|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Member
Od: 02.2011
Offline |
|
Zauważ że zawsze przed sektorem legii jest pięknie ułożony duży mikrofon, już od trzeci raz to zaobserwowałem z E25. Przy innych ekipach tego nie zauważyłem, a jestem na każdym meczu przy R22 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Zagadka rozwiązana
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Ale to nie jest zadna nowość.Oni jada do Poznania i jest to samo.Lepiej slyszalni niz 40 tys Lecha. Pozdrawiamy zatem panów z Canal+ ,potraficie czynic Cuda ![]()
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 24.09.2016 o godz. 19:24.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Panowie z C+ przyjeżdżają na gotowe. Ja podalem tylko informacje ze profil ich grupy Ultras napisał co innego niż Ty twierdzisz. A to czy wiarygodnie źródło czy nie, nie mnie to oceniac, szczególnie biorąc pod uwage ostatnie 2 miesiace i różnego rodzaju oswiadczenia na róznych fanpejdżach przedstawianych jako pewniak mimo iż to farmazon.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 24.09.2016 o godz. 19:33.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mozna tez miec puchy ze sobą i na miejscu takie bazgroły strugac bo ewidentnie widac, ze to na kolanie robione. Rozkminienie oprawy? Patrz - Wisła i żydy!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 24.09.2016 o godz. 22:28.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
http://www.12zawodnik.pl/galeria/wis...7/f:10#zdjecie Pierwszy przykład z brzegu. Wystarczy odpalić jakikolwiek mecz na Reymonta, chociażby sprzed paru lat, gdzie przyjeżdżał Bełchatów czy inne Podbeskidzie w sile 50 osób, i mimo to było ich słychać w TV. Ale rozumiem, dzień bez szukania spisków jest na tym forum dniem straconym. Wyjaśnij zatem, dlaczego wiślacy w sile kilkudziesięciu osób byli słyszalni w TV, np. w Białymstoku? Jak to jest możliwe, skoro gospodarzy było prawie 20 tysięcy na trybunach? Czemu żydostwo jest bardzo dobrze słyszalne w trwającym własnie meczu? Też mają swoich kibiców w C+? ....a, ludzie, zastanówcie się 2 razy, zanim klikniecie wyślij, bo to już podchodzi pod paranoję. Z kim Ty tu chcesz dyskutować? Z ludźmi, którzy analizują tę sytuację na podstawie zdjęcia? Wiadomo, że gdyby ta akcja miała miejsce w polu karnym Wisły, to o rzucie karnym nie byłoby w ogóle mowy.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 24.09.2016 o godz. 19:56.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2014
Offline |
|
To, że Canal+ jest prawie otwarcie pro-legijny, to sprawa oczywista. Wystarczy posłuchać komentatorów. Albo skrótu z meczu. Zawsze dźwiek fanów Ległej słychać lepiej w TV. Tylko totalny nieuk może twierdzić, że grupka Ległych może być słyszalna lepiej w TV niż cały stadion Wisły bez otwartej manipulacji Canal+. No ale rozumiem. Dzień bez kreciej roboty przeciw swojemu własnemu klubowi i przymilania się Ległej i Weszło jest dniem straconym. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Pochwal się skad Ty masz informacje. Co do transparentu, ja tylko napisalem ze w pewnym miejscu sa inne informacje. T(p.s. uprzedając cie Dariok - dla mnie to nie jest rozkminienie oprawy i wiemy ze zrobił to typ z pewnego portalu)Tyle i aż tyle. Ty juz dorobiłes ideologie, czekam na zdjecie wskazanych osob nie ze sprejami a z flamastrami jak mądrze piszesz. Bo przeciez nie rzucasz bezpodstawnych oskarżen? a mi pozwolisz ze sam bede decydował co jest prawda a co nie i weryfikował to w innym swiecie niz świat oswiadczen internetowych, w którym widze Ty sprawnie śmigasz. nie zdziwi mnie jesli byłes w grupie ktora uwierzyła ze 140 osob z Widzewa wyszło na polane.... E: Funkykowal - liczyłem na Twoje 1-0 krwa, liczyłem! ![]()
