The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2016, 22:39
thechris napisał(a):Wyświetl post
Własnie nie wiemy. Z każdym dniem dowiadujemy się więcej i są to coraz bardziej przykre dla Wisły Kraków informacje. Jednakże możemy mieć uzasadnione obawy, że to nie koniec... Istnienie takiego tematu nie wpłynie na to, że nowe informacje mogą się pojawiać. Jeśli jutro powiją kolejne "rewelacje" to i tak każdy je przeczyta na wyróżnionych linkach onetów czy u innych weszlaków.

Jeśli wykupił nas "pudelkowy" właściciel to im szybciej się dostosujemy tym lepiej dla nas (bo rozumiem, że na dziś obowiązuje 1906% poparcia?) A jeśli JM nie jest "pudelkowy" to niech to udowodni. Przynajmniej niech zacznie próbować...
Dyskutować można ba nawet trzeba oczekujemy poziomu od kogoś a sami co? No dziecinade robimy wierszyki itp. Jak to wygląda właśnie widać jak zależy niektórym na Wiśle faktycznie czas na beczkę i smieszki idealny ja wysiadam bawcie się dobrze...
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.08.2016, 00:17
radek2323 napisał(a):Wyświetl post
Jak to wygląda właśnie widać jak zależy niektórym na Wiśle faktycznie czas na beczkę i smieszki idealny ja wysiadam bawcie się dobrze...
Wybacz, ale mając do wyboru kompletne wyparcie i szukanie warszawskich spisków oraz robienie sobie jaj z obecnej patologicznej sytuacji wybieram to drugie. Nie ja sprzedałem mu akcje Wisły, kładąc kompletnie lagę na wszystko.

Na razie wygląda na to, że jesteśmy w dupie ale umówmy się - byliśmy kolosem na glinianych nogach od lat. Niektórzy już przyzwyczaili się do myśli, że nie będzie happy endu.

Chcesz zmieniać świat, to bierz kredki i zasuwaj malować po chodniku. Pomaga na terroryzm, to na właściciela bez matury też powinno.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.08.2016 o godz. 00:24.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Levis88
Senior Member

Od: 02.2015

Stary 08.08.2016, 20:23
To forum to głównie szydera z klubu. Nie ma to jak pocisnąć na właściciela, trenera, Boguskiego itp itp itp. W tym temacie czekamy tylko na wierszyk ABGwiślaka o twitterowych poczynaniach naszego nowego właściciela.
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 08.08.2016, 20:28
Nie zdziwię się jak znajdzie się kilku oszołomów co na własną rękę będą szukać jakiejś sensacji na temat właściciela i tu udostępnią jakieś głupoty, po czym jakiś dziennikarzyna napisze o tym artykuł. A czy będzie to prawdą czy nie to już nikogo nie będzie obchodzić.

radek2323: właśnie jaki jest JM to nie wie nikt, bo ani razu nie wypowiedział się w mediach. Nikt go nie zna a media wypisują same negatywne rzeczy, bo ludzie uwielbiają jak się innych niszczy w prasie bądź tv. A że gość napiszę coś luźnego na inście czy innym fejsie to ma do tego prawo jak każdy. Nie wiem czego oczekujecie od trzydziestoletniego chłopaka, który jest pewnie młodszy od połowy zarejestrowanych tu forumowiczów.
radek2323
Senior Member

Stary 08.08.2016, 20:36
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Nie zdziwię się jak znajdzie się kilku oszołomów co na własną rękę będą szukać jakiejś sensacji na temat właściciela i tu udostępnią jakieś głupoty, po czym jakiś dziennikarzyna napisze o tym artykuł. A czy będzie to prawdą czy nie to już nikogo nie będzie obchodzić.

radek2323: właśnie jaki jest JM to nie wie nikt, bo ani razu nie wypowiedział się w mediach. Nikt go nie zna a media wypisują same negatywne rzeczy, bo ludzie uwielbiają jak się innych niszczy w prasie bądź tv. A że gość napiszę coś luźnego na inście czy innym fejsie to ma do tego prawo jak każdy. Nie wiem czego oczekujecie od trzydziestoletniego chłopaka, który jest pewnie młodszy od połowy zarejestrowanych tu forumowiczów.

