|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jedyne co na dzien dzisiejszy mnie interesuje to zwycięstwo.....
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2:0, Boguski, Brożek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Marzy mi się takie 4:2 jak graliśmy na wyjeździe wtedy z Niecieczą, bodajże to był debiut? Darka na ławce trenerskiej i fajna ofensywna gra!
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
W defensywie za to słabo było ostro
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
No jak tam? Jak na grę w 10(Boguski) to wynik elegancki.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Bylo 7 meczow bez zwyciestwa a teraz 5 meczow bez porazki. Teraz tylko piac sie w gore tabeli
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Pierwsza połowa w naszym wykonaniu świetna. Druga już raczej nie za bardzo. Karnego zdaje się nie było ale nam raz na rok niesłuszny karny nie zaszkodzi
Boguski to cień piłkarza, zupełnie bezproduktywny i wolny. Już wolałbym Brleka spróbować na tej pozycji niż go oglądać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Brawa chłopakom za mecz!
Boguski do zwolnienia. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Brawa dla Wisły że wygrali w 10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nareszcie wyglądamy przekonująco. Boguski tyle piłek sprezentował dziś rywalom, że głowa mała.
Nie będę na niego najeżdżał, tym bardziej, że bardzo go szanuję. Ale może niech zmieni na jakiś czas myślenie? Najlepiej oglądając mecze z trybun? Tak, żeby się trochę zresetował. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Cieszmy się ze zwycięstwa (dopiero 4 w sezonie) oraz w koncu upragnione opuszczenie strefy spadkowej. A jeśli tylko tak dalej będziemy punktować, to może pod koniec listopada awansujemy do czołowej 8.
A i nie wiem co tak przeciętny zespół jak Termalika robi na 3 miejscu. Nasza liga jest po prostu przeraźliwie słaba. Po zespole widać, że w końcu każdy jest pewny siebie i nie osiada na laurach. A i wypłaty podziałały tylko i wyłącznie dobrze na piłkarzy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
A założymy się, że i tak (jak zwykle) Boguskiemu przedłużą kontrakt?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
3 punkty najważniejsze.Głowacki Pan Piłkarz dzis dla mnie!GŁOWA jestes Legenda tego klubu!!!
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Głowacki klasa sama w sobie.
Na drugim biegunie kilka lat młodszy Brożek - forma fizyczna Brożka to jakiś dramat. Gość snuje się po boisku jakby miał kilka lat więcej niż Głowacki. Co się z nim dzieje? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Inna charakterystyka piłkarza bądź organizmu jak kto woli. Brożek jest szybkościowcem, Głowa wytrzymalosciowcem.
Mnie natomiast w....ia to gadanie, że wyplacili im kasę to zaczęli grać a jak kasy nie bylo w terminie to olewka. Chciałbym przypomnieć, ze to ze nie bylo kasy w klubie to głównie wina piłkarzy. Jakby dali więcej z siebie to i ludzi by więcej na stadion przyszlo, wieksza kasa z transmisji, bardziej atrakcyjny produkt to i więcej sponsorów. Którego z nas trzymalby szef w pracy jakbyśmy na siebie nie zarabiali ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieję,że Cobra na dobre się przełamał,coś zaczyna się zazębiać tylko ten nieszczęsny RB9 #hejtstop nawet Załuska nie popełnia baboli,a wczoraj nawet dobrze bronił.Nawet popo zagrał dobre zawody,a szkoda kartki Mąki bo pewnie zagramy z Brlekiem w Lubinie z braku laku.Cieszy mnie postawa Małego, Mały don't stop kolejny dobry mecz w jego wykonaniu.
chwilo trwaj!: ![]()
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 22.10.2016 o godz. 05:48.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Mecz całkiem OK. Ciężko się gra gdy drużyna broni się prawie całym zespołem. Brakuję wciąż kreatywności w ataku pozycyjnym, bo prawie wszystkie akcje idą stroną gdzie jest Mały, i wrzuta w pole karne.
Udało się strzelić dwa gole i za to należą się gratulacje. Nasza obrona w końcu zaczęła wyglądać tak jak powinna ![]() Mam nadzieję, że amice pykniemy i w u nas przyklepiemy awans ! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Załuska bardzo fajnie wczoraj się zaprezentował. Wróciła chyba pewność siebie w bramce i mam nadzieję, że z każdym kolejnym meczem będzie jeszcze lepiej. Z tyłu bardzo spokojnie to wyglądało.
Krakowska podała, że zaległości uregulowane. Teraz trzeba patrzeć kto zostanie z nami na przyszły sezon. Wygląda bowiem na to, że wiosną kończą się kontrakty blisko 3/4 kadry. ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Miśkiewicz Załuska Gumiś Głowa ale on chyba kończy Bobek Boguski-out Zachara Dobra nie zaśmiecajmy tematu ja tylko podałem co i jak ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Cieszę się że Ondrasek w końcu wykorzystał swój atut w postaci wzrostu i postury. W tym od pewnego czasu upatruję jego jedyną szansę. Stałe fragmenty gry. Jego technikę przemilczę. Po takim meczu nie wypada nic na ten temat pisać. Zastanawia mnie tylko jedno. Gdzie on się taki uchował? Bez napastnika i goli daleko nie zajedziemy. Brawa dla całej w drużyny wraz ze strzelcem dwóch goli. Dziękuję!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Zaluska Jovic i Zachara maja w kontraktach opcje przedluzenia wiec jesli bedziemy chcieli to zostana. Jedynie trzeba Ryska do pozostania przekonac bo Glowa pewnie juz pojdzie na zasluzona emeryture. Boguski i Uryga tez juz lepiej niech poszukaja szczescia w innym klubie.
Co do meczu. Dobry spokojny mecz. O to chodzi. Po tej serii z porazkami teraz rosnie apetyt na zwyciestwa. Oby we wtorek pokazac amice ze Wisla wraca do gry. ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie zgadzam się co do Brożka. Akurat Paweł robił to co do niego należało. Był łącznikiem między pomocą a atakiem. Kiedy dostawał piłki zawsze próbował to fajnie rozprowadzić, nawet kosztem spowolnienia akcji, ale żeby w końcowym rozrachunku były tego efekty. A Ondrasek w takich sytuacjach biegł na przebój do przodu i w 99% tracił piłkę. O Zacharze nie wspomnę, ten to mi przypomina Sikora...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Kolejne świetne spotkanie Popovica.
Zagraliśmy tak jak powinniśmy, strzeliliśmy dość szybko bramkę i mogliśmy grać bezpiecznie. Teraz PP, w tym momencie tylko to się liczy!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Pytanie czy pauza Mączyńskiego za 6 żółtą kartkę dotyczy tylko lig,i czy też w to wchodzi puchar polski ?
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Raczej tylko lig.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Offline |
|
|
Patryk Małecki do reprezentacji Polski!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
To, ze emeryt Głowacki ciagle potrafi wymiatac i na tle obroncow z innych druzyn potrafi sie wyrozniac swiadczy o tym jaki poziom jest obecnie a jaki był 10lat temu. Nawet słaby emeryt Brozek potrafi w tej lidze strzelic czasem jjeszcze gola.
![]()
Tylko Wisła...
San Antonio Spurs ) 99,03,05,07 Madrid cabron.... Detroit Red Wings! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Wsiokom z Niecieczy widze sodowka do glowy uderzyła. Najpierw wolali na Małeckiego wypierdalaj gdy schodził a potem pierwsza liga, pierwsza liga Wisła Krakow. Jeden sezon sie im udaje i wszystkie zmysły potracili
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
6? a nie 4?
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2016
Offline |
|
|
Chłopcy ale to nie jest nawet 50%. możliwości Wisły w tym sezonie. Okrzepnac musi Ondrasek, Mączyński musi brać więcej gry na siebie a jeśli zima dojdą boczni obrońcy + napastnik, który nie usiądzie pod ciężar odpowiedzialności gry na całej długości boiska to miejsce w pierwszej trójce będzie obowiązkiem.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|