|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jak Wolski nie chce grać w Wiśle, czy nawet nie mają kasy to może Radosław Majewski właśnie rozwiązał umowę
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
rozwiazał bo podobno dogadany z Lechem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Górski z Chrobrego.Szybki,przebojowy,15 bramek w sezonie.Na Rece to już Nas raczej nie stać
|
|
|
|
Member
Od: 05.2016
Offline |
|
|
On jest przymierzany do jagielloni a i tak nie wiem czy jest gotowy do gry na pelnych obrotach w ekstraklasie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W mediach pojawiła się plota,.że zabiegamy o Patryka Lipskiego i Emilijus Zubas
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Kiedy oficjalne info, że Wolski nie zostaje w Wiśle?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pavel Nekhajchik http://www.transfermarkt.pl/pavel-ne.../spieler/61960
Sergey Kislyak http://www.transfermarkt.pl/sergey-k.../spieler/45613 ciekawa opcja , do wiziecia za darmo |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
moze i hity menagera ale i dobrzy zawodnicy w realu ,w idziałem w kilku meczach reprezaentacji i mysle ze na polska lige to wzmocnienia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
po co nam wzmocnienie na pozycji defensywnego pomocnika?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Ani oni by tu w tym momencie nie chcieli przyjść, ani zapewne nie mamy pieniędzy żeby płacić im wysokie pensje. Jeśli udałoby się wypchnąć Balashova i Guerriera to może warto powalczyć o Rybickiego z Sieradza. Z tego co pamiętam ma kartę na ręku, a w 1. lidze błyszczał. http://www.transfermarkt.pl/mariusz-...spieler/215124
Ostatnio edytowane przez Virusman : 01.06.2016 o godz. 17:26.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jedyne na co mozemy liczyć , to to ze jakims cudem uda sie z Wolskim + uzupelnienia składu i ewentualnie jakis złoty strzał bo konkretne wzmocnienia to tylko w sferze SF.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Na początku okienka transferowego poszła plotka, że jesteśmy zainteresowani Colakiem. Nawet na 90minut.pl jest w gronie obserwowanych przez nas zawodników.
To wygląda na to, że być może bedziemy konkurowali o niego... z Arsenalem Londyn ![]() http://www.express.co.uk/sport/footb...Personal-Terms Myślę, że Colak jednak skusi się na naszą ofertę. Przecież każdy chce do nas przyjść, nawet jeśli mógłby grać bez wypłacanych pensji przez parę miesięcy. Do tego mamy dobre boisko treningowe i Kapkę, który ma dar przekonywania. Razem z Rybusem i Wasilewskim Colak stworzy zabójcze Wiślackie trio. Powód: pokręciłem zdanie
Ostatnio edytowane przez Virusman : 03.06.2016 o godz. 22:15.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Gdybym był Cupiałem to bym się mocni zastanowił nad angażem Rybusa. Gościu ma kontuzje i nie wiadomo jak się będzie prezentował po jej wyleczeniu. Nam są potrzebni piłkarze na już, gotowi do gry a nie jakieś kaleki i najlepiej kadrowicze a nie odpady, które na euro nawet nie pojadą. Sprawa do przemyślenia jak dla mnie.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Według, niektórych ekspertów z forum to Wisła zrobiłaby mu łaskę gdyby raczyła go zatrudnić także...
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Marcin Kowalczyk stał się wolnym zawodnikiem, można by z nim podpisać umowę,gorszy od Głowy nie będzie
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Przydalby sie ktos mlodszy a nie kolejny emeryt
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
nie będzie gorszy od Głowy?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chodziło mi o lepszy sorry
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Wasilewski nie przyjdzie do Wisły.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Ktoś widział w ogóle tego Walskiego w akcji?
Z tego co wyczytałem w internecie to spory talent, Pogoń chciała przedłużyć z nim kontrakt ale on nie chciał. w Pogoni stawiał na niego ... Wdowczyk, więc chyba wiadomo czemu do nas ma przejść. Gra najczęściej na pozycjach 6/8/10. Oczywiście jeśli FW pisze prawde. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zamiast Wolskiego będzie Walski
gra? graup@ Cytat:
![]()
Piggy oddaj hajs