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czy ty w ogóle wiesz, co to jest miksowanie? Co to są mikrofony? ● O... to był kierownik produkcji kalek z "Live Park", które nie umieją nawet poprawnych powtórek goli po meczu zrobić (tylko jakieś spazmatyczne ruchy kamery po nogach i piłce tak, że nie widać żadnej akcji i nie nadają sie do niczego w futbolu i sporcie - tacy znawcy). I co ci powiedział? Że to on ważny i jego panowie z Canal + nie mają nic do powiedzenia, chociaż to oni mu płacą i oni zamawiają materiał? Pewnie Ekstraklapa tez nie ma nic do powiedzenia? ![]() To była twoja puenta? Bo naprawdę trudno coś sensownego z twojego bajania wyciągnąc. Notorycznie. Ludzie muszą się dopytywać o co ci chodzi. ● Nawet jak by taki bałagan w Canal+ i Ekstraklasie istniał i dali wolną ręke kamerzyście i dzwiękowemu, to i tak jest to ich wina i odpowiedzialność. Własciwie skrajna nieodpowiedzialność. Ale to mało prawdopodobne, bo oni nawet kierują oklaskami swojej widowni w tej "lidze plus ekstra" jak Zarzeczny wyjawił. Tez norma w tok-szołach w USA. Małpki z Kanału się uczą wśród najgłupszych. ● A propos Legii. Ty sławisz udaną akcję Legii przeciw własnemu klubowi. I twierdzisz, że Ległe miały informacje o oprawie Wisły i się na nią przygotowały. Czyli że miały kreta w Wisle. Mam nadzieję, że nie ciebie, bo ty masz najwyraźniej dobre z nimi konktakty, a nie tylko wielkie do nich sympatie. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Za realizacje transmisji odpowiada Live Park a nie C+, wiesz o ktorej przyjeżdzaja komentatorzy a o ktorej ekipa telewizyja? skoro Ty potrafisz robić to lepiej i znasz sie na dzwięku to czemu tam nie pracujesz? Wszystko było by lepsze... No i skoro piszesz, że ja "sławię" pewną drużynę to liczę że mi to wskażesz gdzie taką czynność wykonałem. Kreseq fan Legii ktory ma o wiele dłuższy staż na tym forum,i potrafi byc obiektywny, mysle ze mogły Ci powiedziec jakie zdanie mam o Legii, no ale cóż, ja swoje przezylem i jestem w stanie patrzeć po ludzku bez jadu na innych. Moze kiedyś jak spadną Ci klapki to też to bedziesz potrafił a moze nie. Kwestia człowieka. Śmieszy mnie szukanie winy zawsze gdzie indziej, a szczególnie juz ocenianie dopingu przez pryzmat telewizora... Aha i dla mnie nie jest to: a)sławienie b)udana akcja. p.s. czyli Zarzeczny to jest teraz super pewne źródło ? Serio, ta zapijaczona morda? No ale wiem, po prostu szukasz kogoś kto powie cos pasującego do Twojej teorii. I nie musisz mi odpisywać pisząc o kolejnych teoriach spiskowych. Żyj dalej w swoim świecie, jakbym Ci napisał ze kibiców Wisły w C+ jest wiecej niż 1 to byś pewnie mówił ze kłamie. Jakbym powiedział ze za marketing Legii odpowiadała kiedyś banda Widzewa też bys powiedział ze kłamie. A jedyne w co wierzysz to to w co chcesz wierzyć.OK, masz do tego prawo, jak każdy z Nas. ps.2 Livepark to nie tylko kamerzysta i dzwiękowy, to duzy sztab ludzi. Kończąc temat definitywnie - to nie ludzie z C+ ustawiają mikrofony czy tego chcesz czy nie. E: wieśniak : A to nie był po raz kolejny ten śmieszny fotograf ? ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A... jeszcze jedno.
No tak. Ale Canal+ to tylko komentatorzy. W Warszawie w sudio tylko wszystko z taśmy puszczają. nie dostarczają im ścieżki dzwiękowej w wersji "multi-track". ![]()
Ja już zacząłem od sedna sprawy: "Nie ma znaczenia gdzie jest mikrofon. Znaczenie ma to jak jest zmiksowany dzwięk z wielu mikrofonów". Ale ty najpewniej nie wiesz, co to jest miksowanie. W skrócie: ustawianie głośności każdej ze ścieżek dzwiękowych pochodzących z różnych mikrofonów. Tak więc jeden mikrofon możesz puścić głośniej w miksie, a inny ciszej. I robisz to już w studio w Warszawie. A nie pokrętłem przy mikrkrofonie na murawie. ![]() To po prostu podstawa w TV. Program TV musi dostać dzwięk "multitrack", tak, że potem można manipulowac dźwiękiem. To jest oczywiste, bo potem Canal+ używa tego samego materiału do skrótów itp. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|