The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
konvict1993
Member

Od: 09.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.11.2016, 13:05
Ja generalnie widzę to tak...
1.Nie rozumiałem i dalej nie rozumiem dlaczego Załuska zajął miejsce Miśkiewicza. Misiek zaczynał grać coraz pewniej z meczu na mecz, natomiast Załuska to Buchalik v2. I mam nadzieję że usiądzie na ławce.
2. Bartosz jak Bartosz 20lat, na przeciwko Gyurcso w gazie. To się musiało tak skończyć. Jeszcze (mam nadzieje) nie ten poziom.
3. Mójta nie potrafi bronić. Ale przy obecnej sytuacji kadrowej może być kwalifikowany jako skrzydłowy. Zwłaszcza że poza Małeckim takowych nie mamy.
4. Nie wiem jak widzi to trener ale ja widzę w Drzazdze potencjał. Ten chłopak przy strzale kieruje piłkę tam gdzie chce. Wydaję mi się że wypożyczenie do pierwszej ligi było by na ten moment odpowiednie. Dodatkowo zagrał w tym meczu lepiej niż Boguski.
5. Brożek powoli łapię formę, potrafi piłkę przytrzymać, fajnie odegrać. Skuteczności jakoś nigdy nie miał na wysokim procencie więc nie ma co na to narzekać po tylu latach.
6. Dostaliśmy w papę bo nasza obrona zagrała katastrofalnie, brak jakiegokolwiek zgrania a na przeciwko skrzydłowi na takim poziomie że chętnie widziałbym ich w naszej drużynie.
7. Jeszcze na temat narzekań na Sadloka że wziął tacierzyńskie. Może żona albo dziecko nie do końca zdrowe i wyjścia nie było? Mam nadzieję że jednak wszystko w porządku.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów