The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.09.2016, 18:47
BW.WISŁA napisał(a):Wyświetl post
Zauważ że zawsze przed sektorem legii jest pięknie ułożony duży mikrofon, już od trzeci raz to zaobserwowałem z E25. Przy innych ekipach tego nie zauważyłem, a jestem na każdym meczu przy R22
Zagadka rozwiązana
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 24.09.2016, 19:21
Zauważ że zawsze przed sektorem legii jest pięknie ułożony duży mikrofon, już od trzeci raz to zaobserwowałem z E25. Przy innych ekipach tego nie zauważyłem, a jestem na każdym meczu przy R22

Ale to nie jest zadna nowość.Oni jada do Poznania i jest to samo.Lepiej slyszalni niz 40 tys Lecha.

Pozdrawiamy zatem panów z Canal+ ,potraficie czynic Cuda
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 24.09.2016 o godz. 19:24.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 24.09.2016, 19:28
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Ale to nie jest zadna nowość.Oni jada do Poznania i jest to samo.Lepiej slyszalni niz 40 tys Lecha.

Pozdrawiamy zatem panów z Canal+ ,potraficie czynic Cuda
to nie panowie z C+ tylko ludzie z Live Park. Oni odpowiadają za transmisje.
Panowie z C+ przyjeżdżają na gotowe.

Dariook napisał(a):Wyświetl post
No to grubo

Wiarygodne zródło informacji.
Ja podalem tylko informacje ze profil ich grupy Ultras napisał co innego niż Ty twierdzisz.
A to czy wiarygodnie źródło czy nie, nie mnie to oceniac, szczególnie biorąc pod uwage ostatnie 2 miesiace i różnego rodzaju oswiadczenia na róznych fanpejdżach przedstawianych jako pewniak mimo iż to farmazon.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 24.09.2016 o godz. 19:33.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 24.09.2016, 19:51
Nie kłam. Nie jesteś, ewentualnie nie chcesz pewnych rzeczy zauważyć.

http://www.12zawodnik.pl/galeria/wis...7/f:10#zdjecie

Pierwszy przykład z brzegu.

Wystarczy odpalić jakikolwiek mecz na Reymonta, chociażby sprzed paru lat, gdzie przyjeżdżał Bełchatów czy inne Podbeskidzie w sile 50 osób, i mimo to było ich słychać w TV.

Ale rozumiem, dzień bez szukania spisków jest na tym forum dniem straconym.

Wyjaśnij zatem, dlaczego wiślacy w sile kilkudziesięciu osób byli słyszalni w TV, np. w Białymstoku? Jak to jest możliwe, skoro gospodarzy było prawie 20 tysięcy na trybunach?

Czemu żydostwo jest bardzo dobrze słyszalne w trwającym własnie meczu? Też mają swoich kibiców w C+?

....a, ludzie, zastanówcie się 2 razy, zanim klikniecie wyślij, bo to już podchodzi pod paranoję.

Cytat:
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post

P.S - Ci którzy piszą o karnym po "ręce" Pazdana, to niech poczytają przepisy . Idealne zachowanie arbitra, powinien być nawet faul, bo Zachara ewidentnie faulował(stąd przypadkowe zagranie ręką).
Z kim Ty tu chcesz dyskutować? Z ludźmi, którzy analizują tę sytuację na podstawie zdjęcia? Wiadomo, że gdyby ta akcja miała miejsce w polu karnym Wisły, to o rzucie karnym nie byłoby w ogóle mowy.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 24.09.2016 o godz. 19:56.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 24.09.2016, 21:11
Dla mnie to ewidentny karny i nie analizuję na podstawie zdjęcia
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 24.09.2016, 22:17
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Ja podalem tylko informacje ze profil ich grupy Ultras napisał co innego niż Ty twierdzisz.
A to czy wiarygodnie źródło czy nie, nie mnie to oceniac, szczególnie biorąc pod uwage ostatnie 2 miesiace i różnego rodzaju oswiadczenia na róznych fanpejdżach przedstawianych jako pewniak mimo iż to farmazon.
Szanujmy się. Tak to sobie można każdą oprawę demaskować, wejsc na stadion, zobaczyć i tyrknac do chlopakow co kolo Obi przejezdzaja by kupili spraye i na przescieradle jakis kulawy tekst napisali. Pozniej tylko z tym wejsc.
Mozna tez miec puchy ze sobą i na miejscu takie bazgroły strugac bo ewidentnie widac, ze to na kolanie robione.

