|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Na razie wygląda na to, że jesteśmy w dupie ale umówmy się - byliśmy kolosem na glinianych nogach od lat. Niektórzy już przyzwyczaili się do myśli, że nie będzie happy endu. Chcesz zmieniać świat, to bierz kredki i zasuwaj malować po chodniku. Pomaga na terroryzm, to na właściciela bez matury też powinno.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.08.2016 o godz. 00:24.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
To forum to głównie szydera z klubu. Nie ma to jak pocisnąć na właściciela, trenera, Boguskiego itp itp itp. W tym temacie czekamy tylko na wierszyk ABGwiślaka o twitterowych poczynaniach naszego nowego właściciela.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie zdziwię się jak znajdzie się kilku oszołomów co na własną rękę będą szukać jakiejś sensacji na temat właściciela i tu udostępnią jakieś głupoty, po czym jakiś dziennikarzyna napisze o tym artykuł. A czy będzie to prawdą czy nie to już nikogo nie będzie obchodzić.
radek2323: właśnie jaki jest JM to nie wie nikt, bo ani razu nie wypowiedział się w mediach. Nikt go nie zna a media wypisują same negatywne rzeczy, bo ludzie uwielbiają jak się innych niszczy w prasie bądź tv. A że gość napiszę coś luźnego na inście czy innym fejsie to ma do tego prawo jak każdy. Nie wiem czego oczekujecie od trzydziestoletniego chłopaka, który jest pewnie młodszy od połowy zarejestrowanych tu forumowiczów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do JM to osobiscie kredyt zaufania mu dalem ale po ostatnich "akcjach" to .... szkoda slow. Dziwi mnie tylko ze wiekszosc zamiast pochylic sie powaznie nad problemami jakie ma moja ukochana Wisla to sobie kur..wa szydere robi! ![]()
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Śmieszny jest rozdźwięk pomiędzy oświadczeniem adwokata, a tłitem JM, w którym JM praktycznie się.przyznaje do winy.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
MATURA to bzdura!
A poważnie płakać się chce co jutro nas czeka..... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
nie matura a chęć szczera zrobi z ciebie własciciela-to tak parafrazując
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
jutro?
dzisiaj Jakub Meresiński został Jakubem M. jutro będziemy kibicować Wiśle K. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Kilka osób ma tutaj 1906% racji, teraz prawdziwy kibic Wisły, nie wyśmiewałby obecnej sytuacji, tylko zbierał dowody na to, że pewien złodziej i oszust, uczciwie zapracował w podstawówce na 5 z plastyki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ty rozumiesz o czym piszę? Chyba nie ale... I tak dobrze bo myślałem że wierszem odpowiesz poeto....Mnie do śmiechu jakoś nie jest to jednak wezmę te kredki.
Ostatnio edytowane przez radek2323 : 09.08.2016 o godz. 05:29.
![]()
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
samo robimy jeszcze większą gównoburze, tylko nie wiem w jakim celu. będzie lepiej jak będziemy się wkurzać, jak będziemy kogoś obrażać? myślę, że od tego nie będzie lepiej. czekam spokojnie co będzie dalej a Wasze żałości zostawcie dla siebie, bo pewnie w swoim prywatnym życiu też tak marudzicie. nie mówię, że nie jest to ciężki okres dla Wisły ale bez przesady, z każdej sytuacji jest wyjście a Wy już widzicie wybuch bomby atomowej i wielki lej zamiast naszego stadionu... pozdrawiam tych, którzy nie sieją fermentu i paniki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Dziennikarskie śledztwo doprowadziło do ujawnienia jednej z gwarancji bankowych!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Dlaczego na tej niby gwarancji bankowej widnieje Jakub M. a nie Meresiński? W takich dokumentach podaje się pełne imię i nazwisko. Dodatkowo to przekreślenie kwoty i brak jakichkolwiek oznaczeń typu pieczątka, data wystawienia. Dodatkowo takie coś wystawia się na papierze firmowym, a nie jakimś skrawku żywcem wyrwanym z zeszytu. Komuś widać musi się nudzić skoro takie coś tutaj wstawia. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Pewnie, że nie pisałem serio. Tylko nie widzę powodów dla których tworzy się i wstawia takie rzeczy. Może się okazać, że jeszcze dzisiaj lub jutro będziemy mogli przeczytać o tych "gwarancjach" w prasie.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A nie mówiłem...
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Życie jest jak rower,
kupując Wisłę włączyłem power. U boku mego Golda, urody Usaina Bolta. Patrząc na nią większą mam chcicę, na twitterową jajecznicę. Skarbówka we mnie się podkochvje, O VAT ciągle zagaduje. Podobnie jak prezes PZPN-u, ćwierkaniem pocisnę jemu! Ja tylko bronię się przed gniewem, albo też Bońkiem Zbi-gniewem? Generalnie mam wyjebane, a będzie mi dane. Na reszte wywalam PiS-iora, Widzewskiego zakapiora. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Brakuje rozgrywającego. Nie wierzę, że przez lato zapomnieli jak się jedzie z frajerami tak jak na wiosnę za WWWDoWczyka?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Raz na wozie, raz pod wozem ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Takie sranie we własne gniazdo jest słabe jak cholera. Czy wam się to podoba czy nie jedziemy z Meresińskim na jednym wózku i jedynie mogę mu życzyć powodzenia. Kłody ma rzucane ze wszystkich stron, to chociaż my zaprzestańmy podkładania mu nogi. Wątpie żeby w najbliższym czasie właściciel się zmienił więc warto żebyśmy ten wózek pchali razem z nim, narzekanie nic nie da. Też mam pewne wątpliwości, ale z ocenami poczekam do końca sezonu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/new...st,nId,2248635 nie wiem czy było.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zamknąłem dwa tematy dotyczące Jakuba Meresiński przenosząc posty do tematu któremu nadałem nowy tytuł Jakub Meresiński życie i twórczość – fakty, wydarzenia, aluzje. Zrobiłem to dlatego że chcę oddzielić prywatne problemy pana Jakuba od Wisły Kraków. Oczywiście ponieważ jest on właścicielem Wisły w sposób pośredni oddziałuje to również na nasz klub, ale problemy z prawem nie dotyczą jego działalności w naszym klubie. W swej 110 historii Wisła miła różnych właścicieli jak wiemy nie wszyscy byli godni zapamiętania, jednak Wisła trwa dalej i będzie dalej trwała bez względu jakich będzie miała właścicieli czy to w ekstraklasie czy IV lidze.
Rozumiem że chcecie dyskutować odnośnie pana Meresińskiego. W temacie Jakub Meresiński życie i twórczość – fakty, wydarzenia, aluzje dyskutujemy jeśli ktoś ma taką potrzebę o życiu Pana Jakuba. W temacie Nibylandia czyli polityka sportowo-finansowa Wisły Kraków o finansach naszego klubu w tym o ewentualnych sponsorach ale nie ma tu miejsca na scenki z życia Pana Meresińskiego. ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|