The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kt77
Junior Member

Od: 06.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2016, 23:23
piotrus1985 napisał(a):Wyświetl post
Jestem pewien ze Ja i wielu innych kibicow liczonych w setkach, a moze i tysiacach bylo by sklonne regularnie wspierac finansowo klub... oczywiscie trzeba bylo by to wszystko przemyslec i ustalic... ale juz dofinansowanie na poziomie 1000zl co runde przez powiedzmy 1000 kibicow to w skali roku 2mln zl.
niby kropla w morzu potrzeb ale my nieskutecznie przez kilka lat szukalismy sponsora koszulkowego na poziomie 4-5mln zl. za sezon

Panie i panowie! Wszystkie rece na poklad! Dzialajmy!
To jest jakieś rozwiązanie. Jednego jestem pewien, nie pozwolimy żeby Wisła upadła.
Kac
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.08.2016, 15:09
kt77 napisał(a):Wyświetl post
To jest jakieś rozwiązanie. Jednego jestem pewien, nie pozwolimy żeby Wisła upadła.
również mogę się zadeklarować, że te 1000 zł, a może i więcej będę płacił na klub, 100 miesięcznie to żadna kasa, coś jak raty na Wisełkę

Ale oby to była ostateczność i znalazł się jakiś konkretny sponsor niż ratowanie klubu przez twoją firmę i na partyzanta przez kibiców bo bez konkretnego planu i pieniędzy wytrzymamy rok, może dwa... tylko przedłużanie agonii.
Ostatnio edytowane przez Kac : 17.08.2016 o godz. 15:12.
TYLKO WISŁA

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów