksa. To sobie trzeba odpowiedzieć pytanie, czy nas jara miłość do Wisły, czy jebanie Żydków. Tym bardziej, że można to zgrabnie połączyć i drzeć mordę równomiernie przy obu przyśpiewkach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
Opowiadasz o abstrakcyjnych przykładach małp w zoo. Jak ktoś ci wbije do domu, zwyzywa cię i jeszcze ci przypieprzy to rozumiem, że stoisz biernie i czekasz aż policja przyjedzie? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Jest mi wstyd za to co tu czytam...
Derby Krakowa! A oni zastanawiają się czy wypada bluzgać czy przeklinać...
Ostatnio edytowane przez heoij : 08.12.2016 o godz. 12:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
skończcie pier..lić bo te parchate gamonie wchodzą tu, czytają i potem mają beke na parchatym forum.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Natomiast derbowa sytuacja jest taka ze ktos Ci wbija do domu i zaczyna rzygac na podloge w duzym pokoju a Ty "demonstrujesz sile" rzygajac sobie w sypialni. Chyba nie przeczytales tematu ze zrozumieniem. Dyskusja generalnie toczy sie miedzy ludzmi ktorzy maja na Cracovie wyjebane oraz tymi dla ktorych jest wazna. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
widzialem kiedys taki filmik z meczu, krecony z trybun (nie nasza liga). Przyjezdni ciskali mięsem, przyśpiewki anty praktycznie non stop. Gospodarze reagowali tak ze spokojnie sluchali, czekali az skoncza spiewac, po czym na koniec nagradzali ich brawami po czym zaczynali swój doping pozytywny swojej druzynie.
tamtym czacha dymiła od w....ienia... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Nie wierze co tutaj się odpi.erdala
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a mozemy bysmy im przy okazji dali wygrać? a co!
Dla dobra krakowskiej piłki ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
I będziemy klaskać przy ogłaszaniu ich składu i każdą dobrą akcję chwalić zachwytem z trybun.
Nie daj Boże, jak nam sędzia da karnego.. Mam nadzieję, że kibice zareagują gwizdami. Serio, czytam i nie wierzę w to co tu się dzieje. Wam się chyba teatr albo europejskie ogólne spedalenie pomyliło ze stadionem. Ja wiem, ''tolerancja ponad wszystko'', więc gdzie są opaski ''nie przeklinam na Derbach''? Można już kupić, czy rozeszły się w tak zastraszającym tempie, że połowa ich jeszcze nie ma.. Ludzie, to są DERBY! ŚWIĘTA WOJNA! MECZ RZĄDZĄCY SIĘ SWOIMI PRAWAMI I NA BOISKU I NA TRYBUNACH! NIE MA LITOŚCI! NIE WSPÓŁCZUCIA! ZAORAĆ! WOJNA! ZERO SENTYMENTÓW! Gdzie te czasy, jak Cabaj dostał taką porcję gwizdów i obelg z młyna w czasie rozgrzewki, że nie umiał nawet prostej piłki złapać.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 08.12.2016 o godz. 14:17.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Kwiatkowski już nam jedne derby zawalił przy Parchatej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Posędziuje Kwiatkowski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
dobrze, że Ruch przyjeżdża, bo dzięki temu będzie mniej grzecznie
....a Derby za 2 dni a Ci o kulturalnym dopingu bredzą. może imigrantów z Afryki też należy przyjmować? Lewackie myślenie przejąć i być wege? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A będzie wegańskie jaglane Latte?
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
||
Nie chce mi się już kolejny raz pisać eseju, więc pozwolę sobie wkleić mój post z tematu derbowego : "Derby Krakowa! kibicowsko" 21.09.2013:
Ostatnio edytowane przez Dariook : 08.12.2016 o godz. 15:12.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Jak jestem spokojny , to CZEKAM na sobotę żeby wykrzyczeć całą "nienawiść" do parchów, bluzgać, obrażać, i mam dupie w tym jednym dniu co kto o mnie pomyśli
![]() Od rana łazi za mną melodia z wczorajszego meczu "Ległej" z autorskim tekstem........ "....Nienawidzę cię Qrvo "żydowska"......... NIE NA WIDZĘ cię........O żydowska" la lala lala la lalala la Nienawidzę cię QRVO "żydowska"... hahha ![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jeśli już to tylko na mleku sojowym. W innym wypadku nie bedzie wegańskie.....
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2015
Offline |
|
|
Jedna zasada. Nie jechać po rodzinie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Tak czy inaczej nie bede juz w tym temacie nic pisal o dopingu bo kazdy i tak zrobi po swojemu. ----------------- Jak dla mnie w derbach 4 - 1 dla nas. Bogus oczywiscie z hattrickiem
Ostatnio edytowane przez As : 08.12.2016 o godz. 16:28.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Przepraszam bardzo, ja wiem ze sa derby i emocje sie udzielaja, ale zeby tak bluzgac na forum? jak wy myslicie ze sie czuja kibice cracovi kiedy tu wchodza i czytaja? myslicie ze im jest milo? zstanowcie sie, prosze was...Pokazmy ze jestesmy ponad nimi i nie przeklinajmy! albo jeszcze lepiej, skasowac to forum calkowicie!
zartowalem. JAZDA Z ....AMI! WISELKO JAZDA Z ....AMI! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Cytat:
Proponuje im flagi oddać i szaliki dopiero by zdziwienibyli... Na derbach bez bluzgów... Ja .......e... DO KIEDY MOŻNA KUPOWAĆ BILETY PRZEZ ONLINE? ![]()
Ddf
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Do 12.00 w dniu meczowym lub do wyczerpania zapasów
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Do 14:00. Jest napisane na stronie z biletami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
NA poczatku skandujmy nazwiska pilkarzy spod znaku gwiazdy dawida. I nie zapomnijmy cieszyc sie z ich bramek. Wtedy im dopiero pokażemy dominacje XD
TO SA KUR*A DERBY. Trzeba ich rozszarpac, zjesc, strawic i wysrać jednocześnie. Trzeba ich poniżyć na każdej płaszczyźnie!!!!! Ignorować to sobie można termalice, a nie pasiaste laski!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Cytat:
Ave Wisla! ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
Klaskać żydom jak nas obrażają Co się tu odpieprza na tym forum? Jest tu jakiś moderator? |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|