Rozkminienie oprawy? Patrz - Wisła i żydy!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 24.09.2016 o godz. 22:28.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 24.09.2016, 22:22
tzn jakie przepisy?sędzia nie widzi faulu na pazdanie który ścina piłkę jak Kurek i daje rożnego a nie karnego? 2:15
to machnięcie rączką nie jest naturalne, no chyba że się chciał chwycić gałęzi
Pazdan był ostatnim obrońcom, w locie minął się z piłką i ją normalnie zawinął inaczej nasz grajek byłby f2f z malarzem, więc faul albo karny i druga żółta ja w tej sytuacji nie widzę innej opcji ale niech wypowie się jeden z drugim ekspertów od przepisów

http://ekstraklasa.tv/skroty/wisla-k...t-meczu/8yl1zv
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 25.09.2016 o godz. 10:56.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 25.09.2016, 09:52
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
To chyba inny mecz oglądałeś, bo akurat Popovic był jednym z najlepszych na boisku.
Co nie zmienia faktu, że karne wykonuje fatalnie i powinien ktoś inny strzelać.

Ręka Pazdana NIE DO ODGWIZDANIA. Ochłoń, bo widzę, że masz problem z realną oceną.
Najlepszy na boisku?

Naprawdę?

Chyba sobie jaja robisz kolego, Popovicowi brakowało czucia piłki w tym meczu i było to ewidentne, dostawał piłkę w środku i zamiast siarczyście przerzucić albo zagrać po ziemi na drugą stronę to się bawił w siatkonogę, raz na stratę, raz na styk i ze dwa razy jak już crossował mocniej to nie w tempo na tyły nóg. W kreacji zupełnie mu ten mecz nie wyszedł i tyle mam do powiedzenia. Za to w destrukcji zagrał więcej niż dobrze.

Co do karnego to akurat tam gdzie siedziałem widać było ten wymach Pazdana całkiem nieźle. Kolega Ci rzucił zbliżonko na poprzedniej stronie. Nadal twierdzisz, że nie do odgwizdania?
Ostatnio edytowane przez s1mone : 25.09.2016 o godz. 09:57.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 25.09.2016, 10:44
Zagwizdali na naszą korzyść i tyle w temacie. Trzeba było to wykorzystać i załatwić sprawę.

Wielki szacun dla nich za ten mecz, bo zapierdalali aż miło. Od początku widać było, że są nabuzowani i im się chce.
Pytanie - dlaczego w innych meczach widzimy kompletnie inny zespół, a na ległą jakoś są w stanie spiąć tyłki?

Sam wynik sprawiedliwy, pod koniec to się jeszcze różnie mogło skończyć.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 25.09.2016, 20:19
tak slabej i obesranej 7egii to jeszcze nie widzialem w zyciu - przed meczem 0-0 wzialbym w ciemno - jedynie co mnie boli to fakt ze tak waznego karnego wykonuje najslabszy obok Bogusiekiego ( standardowo) pilkrz Wisly - tym wszystkim ktorzy twierdza ze Popovic zagral dobry mcz proponuje kupic sobie gumowy mlotek - albo odstawic alkohol - ten facet prezentuje poziom sredniego I ligowca - to jest po prostu jakies nieporozumienia ......boli tez jaeden fakt- ze mozna bylo tym meczem spuscic warszawska ku...e na 16 miejsce
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 25.09.2016 o godz. 20:25.
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 25.09.2016, 20:27
nie wiem jak bardzo trzeba sie nie znać żeby widzieć że te karne Popo , te strzelono, to były takie mega farty że ja pierdo. Tym badziej nie rozumiem decyzji trenera po pewnym karnym Mójty ze Śląskiem
Odpowiedz cytując
abcabc
Senior Member

Od: 02.2014

Stary 25.09.2016, 23:15
piter116 napisał(a):Wyświetl post
Nie kłam. Nie jesteś, ewentualnie nie chcesz pewnych rzeczy zauważyć.
http://www.12zawodnik.pl/galeria/wis...7/f:10#zdjecie
Pierwszy przykład z brzegu.
Wystarczy odpalić jakikolwiek mecz na Reymonta, chociażby sprzed paru lat, gdzie przyjeżdżał Bełchatów czy inne Podbeskidzie w sile 50 osób, i mimo to było ich słychać w TV.
Ale rozumiem, dzień bez szukania spisków jest na tym forum dniem straconym.
Wyjaśnij zatem, dlaczego wiślacy w sile kilkudziesięciu osób byli słyszalni w TV, np. w Białymstoku? Jak to jest możliwe, skoro gospodarzy było prawie 20 tysięcy na trybunach?
Człowieku. Nie ma znaczenia gdzie jest mikrofon. Znaczenie ma to jak jest zmiksowany dzwiek z wielu mikrofonów. A dzwięk jest miksowany u Kanalarzy, albo Kanalarze nakazują go zmiksowac tak jak chcą tej żałosnej firemce "Live Park". Czyli nie tak jak bajdurzy "szprotson". On nawet strony fanów Legii uznaje jako wiarygodne, mimo, ze pismo nabazgrane na prześcieradle wskazuje ewidentnie na robotę już na miejscu (czyste prześcieradło mamy Leśnodorka i flamaster od Mioduska przemycone na stadion).
To, że Canal+ jest prawie otwarcie pro-legijny, to sprawa oczywista. Wystarczy posłuchać komentatorów. Albo skrótu z meczu.

Zawsze dźwiek fanów Ległej słychać lepiej w TV. Tylko totalny nieuk może twierdzić, że grupka Ległych może być słyszalna lepiej w TV niż cały stadion Wisły bez otwartej manipulacji Canal+.

No ale rozumiem. Dzień bez kreciej roboty przeciw swojemu własnemu klubowi i przymilania się Ległej i Weszło jest dniem straconym.
Odpowiedz cytując
Manhunt.
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2015

Stary 26.09.2016, 07:03
....a ludzie ... u nas nawet TSP było dobrze słyszalne w tv
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 26.09.2016, 07:15
Co tam stadion czy grupa wyjazdowa. Gniazdowy sam daje radę. Jeden!!! A nie 1000, 100, 50, 20, 10 chłopa.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
mcrap
Member

Od: 05.2011

Stary 26.09.2016, 09:22
Szkoda, że tylko remis. Ale mecz oglądało się nieźle i doping też na niezłym poziomie. Oby tak dalej

https://youtu.be/gmTrr9gkH9M
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 26.09.2016, 11:39
K..rwa Popović spieprzył mi urodzinowy prezent, ale jak zobaczyłem jak koleś zaczyna drobić niczym Zaza na Euro to wiedziałem jak to się skończy....
generalnie chciałoby się aby Wisła w każdym meczu grała na takim poziomie zaangażowania jak w ostatnich dwóch spotkaniach. Wówczas w ilości punktów byłaby jedynka przed 7 i góra tabeli, oby w kolejnych meczach grali podobnie, a punkty będą regularnie wpadać i wydostaniemy się z tego ....idołka......
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
sobol024
Junior Member

