|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Ta liga to kompletna kupa. Jakby nie Wisła to bardziej by mnie interesował wpływ wycinki drzew Amazonii na populację chomików brazylijskich w tym rejonie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Piast grał tamten sezon trójka obroncow i wrócił do 4 - chłopy nie wiedzą co sie dzieje na boisku.
Lechia poki co gra taktyka na udo. Wisła Płocki ciekawa z kontry. Lech srednio i bez pomysłu, ale zmieniona obrona cała. Śląsk bez napastnika ale z Mariolką który rządzi i dzieli. Legia przez 30 minut gra tak ze powinna miec 4-0 a w drugiej połowie oddychają rekawami od 50 minuty. Psychika zero. Kielce dalej w Senegalu, a Wisła wygrywa mecz grając z 1 obronca. Liga rządzi, liga radzi liga nigdy Cie nie zdradzi! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
Z jednej strony jest straszno-śmiesznie, a z drugiej Cra...via czy Zagłębie naprawdę fajnie się prezentują. Jestem ciekaw, czy Zagłębie poradzi sobie w LE i przejdzie do kolejnej rundy Pucharu Lata. Szanse są niewielkie, bo Partizan gra świetnie na wyjeździe - 1,86 gola na mecz robi wrażenie ![]() https://sporticos.com/pl/2016-07-21/...rtizan-belgradSzkoda, że Wisełka nie gra w europejskich pucharach...Jak sobie przypomnę mecze z Parmą, Schalke, Panathinaikosem czy nawet Twente, to łezka się w oku kręci. |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Mocny klub z zapleczem kibicowskim i możliwością skupowania najlepszych z ligi i zagranicznych dobrze wyszukanych zawodników - Tego nie ma ani Zagłębie, ani Cracovia, Legie się stara. Bez tego nie ma żadnych szans w pucharach.
Dla wielu też puchary to strata kasy bo żeby zarobić trzeba tam się dostać, a żeby się dostać to trzeba coś włożyć, a to coś nie może być warte 250 tyś Jurków. PS: Rozkapryszona primadonna Duda poleciała do Berlina, i dobrze. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
I bomba. Był out, teraz czas na in.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Duda już oficjalnie klepnięty więc Wesz(L)o oficjalna strona klubu z Warszawy może wypuścić taki oto tekścik.
http://weszlo.com/2016/07/21/dlaczeg...ondrejem-duda/ Dopiero teraz Lesnodorski dał zielone światło na opisanie sytuacji z resteuracji gdzie legia świetowała mistrzowstwo. Gdyby tak zachował się pilkarz innego klubu Np nasz Dziki Donald weszlo rozjecjaloby go z miejsca i jechalo by po nim przez nastepne kilka tygodni. A tak skoro nie było pozowlenia z Legii o opisaniu sytuacji z Dudą ten tekst musiał siedzieć w zamrażarce do dzisiaj. A dzisiaj przekaz jest taki kibice legii tak ogolnie to nie ma za kim tesknic bo Duda to burak... Kieszonkowi dziennikarze ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Prognozuje ,że Legia z tym trenerem nie zdobedzie mistrza . Graja dwa razy gorzej niz za Czerczesowa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Może i żałośni, ale dzisiejszym artykułem trafili w sedno.
Po eurow........u przyszedł agrow......... z Termaliką http://weszlo.com/2016/07/24/live-eu...t-juz-w-lipcu/ ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Porażki parchów zawsze cieszą
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
http://weszlo.com/2016/07/22/miskiew...od-beniaminka/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ładnie sobie poczyna Zagłębie Lubin. Naprawdę fajnie się patrzy na ich grę. Dziś na Termalicę wyszło kilku rezerwowych, a i tak widać było jakość i pewnie wygrali 2:0.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jak tak dalej pójdzie to rudy powalczy o mistrza
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Dobra drużyna i solidny trener. Kandydat do Mistrzostwa Polski.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Witam
Zainsiprowany historią zmian herbów Wisły - czy macie podobne przykłady dla innych zespołów? ![]() Wiem, że Cracovia szczyci się, iż nigdy nie zmieniała herbu. Na stronie: https://www.wikipasy.pl/Herb_Cracovii nie pokazują co prawda dodatkowych opcji jakie są tutaj: http://historiawisly.pl/wiki/index.php?title=Cracovia Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
4 dychy na Lech-Arka, co jak co, szacun
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z czego 19.000 dzieci z wielkopolskich szkół, które weszły za darmo... autokarów w Poznaniu jak w ŚMB w "podkrakowskich" Łagiewnikach. Fajna akcja.
Powód: Brak pauzy
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 26.09.2016 o godz. 18:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
Wysłałem wczoraj maila na adres, który podał mi rzecznik prasowy. Fajnie by było wprowadzić coś takiego u nas. Np. za symboliczną złotówkę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
To Kraków. 14 minut samochodem od Wawelu. No chyba, że Wawel też jest podkrakowski i Rondo Matecznego i Borek
Ostatnio edytowane przez mgła : 25.09.2016 o godz. 21:16.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mgła... pojęcie "podkrakowskich Łagiewnik" wprowadziły stołeczne pomioty z Woroniczej 17 podczas transmisji z pielgrzymek JP2 i B16 do Polski. Na szczęście przed wizytą F1 w Krakowie Dziwisz 500 metrów za stacją Łagiewniki (daw. Borek Fałęcki) zrobił stację Kraków Sanktuarium. Szkoda że w Stolycy te błazny nie jeżdżą na podwarszawski Ursynów, czy podwarszawskie Bielany!
Kolego zauważaj cudzysłowy następnym razem, bo mnie akurat topografia Krakowa nie obca. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
No właśnie nic mnie tak jak to określenie nie wkurza. Sorry.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
W Legii miało byc tak pieknie po awansie do LM a tu nie dosc, ze na mecz z Realem zamkniety został stadion dla kibicow to jeszcze media donosza o rozłamie Mioduskiego i Lesnodorskiego. Jeszcze do tego formy nie maja a dzisiaj do Warszawy przyjezdza Lechia.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zdziwię się jak będzie inny wynik niż wygrana braci z Gdańska
.Widać, jak pojawia się za duża kasa to zaczyna ludziom odwalać. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To się trochę zdziwiliście
![]() jakich braci? tych co wczoraj czekali na wyjazdowiczów na trasie? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ha ha ha dobre
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jakbyś w autokarze jadącym na mecz (zwykli kibice, banda jechała całkowicie osobno inna trasa) i zobacyzł napinającą się Lechie to byś może zmądrzał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
skonczcie dzieciaki z tym braterstwem Lechii- to nie faceebob
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To do mnie? Ja sie z Tobą zgadzam. Śmiałem się z Błaszczu16
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 02.10.2016 o godz. 22:06.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W takim razie wybacz, źle zrozumiałem Twój wcześniejszy post.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|