|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ewentualny awans do 1/4 to dodatkowe pieniądze z biletów na mecz z Lechem... mam nadzieje, że nasi piłkarze i trenerzy zdają sobie z tego sprawę i nie pojadą do Chojnic na wycieczkę... ten mecz musimy wygrać!!
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wybaczcie, jeżeli pytanie jest zbyt oczywiste, ale czy wpływy z dnia meczowego w tygodniu z amicą są w stanie przewyższyć wydatki związane z wyjazdem do poznania (opłaty, wyjściówki grajków, ew. nocleg itd) ? Pytam tylko i wyłącznie z ciekawości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
Załóżmy, że na mecz przyjdzie 10 tyś kibiców. Każdy musi zapłacić średnio 30zł, bo to nie liga i tu karnetów nie ma. Mamy więc 300000 złotych przychodu na meczu z Lechem. Nawet organizacja meczu + wyjazd do Poznania nie są w stanie przewyższyć tego przychodu z dnia meczowego. A doliczmy do tego pamiątki itp.
Ostatnio edytowane przez kicur : 27.09.2016 o godz. 12:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Karnetowicze zawsze mieli PP za darmo. 300 tysięcy to same bilety. Gadżety klubowe wliczyć należy. Poza tym - na lidze ktoś broni robić większą frekwencję? Czy na PP? Zwłaszcza, że zgoda sąsiadki. Ale pewnie nie wiem kiedy Lega się stala największą kosa. Śmiała się grupka imbecyli jak podawalem im dane od jakiego pułapu na matchdayu się zarabia, jak odchodził Wolski czy Stilic bo kasy nie było na kontrakt. Wyskakiwanie z argumentem z dupy pt. "4 frekwencja w lidze" etc. Smuda miał rację, po chvj ten PP! ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|