|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 05.2016
Offline |
|
|
Witam, jestem studentem V roku Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie i piszę obecnie pracę magisterską na temat Marketingu sportowego na przykładzie Wisły Kraków. Prosiłbym Was o wypełnienie ankiety dotyczącej oceny marketingu naszego ukochanego klubu. Ankietę można wypełnić pod tym linkiem: http://goo.gl/forms/mViXf6MIitnacK002
Wnioski, które uda mi się wyciągnąć na podstawie zebranych danych planuję przekazać klubowi. Z góry dziękuję za wypełnienie ankiety ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ciezko pisać o czyms co praktycznie nie istnieje.
No dobra ,pol zartem to bylo.ale wypełniłem ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Wypełnione.
Mam nadzieję że uda się podglądnąć wyniki po zakończeniu ankiety. Nie znam się na takich badaniach ale czy przeprowadzasz ją tylko na grupie kibiców zebranych na Wiślackich forach czy też na "pikinikach" ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Wypełnione również.
Ciekawy temat sobie wybrałeś, życzę powodzenia w pisaniu. Fajnie by było później móc zobaczyć wyniki Twojej pracy, może je udostępnisz? Mam nadzieję, że w klubie sobie tym tyłka nie podetrą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Wypełnione.
Obawiam się, że praca nie będzie zbyt obszerna. Co tu opisywać |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Wypełnione.
Mam nadzieję że jednak w jakiś sposób to coś pomoże. ![]()
Jazda Jazda Jazda !!! Biała Gwiazda !!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
ja też wypełniłem i na pewno nie będziesz zadowolony z wyników
słabo to wygląda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
wypełnione, ciekaw jestem wniosków.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Wypełniłem, dobrze by było później te wyniki przesłać do klubu.
Może da im to do myślenia... (takie marzenia) ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Zrobione.
Ciekawe jak obszerna będzie ta praca |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2016
Offline |
|
|
Wypełnione
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Dziękuję wszystkim, którzy wypełnili już ankietę. Ankieta została wysłana również do osób, które nie przesiadują na forach.
Odpowiedzi będę zbierał do końca dnia jutrzejszego, a prawdopodobnie w niedzielę opublikuję wyniki. Do klubu wyślę wersję rozbudowaną, która będzie zawierała wyciągnięte wnioski z ankiety oraz zebrane przeze mnie informacje dotyczące marketingu Wisły w porównaniu do innych ekstraklasowych oraz zagranicznych klubów. Miejmy nadzieję, że chociaż przeczyta to ktoś w klubie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ale z ciiebie spryciarz....inni będą pisać pracę miesiącami zarywając noce a ty dwie godzinki,trzy strony i zrobione
![]() ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Najpiej pokaz to zarządowi i pionowi od marketingu gdyby takowy oczywiscie istniał.Jak zobacza wyniki moze ruszą swoje puste mózgi.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wypełnione
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Witam, pod tym linkiem można zobaczyć wyniki ankiety:
http://u23i.imgup.net/wislakrako5630.png Do końca następnego tygodnia skończę pisać porównanie działań marketingowych Wisły z innymi klubami w Ekstraklasie oraz wnioski wyciągnięte z badań, wtedy prześlę to do klubu. Jeśli mi coś odpiszą to dam Wam znać. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za pomoc. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
Takie moje małe spostrzeżenie. Gdyby dać w pytaniu o ocenę, jak się ocenia działalność marketingu odpowiedź "Bardzo chujowo", to myślę, że więcej osób by na to zagłosowało ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2016
Offline |
|
![]() |
|
|

|
||||||