|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnos...lki_16875.html
Ciekawe co to za sponsor. Wie ktoś, coś .... ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Tyś sam psychiczny. Będzie, to będzie. Na .... drążyć temat, cytując klasyka.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A moze psychiczny?
Jaracie sie jakims tam sponsorem a tak naprawde jedynym tego pozytywem, bedzie znaczniej mniej roboty dla T.S. Kasa wplynie i bedzie na zycie. Zadne wzmocnienia czy ekstra wydatki z tego nie beda. Jedynie T.S sie mniej napoci, gdyz nie beda musieli kombinowac skad wziasc ta kwote, ktora wpynie od sponsora. Extra nic nie beda wsadzac, bo mamy tez inne sekcje i kasa tam tez potrzebna. Do poziomu wplywow z TF gardzo dluga i kreta droga. Uplynie wiele, wiele, wiele lat zanim polityka drobnych sponsorow, pozwoli na doskoczenie do takiego pulapu.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 28.09.2016 o godz. 10:43.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Jaramy się właśnie tym, że będzie na życie.
Dla mnie, uwzględniając sytuację, chwilowo wystarczy. Reszta jest melodią przyszłości. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jaki sponsor? najpierw trzeba podpisać umowę, a dopiero potem można otwierać szampany... z tego co kojarzę to sponsor już jest, już się wita z gąską itp. od momentu kiedy klub przejął TS... to samo gadał Gaszyński... to ma na celu chyba tylko zrobienie rozgłosu, że ktoś się kręci wokół klubu...
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 28.09.2016 o godz. 12:56.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Dariok lepiej mieć na życie i spokojnie dalej walczyć o polepszenie bytu. A nie marzyć o milionach nie mając co włożyć do garnka, bo drobne nas nie interesują...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Najważniejsze, to teraz przeżyć, a później będzie czas na podbijanie świata
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Poprostu nie czuje podniecenia na mysl o jakims tam kolejnym sponsorze. Ja mamy przezyc to przezyjemy, jak mamy zniknac to znikniemy i to bez wzgledu na to kto bedzie u nas na koszulce. Sorki z mojej strony. Nie mialem zamairu odbierac komus tej zwiazenej z sponsorem przyjemnosci. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Aha i prędzej znikniemy jeśli nie będzie tego sponsora na koszulce. Ziarnko do ziarnka. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ja wiem, że najfajniej byłoby zaczekać do 1 stycznia, kiedy sponsorzy z "hazardówki" prawdopodobnie byliby na wyciągnięcie ręki, ale... właśnie dotknął nas klasyczny problem przeciętnej rodziny z lat 90-tych: "trzeba przeżyć do pierwszego". |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tutaj mam odmienne zdanie.
Uwazam, ze te otrzymane 2mln (daj Bog tyle ) to naprawde sa smieszne pieniadze w skali klubu. Tak naprawde one nic nie zmienia., Gdybysmy nawet przyjeli ten smieszne scenariusz, ze bez tych dwoch milionow mogli bysmy znikanc to zapewniam Cie ze te 2 miliony bys sie nagle w kasie od TS znalazly. Tytaj nie chodzi o te smieszne 2 miliony. Nawet malo wazne kto bedzie tym sponsorem, bo to wciaz smiesznie malo do tego co potrzeba by utrzymac druzyne na obecnym poziomie. Mysle ze potrzeba ok 7-8mln by jako tako spac spokojnie. Wierze ze jest jakis pomysl, bo od sponsorow i sponsorkow takiej kwoty nie uzbieramy. Oczywiscie wiele w naszych rekach. Jesli kibice spieli by dupy i zamiast odpierdalac zenujace szopki po Facebookach, tweeterach czy innych zjebanych komunikatorach,i z równym zaangażowaniem, pojawili sie co mecz na R22 w sile 26tys ...to nie bylo by termatow . Jednak ja widze, ze wiekszosc ludzi nie dorosla do tego by byc kibicem Wisly. Jakies strajki, zale, prawa klienta i inne gowniane rozkminiki na temat pt: jak mi tam na stadionie jest zle. Przecież nikt nikogo nie zmusza do bycia na stadionie i nikt nie zmusza do bycia kibicem Wisly. Jesli jeden z drugim nie chce, to niech nie kibicuje . Jesli obrażony odpuszcza mecze to niech nie nazywa sie kibicem Wisly ! Najlepiej to niech jeden imbecyl z drugim, nigdy na R22 nie wraca. ! Klub takich kibicow nie potrzebuje. Taka falszywa i mentalnosc ludzi nastała, niestety. A kibice mogli by ten klub postawic na nogi. Tylko i az tyle. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
akurat, Ci którzy coś robią pewnie jednak chodzą. Ale problemem są Ci, co chodzili jak były sukcesy, a dzisiaj mają to w dupie... tyle i aż tyle. Albo Ci, którzy przyszli na Legię, a na pipkę z Niecieczy dupy nie ruszą..."kibice"...
taka mentalność...i nie wiem co musiałoby się stać, aby było inaczej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Druzyna musiałaby zacząć efektywnie i efektownie grać...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jest tylko jedno drobne "ale" - 2 mln zł to 1/4 tej kwoty. Ale to cały czas rozmowa z punktu widzenia budżetu rocznego. W tej chwili jesteśmy przed datą 30 września i nie wiadomo jak stoimy z przeterminowanymi zobowiązaniami ZUS/US/pracownicy. A od tego zależy licencja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Jeśli prawdą jest to co mówiła Pani prezes, że nie obniżają wymagań to za sponsoring na koszulkach klub może liczyć na kwotę około 4 mln, nie 2.
Nie wiem dlaczego, i skąd pojawiła się taka kwota. Jeśli coś pominąłem to uświadomcie mnie. Poza tym załóżmy że za koszulki zarobimy te 4 mln, do tego dołóżmy Profix. Załóżmy że pozyskamy jeszcze kogoś na spodenki i pod numerek na plecy (tak wiem że optymistycznie) ale zakładam czysto hipotetycznie. Czy wówczas nie uda się wygospodarować w skali roku 7-8 mln z tytułu sponsoringu? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja tego nie rozumiem i za huja nie zrozumiem. Kibic ma byc i huj,! Od tego jest ! Na dobre i na zle! JEsli cos kochasz to nie pozwolisz by spotkalo twoja milosc cos zlego, walczysz o to do upadlego! Jak tracisz cos co kochasz...to zycie traci sens! Albo ja jestem poryty w dekiel...choc nie. Wujas co tydzien na rybyy chodzi i nawet te oslizle ....y caluje...kocha to! ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Dariook
Może i 2 mln pln to niewiele - ale wystarczy na 2 kontrakty gwiazdorskie po 200 tyś euro dla piłkarza rocznie. Taki Stilić wziąłby taka kasę z miejsca. Nie mówię już ilu młodych piłkarzy z niższych lig można by wyszperać za tą kasę. Nie ma co wybrzydzać. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
czyli cisza...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
To co, JW Construction na koszulki?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Grunty panie, grunty.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
70 minuta meczu z Górnikiem Łęczna po hattricku Grzegorza Bonina Wisła przegrywa to spotkanie 3-0. Wściekły JW wydzwania do Pani prezes domagając się zwolenianina trenera twierdząc, że nie będzie już dłużej finansował tej błazenady. " Nie po to daję taką kasę aby te gwiazdki plażowały sobie na boisku " Arek Głowacki zostaje przesunięty do klubu kokosa.
JW blokuje przelewy do Wisły Kraków SA do momentu aż piłkarze poprawią grę. Ciekawe po ilu kolejkach coś tego typu miałoby miejsce ![]()
Ostatnio edytowane przez wester : 29.09.2016 o godz. 11:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Czemu?
Gdyby chłop dał ~5mln jako sponsor to czemu by nie wydać mu rekomendacji? ![]()
Ostatnio edytowane przez silver03 : 29.09.2016 o godz. 11:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
nie ten kolo ale tak mi sie skojarzylo ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Już wiemy co to za ważne biznesowe spotkanie miała prezes Sarapata o którym pisał Knura.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007