|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Swoja droga, mamy po 16 kolejkach srednia 2stracone bramki na mecz
Po pierwsze trzeba jakiegos powaznego trenera bramkarzy zatrudnic Po drugie, na jakiegos mlodego chlopaka postawic i go ogrywac, wiecej bramek niz Ci 3 obecni parodysci nie pusci, bo fizycznie sie nie bedzie dalo, dzis Zuska chyba zadnego strzalu nie obronil ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Byc moze, przyznam szczerze ze po 4 golu dokladnie reszty meczu nie oglądałem
Co nie zmienia faktu, ze przy 1 i 3 bramce mogl zrobic zdecydowanie więcej ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
Niestety, ale tylko 2 więcej... Pogoń miała chyba 8 celnych... Chluby to Załusce nie przynosi :/ Niestety, ale Załuska nie błyszczy w bramce i drugi (po panu $) super powrót do ekstraklasy to to nie jest :( Dziś puszczał wszystko. Ale nie winie go w 100% za bramki, bo obrony to nie mieliśmy, ale niestety z tą kadrą to było pewne.
Dziś Załuska i obrona powinna do Krakowa na kolanach wracać |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|