Od: 08.2014

Stary 26.09.2016, 11:46
https://www.youtube.com/watch?v=frbS9vFzSQU

nie mozna było tak uderzyć?
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Stary 26.09.2016, 12:03
Żeby tak uderzyć trzeba mieć umiejętności... jakiekolwiek.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 26.09.2016, 16:01
abcabc napisał(a):Wyświetl post
Człowieku. Nie ma znaczenia gdzie jest mikrofon. Znaczenie ma to jak jest zmiksowany dzwiek z wielu mikrofonów. A dzwięk jest miksowany u Kanalarzy, albo Kanalarze nakazują go zmiksowac tak jak chcą tej żałosnej firemce "Live Park". Czyli nie tak jak bajdurzy "szprotson". On nawet strony fanów Legii uznaje jako wiarygodne, mimo, ze pismo nabazgrane na prześcieradle wskazuje ewidentnie na robotę już na miejscu (czyste prześcieradło mamy Leśnodorka i flamaster od Mioduska przemycone na stadion).
To, że Canal+ jest prawie otwarcie pro-legijny, to sprawa oczywista. Wystarczy posłuchać komentatorów. Albo skrótu z meczu.

Zawsze dźwiek fanów Ległej słychać lepiej w TV. Tylko totalny nieuk może twierdzić, że grupka Ległych może być słyszalna lepiej w TV niż cały stadion Wisły bez otwartej manipulacji Canal+.

No ale rozumiem. Dzień bez kreciej roboty przeciw swojemu własnemu klubowi i przymilania się Ległej i Weszło jest dniem straconym.
co do otwartej manipulacji C+ i mojego bajdurzenia. Ja informacje ktore podałem mam od kierownika produkcji Live Parku (inicjały MR - nie zawsze jest kierownikiem ale wtedy był gdy o tym rozmawialismy) i od 2 kolegów ktorzy maja przyjemnosc przy meczach pracować. Mogli mnie kłamać.
Pochwal się skad Ty masz informacje.

Co do transparentu, ja tylko napisalem ze w pewnym miejscu sa inne informacje. T(p.s. uprzedając cie Dariok - dla mnie to nie jest rozkminienie oprawy i wiemy ze zrobił to typ z pewnego portalu)Tyle i aż tyle. Ty juz dorobiłes ideologie, czekam na zdjecie wskazanych osob nie ze sprejami a z flamastrami jak mądrze piszesz. Bo przeciez nie rzucasz bezpodstawnych oskarżen?
a mi pozwolisz ze sam bede decydował co jest prawda a co nie i weryfikował to w innym swiecie niz świat oswiadczen internetowych, w którym widze Ty sprawnie śmigasz.
nie zdziwi mnie jesli byłes w grupie ktora uwierzyła ze 140 osob z Widzewa wyszło na polane....

E: Funkykowal - liczyłem na Twoje 1-0 krwa, liczyłem!

Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Stary 26.09.2016, 18:45
co do otwartej manipulacji C+ i mojego bajdurzenia. Ja informacje ktore podałem mam od kierownika produkcji Live Parku (inicjały MR - nie zawsze jest kierownikiem ale wtedy był gdy o tym rozmawialismy) i od 2 kolegów ktorzy maja przyjemnosc przy meczach pracować. Mogli mnie kłamać.

Co do transparentu, ja tylko napisalem ze w pewnym miejscu sa inne informacje. T(p.s. uprzedając cie Dariok - dla mnie to nie jest rozkminienie oprawy i wiemy ze zrobił to typ z pewnego portalu)Tyle i aż tyle. Ty juz dorobiłes ideologie, czekam na zdjecie wskazanych osob nie ze sprejami a z flamastrami jak mądrze piszesz. Bo przeciez nie rzucasz bezpodstawnych oskarżen?
a mi pozwolisz ze sam bede decydował co jest prawda a co nie i weryfikował to w innym swiecie niz świat oswiadczen internetowych, w którym widze Ty sprawnie śmigasz.
nie zdziwi mnie jesli byłes w grupie ktora uwierzyła ze 140 osob z Widzewa wyszło na polane....