Co do JM to osobiscie kredyt zaufania mu dalem ale po ostatnich "akcjach" to .... szkoda slow. Dziwi mnie tylko ze wiekszosc zamiast pochylic sie powaznie nad problemami jakie ma moja ukochana Wisla to sobie kur..wa szydere robi!

Quo vadis Wisło?
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 08.08.2016, 22:05
Śmieszny jest rozdźwięk pomiędzy oświadczeniem adwokata, a tłitem JM, w którym JM praktycznie się.przyznaje do winy.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
mgła
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 08.08.2016, 22:12
MATURA to bzdura!

A poważnie płakać się chce co jutro nas czeka.....
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 08.08.2016, 22:18
mgła napisał(a):Wyświetl post
MATURA to bzdura!
.
nie matura a chęć szczera zrobi z ciebie własciciela-to tak parafrazując
dziękuję za uwagę
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 08.08.2016, 22:35
picasso napisał(a):Wyświetl post
nie matura a chęć szczera zrobi z ciebie własciciela-to tak parafrazując
Może ją jeszcze zdać. Nie wiem czy może przed sądem czy będzie musiał poczekać do maja...
zakk
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 08.08.2016, 22:20
jutro?
dzisiaj Jakub Meresiński został Jakubem M.
jutro będziemy kibicować Wiśle K.
zakk
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 08.08.2016, 23:40
Kilka osób ma tutaj 1906% racji, teraz prawdziwy kibic Wisły, nie wyśmiewałby obecnej sytuacji, tylko zbierał dowody na to, że pewien złodziej i oszust, uczciwie zapracował w podstawówce na 5 z plastyki.
radek2323
Senior Member

Stary 09.08.2016, 05:19
Ty rozumiesz o czym piszę? Chyba nie ale... I tak dobrze bo myślałem że wierszem odpowiesz poeto....Mnie do śmiechu jakoś nie jest to jednak wezmę te kredki.
Ostatnio edytowane przez radek2323 : 09.08.2016 o godz. 05:29.

Quo vadis Wisło?
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 09.08.2016, 06:48
samo robimy jeszcze większą gównoburze, tylko nie wiem w jakim celu. będzie lepiej jak będziemy się wkurzać, jak będziemy kogoś obrażać? myślę, że od tego nie będzie lepiej. czekam spokojnie co będzie dalej a Wasze żałości zostawcie dla siebie, bo pewnie w swoim prywatnym życiu też tak marudzicie. nie mówię, że nie jest to ciężki okres dla Wisły ale bez przesady, z każdej sytuacji jest wyjście a Wy już widzicie wybuch bomby atomowej i wielki lej zamiast naszego stadionu... pozdrawiam tych, którzy nie sieją fermentu i paniki.
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 09.08.2016, 07:12
Dziennikarskie śledztwo doprowadziło do ujawnienia jednej z gwarancji bankowych!

PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 09.08.2016, 08:14
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Dziennikarskie śledztwo doprowadziło do ujawnienia jednej z gwarancji bankowych!

Dlaczego na tej niby gwarancji bankowej widnieje Jakub M. a nie Meresiński? W takich dokumentach podaje się pełne imię i nazwisko. Dodatkowo to przekreślenie kwoty i brak jakichkolwiek oznaczeń typu pieczątka, data wystawienia. Dodatkowo takie coś wystawia się na papierze firmowym, a nie jakimś skrawku żywcem wyrwanym z zeszytu. Komuś widać musi się nudzić skoro takie coś tutaj wstawia.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 09.08.2016, 08:31
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego na tej niby gwarancji bankowej widnieje Jakub M. a nie Meresiński? W takich dokumentach podaje się pełne imię i nazwisko. Dodatkowo to przekreślenie kwoty i brak jakichkolwiek oznaczeń typu pieczątka, data wystawienia. Dodatkowo takie coś wystawia się na papierze firmowym, a nie jakimś skrawku żywcem wyrwanym z zeszytu.
Kurcze mówisz, że to podróba?
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.08.2016, 08:54
Dlaczego na tej niby gwarancji bankowej widnieje Jakub M. a nie Meresiński? W takich dokumentach podaje się pełne imię i nazwisko. Dodatkowo to przekreślenie kwoty i brak jakichkolwiek oznaczeń typu pieczątka, data wystawienia. Dodatkowo takie coś wystawia się na papierze firmowym, a nie jakimś skrawku żywcem wyrwanym z zeszytu. Komuś widać musi się nudzić skoro takie coś tutaj wstawia.
Proszę napisz, że nie pisałeś serio...
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 09.08.2016, 09:13
nesta napisał(a):Wyświetl post
Proszę napisz, że nie pisałeś serio...
Pewnie, że nie pisałem serio. Tylko nie widzę powodów dla których tworzy się i wstawia takie rzeczy. Może się okazać, że jeszcze dzisiaj lub jutro będziemy mogli przeczytać o tych "gwarancjach" w prasie.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
wolfu
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 09.08.2016, 12:27
hahahahahahahah
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 09.08.2016, 07:29
A nie mówiłem...
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 09.08.2016, 08:23
Życie jest jak rower,
kupując Wisłę włączyłem power.
U boku mego Golda,
urody Usaina Bolta.
Patrząc na nią większą mam chcicę,
na twitterową jajecznicę.
Skarbówka we mnie się podkochvje,
O VAT ciągle zagaduje.
Podobnie jak prezes PZPN-u,
ćwierkaniem pocisnę jemu!
Ja tylko bronię się przed gniewem,
albo też Bońkiem Zbi-gniewem?
Generalnie mam wyjebane,
a będzie mi dane.
Na reszte wywalam PiS-iora,
Widzewskiego zakapiora.
Anty PO-PiS!!!
whitestar1990
Member

Od: 08.2015

Stary 09.08.2016, 08:57
http://www.youtube.com/watch?v=0lYUrZdHx10

"Może byś tak Marek wpadł popedałować..."
Blaszczu16
Koneser

Stary 09.08.2016, 11:31
Brakuje rozgrywającego. Nie wierzę, że przez lato zapomnieli jak się jedzie z frajerami tak jak na wiosnę za WWWDoWczyka?
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 09.08.2016, 12:27
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Brakuje rozgrywającego. Nie wierzę, że przez lato zapomnieli jak się jedzie z frajerami tak jak na wiosnę za WWWDoWczyka?
nie zapomnieli.Tylko ze teraz robią za frajerów ktorych sie jedzie.
Raz na wozie, raz pod wozem
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Rience
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 09.08.2016, 12:32
Takie sranie we własne gniazdo jest słabe jak cholera. Czy wam się to podoba czy nie jedziemy z Meresińskim na jednym wózku i jedynie mogę mu życzyć powodzenia. Kłody ma rzucane ze wszystkich stron, to chociaż my zaprzestańmy podkładania mu nogi. Wątpie żeby w najbliższym czasie właściciel się zmienił więc warto żebyśmy ten wózek pchali razem z nim, narzekanie nic nie da. Też mam pewne wątpliwości, ale z ocenami poczekam do końca sezonu.
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 09.08.2016, 12:35
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/new...st,nId,2248635 nie wiem czy było.
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 09.08.2016, 23:34
Zamknąłem dwa tematy dotyczące Jakuba Meresiński przenosząc posty do tematu któremu nadałem nowy tytuł Jakub Meresiński życie i twórczość – fakty, wydarzenia, aluzje. Zrobiłem to dlatego że chcę oddzielić prywatne problemy pana Jakuba od Wisły Kraków. Oczywiście ponieważ jest on właścicielem Wisły w sposób pośredni oddziałuje to również na nasz klub, ale problemy z prawem nie dotyczą jego działalności w naszym klubie. W swej 110 historii Wisła miła różnych właścicieli jak wiemy nie wszyscy byli godni zapamiętania, jednak Wisła trwa dalej i będzie dalej trwała bez względu jakich będzie miała właścicieli czy to w ekstraklasie czy IV lidze.

Rozumiem że chcecie dyskutować odnośnie pana Meresińskiego.
W temacie Jakub Meresiński życie i twórczość – fakty, wydarzenia, aluzje dyskutujemy jeśli ktoś ma taką potrzebę o życiu Pana Jakuba.

W temacie Nibylandia czyli polityka sportowo-finansowa Wisły Kraków o finansach naszego klubu w tym o ewentualnych sponsorach ale nie ma tu miejsca na scenki z życia Pana Meresińskiego.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów