|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Czyli jestes co najmniej "3 uchem" w łańcuszku... gluchy telefon to fajna zabawa dla dzieci, mozna sie posmiac.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
W....ia mnie po prostu wypisywanie bzdur na forum zasłyszanych gdzieś tam z dziesiątej ręki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
JEDREK76 na wojnie z gimbazą
![]() Zmartwię Cię - nie wygrasz tej wojny. Więc nie ma się o co denerwować. Wrzuć na luz. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
ja wiem (ale co z tego - po prostu stary dziad ze mnie
)gdzieś przeczytałem że za tego Mójtę musielibyśmy zapłacić bo mu się automatycznie przedłużył kontrakt z PBB. Jeśli tak to pytanie ile (pewnie nie 10 tys. zł), ale i tak to mi się nie podoba. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jakiej znowu wojnie? Gość napisał naszego piłkarza z ksywki co jest w jakiś sposób normalne, a tutaj zamiast po prostu napisać ,,Ano tak nie wiedziałem, że ma taką ksywę" to już jakieś podjazdy o o tym czego się nie zna, gimbazie, pochodzeniu avatora (wiem skąd pochodzi - jakby ktoś zaraz zapytał) i Bóg wie jeszcze o czym. Ehhh.......
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2016
Offline |
|
|
Nie jestem gimbusem , mam ponad 20 lat - dostałem informację od kolesia co dużo wie o Fiorentinie że dostał taką informację to ją przekazałem .Nie mówię,żę to najpewniejsze info,żę tak będzie itd. Nie trzeba jej brać do Siebie , chyba można tu podawać różne plotki? Przecież nie piszę,że do Wisły idzie jakaś gwiazda - spokojnie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wg PSu Fiora ma dać znać co z oferta do końca maja.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Jak już musisz pisać plotki to tu jest od tego temat : http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=4404 W tym temacie (przynajmniej w zamyśle) komentujemy konkretne decyzje transferowe Wisły. Czyli informacje oficjalne, ew doniesienia prasowe (nie z blogów, Facebookow czy twitterow). Moderatorzy śpią widzę, zamiast takie posty wy...ac a ich autorom dać odpoczynek od forum do końca okienka... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Może zakończymy te przepychanki i wrócimy do sedna sprawy.
To już dawno zrobiło się nudne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Po co nam ten Mójta. Gość ma 30 i niczym się nie wyróżnia. Lepiej już znaleść kogoś młodszego lub z większym doświadczeniem meczowym
http://weszlo.com/2016/05/27/wszyscy...-czy-slusznie/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Nie mówię, że na weszło mają rację. Bardziej nie podoba mi się zachowanie samego zawodnika, który jasno chwali się swoimi ofertami z takich klubów jak Cracovia, czy Pogoń. Takie zachowanie jest niepotrzebne, szczególnie gdy odchodzi się z spadkowicza.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Akurat o to ciężko się przyczepić. Mały od dłuższego czasu był słabiutki i nic nie zapowiadało, że nagle przestanie się kopać w czoło. By przewidzieć, że on jeszcze kiedyś będzie grał na przyzwoitym poziomie, potrzebny był nie ekspert piłkarski tylko wróżka.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Poza to nie wróżki o tym zadecydowały, ale zarząd Wisły. Gdy trzeba to ich krytykujmy, ale i pochwalić czasem trzeba. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Mały nie grał przyzwoicie, Mały grał świetnie i był jedną z wiodących postaci na wiosnę. Mały miał zawsze problem z emocjami, a nie z grą. To go niszczyło. Od kiedy (podobno) zaczął korzystać z pomocy specjalisty zaczął grać świetnie.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niepotrzebny sarkazm. Mój punkt widzenia jest po środku. Ani nie wierzono jakoś szczególnie mocno, że się odbuduje, ani nie sądzono, że to pieniądze wyrzucone w błoto. Miał być tanim zawodnikiem poszerzającym kadrę. Niby czemu ktoś miałby zakładać, że się odbuduje, skoro nawet przed odejściem z Wisły nie potrafił ustabilizować formy na solidnym poziomie? Praktycznie nikt nie wierzył, że będzie grał lepiej niż przed odejściem, bo nie było ku temu podstaw.
w skali klubu? OK, masz rację. W skali ligi? A w życiu. Dla mnie grałby świetnie, gdyby ocierał się o reprezentację. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jova zamienił byś Małego na Peszke? Bzdura totalna .
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Peszko gra w reprezentacji za zasługi. Gdyby nie wcześniejszy staż w kadrze, nikt nawet by na niego nie spojrzał. Nie ma w tej chwili w lidze skrzydłowego, który grałby na reprezentacyjnym poziomie. Świetnymi skrzydłowymi to byli Kosowski i Zieńczuk w sezonie 07/08. W nie tak odległej przeszłości, świetny momentami był Donald, może Pawłowski z Lecha.
Ostatnio edytowane przez jova : 29.05.2016 o godz. 00:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
+Kalu Uche Ale takim pierwszym skrzydlowym który mi przychodzi na myśl z automatu to Kosa. Bieg, dokładna centra ,bieg dokładna centra i tak caly mecz.I jak tu nie wspominac tych czasów...eh. Kto byl choćby na meczu z gwiazdami widział,niby taki Kosa czy Zuraw,czy Olo,nie grają ,bez formy ale po samych ruchach ,wychodzeniu do pilki widać było ze to byli pilkarze przez duze P.Brakuje dzis takich,i to nie tylko na Wisle ale wogóle. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczywiście, to moim zdaniem najlepszy obcokrajowiec jakiego pamiętam w tej lidze. Jako ten absolutny szczyt chciałem wskazać nowsze nazwiska. Stąd nie wybrałem Uche, Gorawskiego czy Błaszczykowskiego, tylko postawiłem na Kosę i Zieńczuka. Można by jeszcze wskazać kilku np. Grosickiego i Mierzejewskiego, których umieściłbym gdzieś ponad tymi sporadycznymi przebłyskami Donalda, ale pod Kosą. Jak na ligę, w swoim czasie też byli wybitni.
Mały to raczej poziom Kirma. Inny styl, ale podobna efektywność. Edit, bo pewnie ktoś się do tego przypier**li: pisząc "nowsze nazwiska" miałem na myśli sezony gry w lidze, a nie wiek. Stąd Kosa jest nowszy od Uche, bo ostatni sezon w lidze zagrał raptem parę lat temu.
Ostatnio edytowane przez jova : 29.05.2016 o godz. 13:48.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mały w formie z minionej wiosny to poziom Kirma?
Proszę Cię, zdejmij klapki... |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|