|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Zaczynają się"sędziowskie błędy". Gil nie widzi fauli na wiślakach
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zastanawiał się nad tym, czy budżet Wisły pozwoli na odbycie jej zgrupowania w okolicach Trójmiasta pomiędzy meczami z Lechią i Arką.
![]()
Kurde faja!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Pierwsze co mi się nasuwa. Mamy trenera, który reaguje co się dzieje na boisku. Słabo grał Drzazga - zmiana w przerwie. Zgasł Mójta, zmiana na Pietrzaka, Gasł Mały, zmiana na Zacharę.
Cieszą 3 punkty. gra naprawdę niezła, w I połowie do momentu babola Miśka kontrolowaliśmy całkowicie mecz. Mam mieszane odczucia co do Miśkiewicza. Gdyby nie wolno było dośrodkowywać, to byłby najlepszy bramkarz ligi. Świetne interwencje przy strzałach Gyuorcso i Zwolińskiego w sytuacjach sam na sam. Obrona nieźle. O dziwo Uryga dał radę. Bardzo dobrze Sadlok i Cywka. Dla mnie najbardziej niedoceniany piłkarz Wisły. Gdzie go nie postawią tam gra swoje. Dzisiaj kilka bardzo ważnych interwencji. Brlek - najlepszy mecz w Wiśle. Chyba zaczyna rozumieć grę w naszej ekstraklapie. Brozio i Ondrasek widać, że coraz lepiej się rozumieją. A strzał Pietrzaka palce lizać. Już wcześniej w sparingach było widać, że umie zawinąć swoją lewą nogą. Prawdę powiedziawszy uważam, że do tego systemu gry nadaje się lepiej niż Mójta, bo grać do przodu to zawsze potrafił. Jak na mecz bez 6 podstawowych graczy - super. Jestem pod wrażeniem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
To też niezłe - szczególnie przy kontrze jak Ondrasek podawał do Brożka w idelanej sytuacji... i kontra po 90 minucie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Mecz wyrównany, ale wynik idzie świat. Rok temu takie mecze remisowaliśmy/przegrywaliśmy i to jest dużo różnica. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
W tym meczu było tyle błędów w defensywie z obu stron ,że powinno się skończyć wynikiem 5-5.
Miśkiewicz zawalił gola , ale uratował nas później dwukrotnie w sytuacji sam na sam. Uryga jeden wielbłąd w 1 połowie po którym cudem nie straciliśmy gola. Małecki grał tylko w 1 połowie. Brlek coś tam próbował rozgrywać ale ogólnie nie zachwycił. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Lucjusz
Widzisz co chcesz i to Twoja sprawa. Obserwuje Brelka od samego początku i wiem co widzę. Dzisiaj w końcu widać było luz w jego grze i sporo naprawdę fajnych podań. Nie wiem o co Ci chodzi, widocznie jesteś urodzonym malkontentem. Ja cieszę się z małych rzeczy bo to one budują klimat w tym zespole. Zapamiętaj, że Wolskiego nie ma i nie będzie w Wiśle. Poszedł do Lechii i wczoraj był chyba najsłabszym zawodnikiem na boisku. Przeszedł obok gry. W Wiśle każdy walczył. Nawet kiepski Drzazga, czy Boguski. Wolę walczących piłkarzy, niż kiepskich wirtuozów. Poza tym, nie podoba Ci się gra naszej Wisły? W lidze jest jeszcze inna Wisła. Przeżuć się na nią. Pozdro |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|