E: Funkykowal - liczyłem na Twoje 1-0 krwa, liczyłem!
Widzisz wszystko było zaplanowane nawet karny ok 82 min czyli tak jak wtedy gdy Brożek strzelił na 1:0
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
abcabc
Senior Member

Stary 26.09.2016, 19:18
● Ja to wiem z podstawowych zasad produkcji dzwięku!!!
Czy ty w ogóle wiesz, co to jest miksowanie? Co to są mikrofony?

● O... to był kierownik produkcji kalek z "Live Park", które nie umieją nawet poprawnych powtórek goli po meczu zrobić (tylko jakieś spazmatyczne ruchy kamery po nogach i piłce tak, że nie widać żadnej akcji i nie nadają sie do niczego w futbolu i sporcie - tacy znawcy).
I co ci powiedział? Że to on ważny i jego panowie z Canal + nie mają nic do powiedzenia, chociaż to oni mu płacą i oni zamawiają materiał? Pewnie Ekstraklapa tez nie ma nic do powiedzenia?
To była twoja puenta? Bo naprawdę trudno coś sensownego z twojego bajania wyciągnąc. Notorycznie. Ludzie muszą się dopytywać o co ci chodzi.

● Nawet jak by taki bałagan w Canal+ i Ekstraklasie istniał i dali wolną ręke kamerzyście i dzwiękowemu, to i tak jest to ich wina i odpowiedzialność. Własciwie skrajna nieodpowiedzialność. Ale to mało prawdopodobne, bo oni nawet kierują oklaskami swojej widowni w tej "lidze plus ekstra" jak Zarzeczny wyjawił. Tez norma w tok-szołach w USA. Małpki z Kanału się uczą wśród najgłupszych.

● A propos Legii. Ty sławisz udaną akcję Legii przeciw własnemu klubowi. I twierdzisz, że Ległe miały informacje o oprawie Wisły i się na nią przygotowały. Czyli że miały kreta w Wisle. Mam nadzieję, że nie ciebie, bo ty masz najwyraźniej dobre z nimi konktakty, a nie tylko wielkie do nich sympatie.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 26.09.2016, 19:34
Jakiego kreta? Chlopy od nas rozwiesily trans duzo wczesniej, ktos z L ( nie wyjazdowicz ) byl juz na stadionie, dal cynk do Warszawy a tam na szybko przed wyjazdem zrobili transa. Coz tu wiecej do rozkminiania.

PS. Nie pamietam na ktorych ( ale gdzies nie dawno ) derbach byla podobna sytuacja.
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 26.09.2016 o godz. 19:35.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 26.09.2016, 20:21
● Ja to wiem z podstawowych zasad produkcji dzwięku!!!
Czy ty w ogóle wiesz, co to jest miksowanie? Co to są mikrofony?

● O... to był kierownik produkcji kalek z "Live Park", które nie umieją nawet poprawnych powtórek goli po meczu zrobić (tylko jakieś spazmatyczne ruchy kamery po nogach i piłce tak, że nie widać żadnej akcji i nie nadają sie do niczego w futbolu i sporcie - tacy znawcy).
I co ci powiedział? Że to on ważny i jego panowie z Canal + nie mają nic do powiedzenia, chociaż to oni mu płacą i oni zamawiają materiał? Pewnie Ekstraklapa tez nie ma nic do powiedzenia?
To była twoja puenta? Bo naprawdę trudno coś sensownego z twojego bajania wyciągnąc. Notorycznie. Ludzie muszą się dopytywać o co ci chodzi.

● Nawet jak by taki bałagan w Canal+ i Ekstraklasie istniał i dali wolną ręke kamerzyście i dzwiękowemu, to i tak jest to ich wina i odpowiedzialność. Własciwie skrajna nieodpowiedzialność. Ale to mało prawdopodobne, bo oni nawet kierują oklaskami swojej widowni w tej "lidze plus ekstra" jak Zarzeczny wyjawił. Tez norma w tok-szołach w USA. Małpki z Kanału się uczą wśród najgłupszych.

