|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
W związku z tym owe 64 miliony stały się przychodem Wisły Kraków w związku z czym musi ona zapłacić Skarbówce 19% od tej kwoty + odsetki od daty zobowiązania. Tak tylko myślę. Cupiał po prostu nie chce, żeby Wisła musiała te 12-14 milionów zapłacić, bo z czego? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Kapitał zakładowy TF jest równy 923 mln zł, ale wiadomo, że nijak się to ma do stanów finansów Wisły która jest dla Cupiała drogą zabawką.
*Nie jestem księgową, wnioskuję tyle co z doniesień medialnych.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 20.07.2016 o godz. 20:19.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Co do produkowanych rewelacji to w temacie Nibylandia - 2 tygodnie temu rzuciłem informacje o podwyższeniu kapitału zakładowego w Wisła SA rzucając przypuszczenie, że Cupiał może szykować sie do sprzedaży akcji klubu. Jak kolejny raz widać nasze forum jest czytane a przypuszczenia brane jako pewnik, bo watpię aby ktoś ruszył do KRS zajrzeć w akta. To takich mamy teraz dziennikarzy co to głownie przeczesują fora internetowe... Pozdrawiam ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|