The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2016, 12:34
GonzoNS napisał(a):Wyświetl post
Czemu Sadlok nie pojechał? Co z Ryśkiem?
Sadlok na tacierzyńskim. A Rysiek nie wiem
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 20.11.2016, 08:22
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Sadlok na tacierzyńskim.
Powiem tak: to jest parodia a nie zawodowa piłka...

Gościowi urodziło się w czwartek o 9 rano dziecko i z tej racji nie będzie tydzień trenowal? O co tu ....a chodzi? To jak na meczu o utrzymanie żony trzech piłkarzy będą miały termin też ich puscimy? Albo jak Sobol znowu zostanie ojcem?

Sprawdziłem sobie dwóch piłkarzy na szybko:

Messi - przy pierwszym synu grał w meczu z Celta Vigo (dzień po narodzinach) 90 minut. Zwolnienie dostał tylko z jednego treningi. Przy drugim znowu dostał tylko jeden dzień wolnego - po dwóch dniach od porodu zaczął na ławce, wszedł i strzelił gola.

Błaszczykowski - dwa dni po narodzinach pierwsza jedynastka w Borussi.
Cytat:
zachara
jaki zawodowy piłkarz rezerwuje termin ślubu w sezonie? Czemu nie w grudniu/styczniu? Dobrze że go Borussia nie wzięła bo musiałby opuścić mecz z Bayernem...

-------------

Co do meczu to tylko pokazał jak może wyglądać przyszły sezon jeśli nie przedłużymy kontraktów/ nie ściągnięmy w ich miejsce nowych....

Szkoda Sobola ale to dopiero pierwszy mecz, na pewno ostatni w takim składzie....
Ddf
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 20.11.2016, 13:52
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Powiem tak: to jest parodia a nie zawodowa piłka...

Gościowi urodziło się w czwartek o 9 rano dziecko i z tej racji nie będzie tydzień trenowal? O co tu ....a chodzi? To jak na meczu o utrzymanie żony trzech piłkarzy będą miały termin też ich puscimy? Albo jak Sobol znowu zostanie ojcem?

Sprawdziłem sobie dwóch piłkarzy na szybko:

Messi - przy pierwszym synu grał w meczu z Celta Vigo (dzień po narodzinach) 90 minut. Zwolnienie dostał tylko z jednego treningi. Przy drugim znowu dostał tylko jeden dzień wolnego - po dwóch dniach od porodu zaczął na ławce, wszedł i strzelił gola.

Błaszczykowski - dwa dni po narodzinach pierwsza jedynastka w Borussi.
jaki zawodowy piłkarz rezerwuje termin ślubu w sezonie? Czemu nie w grudniu/styczniu? Dobrze że go Borussia nie wzięła bo musiałby opuścić mecz z Bayernem...

-------------

Co do meczu to tylko pokazał jak może wyglądać przyszły sezon jeśli nie przedłużymy kontraktów/ nie ściągnięmy w ich miejsce nowych....

Szkoda Sobola ale to dopiero pierwszy mecz, na pewno ostatni w takim składzie....
Może coś było nie do końca w porządku (oby nie) i był potrzebny dłużej przy żonie i dziecku w przeciwnym razie też ciężko mi to zrozumieć.
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 20.11.2016, 13:59
arti napisał(a):Wyświetl post
Może coś było nie do końca w porządku (oby nie) i był potrzebny dłużej przy żonie i dziecku w przeciwnym razie też ciężko mi to zrozumieć.
No rzeczywiście o tym nie pomyślałem, bo inaczej sprawa chora. Choć w komunikacie klubowym jakoś próżno się doszukiwać sugestii że coś jest nie tak...

Nic, o meczu trzeba zapomnieć i pora na arke...
Ddf
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 21.11.2016, 09:26
arti napisał(a):Wyświetl post
Kiedyś, któryś z Brozkow brał ślub w sezonie i problemów nikt nie robil
Edit.
Sprawdziłem. Paweł Brożek 13 kwietnia 2008 ślub. 12 kwietnia mecz wyjazdowy z Jagiellonia, w którym Paweł już nie zagral
Ostatnio edytowane przez St Yabol : 21.11.2016 o godz. 09:58.
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 20.11.2016, 14:08
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Rozgrywki w Chinach zakończyły się 3 tygodnie temu. Naprawdę myślisz, że Zachara ustalił datę ślubu 5 miesięcy temu, po podpisaniu kontraktu z Wisłą?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów