|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czemu SKWK nie złoży oficjalnego zażalenie do PZPN za te mecze pucharowe. Przecież Wisła notorycznie jest krzywdzona przez sędziów, nie tylko w pucharze. SKWK powinno mieć większą siłę przebicia niż pojedynczy kibic.
co do obrony. To czemu Panowie czepiacie się młodych stażem środkowych defensorów, a powiedzcie jakie oni mają zaplecze/wsparcie w postaci bramkarzy albo defensywnych pomocników. To tu leży wina bo nasi bramkarze mają najmniejszy odsetek obronionych strzałów w lidze. Nie wierzę że młody Zając puścił by więcej bramek w meczu niż robi to Załuska PS. Mójta nie nadaję się na obronę. ![]()
Pieniądze są w sieci tylko trzeba wiedzieć jak po nie sięgnąć!!!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Pytanie gdzie się nadaje tzw. grajek bez szybkości, zwrotności, techniki, a z dobrą wrzutką i strzałem? U nas o ile ma zdrowie do gonienia (nie wiem) to może za Ondraska do ataku (wiem-bardzo kotrowersyjne) albo... wcale (najpewniej).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
do futbolu, tyle, ze amerykanskiego
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|