|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Apart i Kruk czemu nie? Bo jest drogo zwyczajnie.
Pierścionki jeszcze spoko, można trafić na promocje jak się poszuka posprawdza to wychodzi ok. Obrączki jednak to inna historia. Tak naprawdę aby porównywać bierzesz pod uwagę główne czynniki ceny, próbę, wagę, usługę wykonania. Wagi w Apartach itp najczęściej nie podają i tu jest najciężej porównywać. Ja swoje obrączki mam z Dimond Sky i jak swoje polecam tak po późniejszych przebojach znajomych już nie. Na Wiślnej po prawej idąc od rynku jest miły Pan jubiler Rubin i ostatnio jak coś złotego to u niego kupuję ale obrączki nie wiem jak robi. Najtaniej za obrączki wychodziło na Zwierzynieckiej w Silver-Pol ale jakoś mi nie podobały się wzory. Obrączki polecam zrobić z soczewką, droższe ale wygodne. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|