● A propos Legii. Ty sławisz udaną akcję Legii przeciw własnemu klubowi. I twierdzisz, że Ległe miały informacje o oprawie Wisły i się na nią przygotowały. Czyli że miały kreta w Wisle. Mam nadzieję, że nie ciebie, bo ty masz najwyraźniej dobre z nimi konktakty, a nie tylko wielkie do nich sympatie.
No i super. Czerpiesz info od samego siebie. A ja wiem kto jest odpowiedzialny za dostarczanie dzwięku i wizji, i kto odpowiada za rozmieszczenie mikrofonów. I ja jestem w stanie te fakty udowodnić, no ale przecież Ty bedziesz szedł w zaparte bo coś tam wiesz o dzwięku (nie neguje ze wiesz czy nei wiesz, w dupie to mam)
Za realizacje transmisji odpowiada Live Park a nie C+, wiesz o ktorej przyjeżdzaja komentatorzy a o ktorej ekipa telewizyja?
skoro Ty potrafisz robić to lepiej i znasz sie na dzwięku to czemu tam nie pracujesz? Wszystko było by lepsze...
No i skoro piszesz, że ja "sławię" pewną drużynę to liczę że mi to wskażesz gdzie taką czynność wykonałem. Kreseq fan Legii ktory ma o wiele dłuższy staż na tym forum,i potrafi byc obiektywny, mysle ze mogły Ci powiedziec jakie zdanie mam o Legii, no ale cóż, ja swoje przezylem i jestem w stanie patrzeć po ludzku bez jadu na innych. Moze kiedyś jak spadną Ci klapki to też to bedziesz potrafił a moze nie. Kwestia człowieka. Śmieszy mnie szukanie winy zawsze gdzie indziej, a szczególnie juz ocenianie dopingu przez pryzmat telewizora...
Aha i dla mnie nie jest to:
a)sławienie
b)udana akcja.

p.s. czyli Zarzeczny to jest teraz super pewne źródło ? Serio, ta zapijaczona morda?
No ale wiem, po prostu szukasz kogoś kto powie cos pasującego do Twojej teorii. I nie musisz mi odpisywać pisząc o kolejnych teoriach spiskowych. Żyj dalej w swoim świecie, jakbym Ci napisał ze kibiców Wisły w C+ jest wiecej niż 1 to byś pewnie mówił ze kłamie. Jakbym powiedział ze za marketing Legii odpowiadała kiedyś banda Widzewa też bys powiedział ze kłamie. A jedyne w co wierzysz to to w co chcesz wierzyć.OK, masz do tego prawo, jak każdy z Nas.
ps.2 Livepark to nie tylko kamerzysta i dzwiękowy, to duzy sztab ludzi. Kończąc temat definitywnie - to nie ludzie z C+ ustawiają mikrofony czy tego chcesz czy nie.

E: wieśniak : A to nie był po raz kolejny ten śmieszny fotograf ?

Odpowiedz cytując
abcabc
Senior Member

Stary 26.09.2016, 20:39
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Jakiego kreta? Chlopy od nas rozwiesily trans duzo wczesniej, ktos z L ( nie wyjazdowicz ) byl juz na stadionie, dal cynk do Warszawy a tam na szybko przed wyjazdem zrobili transa.
No to kto to był ten Legły na stadionie Wisły? Ktoś z ekipy Canal + (Live Park)?
No i o to chodzi. kanalarze to krety Legii. Prócz szprotsona oczywiście

