|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
jutro ważny mecz dla DW. myślę że jak nie przegra to nic mu z głowy nie spadnie.
Popatrzy na skład realnie..szaleństwa nie ma. playmarkera nie ma. Oprócz Małego skrzydeł nie ma. Na spokojnie. Co do nie daj Boże zmian..ja osobiście liczę na MS Złotousty dobrze się u Nas czuł i ma parę rzeczy do udowodnienia.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Zwalnianie trenera nie ma sensu, chociaż ja się wiele po DW w długim okresie nie spodziewam. Wydaje mi się, że trener trochę zmarnował początek sezonu. Wiele ekip zajętych pucharami, w kryzysie itd., a my do pierwszych dwóch meczów podeszliśmy, jakby to były sparingi. Eksperymenty, testy, chora selekcja. Dziwne to wszystko.
Na pewno DW jest jednak gwarantem pewnego poziomu, czego nie można powiedzieć o rożnych wynalazkach, które mogą nam się na ławkę wtoczyć.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|