|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Tylko Wisla praktycznie nikogo nie kupuje a szczegolnie od czasow holendrow wiec kogo tu promowac i sprzedawac.
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ gdzie Rzym a gdzie Krym? porównaj sobie kariery tych dwóch ludzi. :|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
To była szydera. Nie w temacie ale jakbyś nie widział:
https://www.youtube.com/watch?v=OmJYfL5u0W4 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ W sumie coś mi mignęło w umyśle, że to może być nawiązanie do tego cyrku, ale w internetach różne rzeczy ludzie piszą całkiem na serio.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Można zamawiac już autobiografie Radka:
http://www.empik.com/radoslaw-kaluzn...iazka-p?rank=5 ktoś się skusi? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
To oczywiste, ze gosc siedzi kolo koryta i but na morde mu za to. Zyje z Wisly to oczywiste, jednak zastanawiam sie o jakich prywatnych interesach mowa? Bo kontekst, jak by mowa byla o jakis ....a bajonskich sumach wedrujacych po kajmanskich kontach. Przeciez od lat grzebiemy w smietniku i pozyskujemy darmowych zawodnikow, to nie kumam o jakich biznesach mowa. Mam rozumiec, ze ktos inny...(jak ktos tam .......nal, Zewlakow) ma dojscia do innego smietnika, lub wtyczke w afrykanskim buszu, ktora wysle kontener pelen darmowych i malo wymagajacych socceros? Przeciez kopacz z karta na reku nie jest czyms normalnym. On nie jest wolnym zawodnikiem, dlatego ze jest zbyt zajebisty dla poprzedniego klubu i postanowil zarobic hajs na nowym podpisie . On nie przebiera w ofertach czy negocjuje dla siebie jak najlepsze warunki z innymi klubami. On jest po prostu hujowym grajkiem, hujowym do tego stopnia, ze nikt nawet go nie chce za free...Zazwyczaj pochodzi z jakiegos wy....owa gdzie loda sie robi za cukierki a pierwsza pilke zrobil mu ojczym z moszny upolowanego Swierzopa. Jesli taki zawodnik do nas przychodzi to musza poleciec fanty. Z racji tego, ze liga polska jest nastym wyborem to pewnie zachechmeca go Iphone 4s na karte lub zaurocza legenda o Wawelskim Smoku...Niezdecydowanym zafunduja pokaz slajdow rodzinnych DG77...poruchasz! Reasumujac. Nie sprzedajemy bo nie mamy czego sprzedawac. Nie kupujemy bo nie mamy kasy zeby kupowac. Mamy kiepski PR bo jestesmy kiepskim zespolem, grajacym w kiepskiej lidze i nie potrafimy od lat powalczyc o pudlo. Nasze "gwiazdy" nie odstaja jak im sie uda. Zazwyczaj prezentuja poziom polskiej ligi, pograc z rozpuszczona legla i przejebac z tuzami kieleckimi nastepnie dac serducho z PBB by nastepnie zamulic na szczycie z wielkim vice Piast Gliwice. Ty sie zastanawiasz, jak wiele milionow nam przechodzi kolo nosa z Make i Ryszarda...a ja sie zastanawiam czy ktos naprawde ich chce i w ogole po co? ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ Tak, tak, dlatego taka Jagiellonia zarobiła od 2011 roku, 11 mln euro na transferach?
Ostatnio edytowane przez Viper : 15.07.2016 o godz. 09:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Bez przesady, że nie mamy czego sprzedawać. Myślę, że gdyby Legia lub nawet wspomniana Jagiellonia miały takiego Jovicia czy nawet Guzmicsa, to już dawno zostaliby sprzedani za parę milionów. Nie sprzedajemy i mamy kiepski PR bo nikt w tym klubie nie panuje nad podstawami, a o ważnych sprawach decydują ludzie delikatnie określając niekompetentni. Także nie przesadzajmy, że nasi kopacze są aż tak żałośni. Są słabi, ale inne kluby sprzedają słabszych zawodników. Nie wnikam, czy za miliony czy tysiące. U nas każdy grosz mógłby się przydać. Nie będę się rozpisywał o Wolskim i żałosnej propozycji kolejnego wypożyczenia. Szkoda mi czasu. Każdy może mieć swoją opinię, ja mam taką, jaką przedstawiłem. ![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
Jeszcze raz pytam, o czym swiadczy przyklad Jagiellonii wedlug Ciebie? ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wywiad z Moskalem
http://weszlo.com/2016/07/18/w-wisle...ulem-wsparcia/ Cytat:
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Spoko wywiad. Praca w Pogoni na pewno będzie dla niego jakimś testem. Powodzenia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mistrz ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
^^ raczej miszcz chciałoby się rzec.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
kolejny raport o Wiślakach. Jest co czytać http://www.wislaportal.pl/31229,Byli...___raport.html
![]()
Bramki byłych Wiślaków grających obecnie w ligach zagranicznych oraz informacje o byłych ligowcach -> https://twitter.com/misticotsw
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Kazimierz Moskal w "Pomidorze" (są pytania o Wisłę) - https://www.youtube.com/watch?v=UgsLxyqUE3c
+ niepowiązane z tematem, ale wrzucę w bonusie: Arka - Wisła, od kuchni - https://www.youtube.com/watch?v=yBIhSCmPKmE |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Rafa Crivellaro pojawił się w 88 minucie meczu ligi europejskiej pomiędzy Heraclesem a Aroucą (1:1). Co ciekawe, dwie minuty później Arouca strzeliła bramkę wyrównującą.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2016
Offline |
|
|
Pojawiają się informacje, że Kuba ma przejść do Wolfsburga za 5mln euro. Gdy przechodził do BVB głośno było o tym, że Wisła będzie miała jakiś % od kolejnego transferu (chyba 20%) - orientuje się ktoś czy ten zapis kontraktowy jest dalej w mocy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Były jakieś doniesienia, że Wisła zagwarantowała sobie jakiś procent, ale czy to prawda to chyba nie wiadomo. Jeśli jednak taki zapis był, no to powinien być aktualny.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A tego typi zapisy nie obowiązują w okresie trwania jednego kontraktu? nie jestem pewien jak to jest sformułowane.
A Kubie wszystkiego dobrego, w BVB by się nie nagrał, a w Wolfsburgu powinien grać pierwsze skrzypce. Bomba! ![]()
Life is short. Wear your passion!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Co ma kontrakt piłkarza do umowy miedzy klubami podczas jego zakupu/sprzedazy? Nic. Jesli byl taki zapis o procencie z nastepnego transferu/zysku ciagle obowiazuje.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mowa jest nie tyle o wychowankach tylko po prostu sprzedanych zawodnikach za niemałe pieniądze. W transferach wypadamy strasznie blado przez ostatnie 10 lat i czy się to komu podoba czy nie, taka jest prawda.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ No i dociera o co mi chodziło, o czym napisałem. Ważniejsze jest kto sprzedaje a nie kogo. Zdzisiu Kapka nikogo nam za dobre pieniądze nie sprzeda, potrzebny jest nowy dyrektor sportowy, znany i szanowany w świecie piłkarskim. Citko takim też nie jest, choć i tak lepszy jak Kapka.
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Ja pamiętam tylko, ze był zapis o kilkuset tysięcy euro dopłaty w przypadku awansu BVB do pucharów oraz słowna umowa sparingu między tymi klubami. Z Uche to samo czytam, kiedy zmienia klub, że się Wiśle coś należy. Wyluzujcie trochę. W klubie się nie przelewa, ale, żeby być takim zdesperowanym i szukać w każdej umowie naszych byłych piłkarzy jakichś kruczków to już lekka przesada.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|