Czerpiesz info od samego siebie. A ja wiem kto jest odpowiedzialny za dostarczanie dzwięku i wizji, i kto odpowiada za rozmieszczenie mikrofonów. I ja jestem w stanie te fakty udowodnić, no ale przecież Ty bedziesz szedł w zaparte bo coś tam wiesz o dzwięku (nie neguje ze wiesz czy nei wiesz, w dupie to mam)
Za realizacje transmisji odpowiada Live Park a nie C+, wiesz o ktorej przyjeżdzaja komentatorzy a o ktorej ekipa telewizyja?
Olaboga. Masz kolegę w Kanale i przychodzisz w podskokach i się tym chwalisz. Koledzy ci powiedzieli, a tym im wierzysz.
Oni mówią, że nie oszukują, no to prawda! Przecież by mi nie krecili jak mnie klepią po plecach.
Wg twojej dziecinnej wiedzy Canal + to tylko komentatorzy? :lo:
Człowieku. Twoja dziecinada jest żenująca. Canal + rządzi o odpowiada za wszystko. Także za swojego podwykonawcę Live Park.
Człowieku. Ty rozumiesz, że pracę Live Park zleca Canal +?
Czy ty rozumiesz tą prostą sprawę? Canal + jest panem Live Park i to on zleca co i jak robić.
I rozumiesz, że Canal+ to nie tylko komentatorzy?
Czy da się prosciej wytłumaczyc?

A tak naprawdę, o co ci chodzi? Jakie jest sedno twojej nieskładnej wypowiedzi?
Twierdzisz, że nie ma manipulacji dzwiękiem, bo masz funfla w Live Park?
O co ci chodzi? Wyartykuuj to.
Całe sedno sprawy tutaj to manipulacje Canal+ (i podwykonawców wszelkiej roboty) w transmisji TV.
A ty twierdzisz, ze tych manipulacji nie ma? Robisz to tak mEtnie, bo sie boisz otwarcie stanąć po stronie Canal+ jak stoisz po stronie Legii?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 26.09.2016, 20:52
widzisz, człowieku, ja mam kolegów/przyjaciół ktorym mam prawo wierzyć i ufać. To że Ty oceniasz innych przez pryzmat samego siebie, troszeczkę załamuje Ci rzeczywistość. Pomijam inne okolicznosci dzieki ktorym wiem jak wyglada praca w Live Parku.
Póki co rzuciłeś oszczerstwami których nie poparłeś niczym.
Zadałem Ci kilka pytań na które nie jestes w stanie odpowiedzieć. Czemu?

"canal plus jest panem live park i to on zlece co i jak robić" - mozesz to jakoś udowodnic? --> Bo ja wiem jak łatwo to zweryfikować.
Czy wogole potrafisz udowodnić cokolwiek z tego co wypisujesz?

A to co ja twierdze zostało ujęte w poprzedni poście, jeśli tego nie rozumiesz, przykro mi.
jak nie masz dupy to tez pewno komentator z C+ lub ktoś z Legii Ci podjebał? Przykre.

weź wiecej loluj, bedziesz wtedy bardziej kumaty. I oceniaj doping przez pryzmat TV. Widać niezły w tym jesteś. Pójdz kiedyś na mecz, wtedy zrozumiesz...
jest mi naprawde przykro ze nie mozesz z nimi pracować, no cóż, albo byles chujowy, albo kogos nie znałeś albo inny powód. Życie.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 26.09.2016 o godz. 20:57.

Odpowiedz cytując
abcabc
Senior Member

Stary 26.09.2016, 20:54
A... jeszcze jedno.

Livepark to nie tylko kamerzysta i dzwiękowy, to duzy sztab ludzi.
No tak. Ale Canal+ to tylko komentatorzy. W Warszawie w sudio tylko wszystko z taśmy puszczają. nie dostarczają im ścieżki dzwiękowej w wersji "multi-track".

Kończąc temat definitywnie - to nie ludzie z C+ ustawiają mikrofony czy tego chcesz czy nie.
Człowieku. Do ciebie nie dociera. Ty nawet nie masz pojęcia o tych sprawach.
Ja już zacząłem od sedna sprawy: "Nie ma znaczenia gdzie jest mikrofon. Znaczenie ma to jak jest zmiksowany dzwięk z wielu mikrofonów".
Ale ty najpewniej nie wiesz, co to jest miksowanie. W skrócie: ustawianie głośności każdej ze ścieżek dzwiękowych pochodzących z różnych mikrofonów.
Tak więc jeden mikrofon możesz puścić głośniej w miksie, a inny ciszej.
I robisz to już w studio w Warszawie. A nie pokrętłem przy mikrkrofonie na murawie.
To po prostu podstawa w TV. Program TV musi dostać dzwięk "multitrack", tak, że potem można manipulowac dźwiękiem. To jest oczywiste, bo potem Canal+ używa tego samego materiału do skrótów itp.
Odpowiedz cytując
abcabc
Senior Member

Stary 26.09.2016, 21:03
@szprotson
No i dalej to samo.
O co ci chodzi? Wyartykuuj to. Twierdzisz, że nie ma manipulacji dzwiękiem, bo masz funfla w Live Park?
Czy twierdzisz, że dzwięk nie jest manipulowany? Ty sie nawet boisz tego otwarcie powiedziesz. Dlatego kręcisz, mącisz i robisz krecią robotę przeciw swojemu klubowi na rzecz twoich "przyjaciół" z Live Park i Legii.
Odpowiedz cytując
abcabc
Senior Member

Stary 26.09.2016, 21:06
A... jeszcze jedno.

Livepark to nie tylko kamerzysta i dzwiękowy, to duzy sztab ludzi.
No tak. Ale Canal+ to tylko komentatorzy. W Warszawie w sudio tylko wszystko z taśmy puszczają. nie dostarczają im ścieżki dzwiękowej w wersji "multi-track".

Kończąc temat definitywnie - to nie ludzie z C+ ustawiają mikrofony czy tego chcesz czy nie.
Człowieku. Do ciebie nie dociera. Ty nawet nie masz pojęcia o tych sprawach.
Ja już zacząłem od sedna sprawy: "Nie ma znaczenia gdzie jest mikrofon. Znaczenie ma to jak jest zmiksowany dzwięk z wielu mikrofonów".
Ale ty najpewniej nie wiesz, co to jest miksowanie. W skrócie: ustawianie głośności każdej ze ścieżek dzwiękowych pochodzących z różnych mikrofonów.
Tak więc jeden mikrofon możesz puścić głośniej w miksie, a inny ciszej.
I robisz to już w studio w Warszawie. A nie pokrętłem przy mikrkrofonie na murawie.
To po prostu podstawa w TV. Program TV musi dostać dzwięk "multitrack", tak, że potem można manipulowac dźwiękiem. To jest oczywiste, bo potem Canal+ używa tego samego materiału do skrótów itp.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 26.09.2016, 21:10
@szprotson
No i dalej to samo.
O co ci chodzi? Wyartykuuj to. Twierdzisz, że nie ma manipulacji dzwiękiem, bo masz funfla w Live Park?
Czy twierdzisz, że dzwięk nie jest manipulowany? Ty sie nawet boisz tego otwarcie powiedziesz. Dlatego kręcisz, mącisz i robisz krecią robotę przeciw swojemu klubowi na rzecz twoich "przyjaciół" z Live Park i Legii.
Z przyjemnoscia bym Ci odpowiedział na zadane pytanie, ale biorac pod uwage ze Ty mi nie odpowiedzialas na zadane przeze mnie wczesniej pytania, mija się to z celem.
Tak, niech bedzie ze C+ manipuluje światam ligą, i w ogóle mają zainstalowany magnes w piłce dzięki czemu ona lata tak jak tego chcą.

Odpowiedz cytując
abcabc
Senior Member

Stary 26.09.2016, 21:14
Z przyjemnoscia bym Ci odpowiedział na zadane pytanie, ale biorac pod uwage ze Ty mi nie odpowiedzialas na zadane przeze mnie wczesniej pytania, mija się to z celem.
.
Co?
Człowieku. To po co ty bajdurzysz, skoro odmawiasz odpowiedzenia o co ci chodzi? O co ci chodzi, do cholery?
Wypowiedź się zaczyna właśnie od tego. Ty nawet nie masz odwagi wypowiedzieć o co ci chodzi.

Ja ci tłumaczę proste sprawy, których ty nie rozumiesz. A ty nawet nie umiesz wydukać, o co ci chodzi.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów